Naturino (tintilinić) na ćošku Bakačeve i Stare Vlaške - 50% na sve modele iz prošlogodišnje kolekcije proljeće/ljeto
požurite, upravo im je stigla nova
ja pazarila i sandale i cipele i tenisice, ihaa
srećom bilo je Lukavčevog broja :D :D
Naturino (tintilinić) na ćošku Bakačeve i Stare Vlaške - 50% na sve modele iz prošlogodišnje kolekcije proljeće/ljeto
požurite, upravo im je stigla nova
ja pazarila i sandale i cipele i tenisice, ihaa
srećom bilo je Lukavčevog broja :D :D
to sniženje je već dugo - i mi smo kupili proljetne cipele,davno, davno. Si sigurna da ima još brojeva?Imga prvotno napisa
U Converse dućanu u Gajevoj su velika sniženja (ne znam da li je to radi zatvaranja dućanja ili nečeg drugog). Uglavnom, dječje tenisice i one za odrasle snižene po 50%. Ima još dosta brojeva, barem za djecu.
Mi smo bili prije 2 tj, nije bilo niti jedan broj 27.NanoiBeba prvotno napisa
25,26 je bilo dosta modela.
Jučer je bilo broja 32, dosta modela.NanoiBeba prvotno napisa
Velim ti, našla i cipele i tenisice i sandale.
Istinabog, teta me odmah s vrata pitala koji mi broj treba i bila je vidno sretna kad sam rekla 32. Kaže da im je tih baš najviše ostalo.
Ajd, da i ja jednom imam sreće sa sniženjima. :D
Neego, ako ste za to znale već dugo, zašto me niste nekako obavijestile?![]()
![]()
Ja mislila da je to nešto kratkoročno.![]()
Mislim da je netko već napisao za to sniženje - pokrivam se mokrom krpom po glavi - iako tamno često prolazim, nisam se sjetila napisati
Italija, Palmanova Village Outlet - Nike Outlet - outlet cijena + 30% popusta na odredjene proizvode, i '3 u 2' ponuda.
Liscin outlet u Sv. Heleni -
grudnjaci od 39 kuna pa nadalje.
najskuplji koji sam kupila je koštao 71 kunu.
Varteks Outlet, od 7. do 9. svibnja! Sniženje ali pravo!![]()
A koji Vartexov outlet, onaj u Ilici?
Levisice po 50 i 120kn, itd. Gužvetina!!!! :/
gdje su te levisice po nis kuna. :? mozda u svim levis prodavaonicama ili .....
lrs prvotno napisa
dadls prvotno napisa
gdje?? u kojem espritu??icyoh prvotno napisa
Dal na cijelokupni asortiman?laumi prvotno napisa
Osim onoga što je već na akciji.mamaLare prvotno napisa
steta bas bi si uzela jedne levisiemozda bude i u rijeci
U Dugom Selu u Borovu crne Starke za klince - 20 kn. Nisam sigurna do kojeg broja imaju, ali mogu provjeriti![]()
![]()
Ja sam se ponovila u meblove prekrivače a malci su dobili zavjesicu sa žirafom koja je...
evo linka: http://www.meblo.hr/default.asp?ru=249&akcija=
i to sve sa web shopa, tako najviše volim šopingirat.
anna-y jesi provjerila koje brojeve imaju ....jel ima br 22-23 ili 28-29 mozda ................
Avenue Mall, Level 2 - role (rollerblade) na sniženju.
nije sniženje, ali korisna info..
kemijsko čišćenje i peglanje košulje - 10kn (u Konzumu).
I bijela košulja mi je napokon bijela i opeglana kak spada - ja se doma uvijek izmučim i ne ispadne dobro.
Koji konzum? Svaki ili?icyoh prvotno napisa
ja sam nosila u superkonzum u Dugave (ili Travno), nikad ne znam koji je to kvart. U onu kemijsku čistionicu unutar hale, preko puta kasa za Konzum - mislim da čak niti nisu dio Konzuma.
Dućan Fabella, u Ilici, kod Britanskog trga, ima snizenja Lelly Kelly cipelica 50%. Sandalice su oko 250 kn, sto i nije puno ( sobzirom da su po kvaliteti slicne npr. Naturinu). Ima i stvarno zgodnih sminkerskih tenisica u vecim brojevima, oko 28-33, za malo vece sminkerice.
Bila sam bolesna, ali evo provjerila sam:
Prodavač kaže da ima svih veličina, od 22 do velikih, jedino su ove dječje po 20 kn, a za odrasle oko 50 kn.
evo slike mojih da ne bi bilo zabune o čemu se radi.
http://public.fotki.com/anna-y/prai/prai/goga239.html
za po doma su super![]()
fora su al to su one olfo starke .ako nis za po doma hihihih
I ja sam ih kupila ("starke"),opet bačen novac (ali samo 20 kn), kineske,teške,tvrde,smrde, mali urlao dok sam mu ih htjela obuti :shock:
Turbo Limač na Žitnjaku ima stalno neka sniženja ...pošto živim dosta blizu malo-malo sam tamo da škicnem šta ima.Evo npr. zadnje sam kupila za bebicu Mexx majičice i pamučne hlače po 29kn , za sebe Esprit majicu na britele 49kn (nosim je kao trudničku)...od Protest-a nećakinji (11god.) preslatku pamučnu haljinu za 49kn (bila je 200!!!) .Tko živi u Zg , zbilja se isplati jer se uvijek nešto nađe :D
Da ne otvaram novu temu, ima netko iz Njemačke da mi kaže kada su otprilike ljetna snjiženja tamo? Početak, kraj 8. mjeseca? Prije, kasnije?
Zanima me Stuttgart i Metzingen outlet city ( pretpostavljam da su svugdje otprilike u isto vrijeme ), pa ako ima netko u okolici da mi kaže, da spojim ugodno s korisnim :D
Bila sam u outletu Sveta Helena kod Zeline .
One2Play dućan ima ok izbor igračaka koje kao nisu više in (što god to značilo jer sam vidjela The Dog,Bob Graditelj....) i cijene su skoro u pola . Lisca ima dobar izbor veša i badića , ali se brzo razgrabe veće veličine (grudnjaci od 60-ak do 100kn , badići 100-tinjak kn...) .Limoni isto ima dio asortimana na sniženju .
Super mi je i dućan od Sportina grupe ( oni su valjda glavni za Tom Tailor , Miss sixty itd. )
Dječiji Benetton kraj Importane galerije ima 25% na sve.
U Stiefelkoenigu u City Center-u sniženje cijena velikog dijela ponude za 40% ...
I za odrasle i za djecu... Kupili malcu Geox tene ( mrak! )snižene sa 449 na 270 kn i mami cipelice sa 709 na 425 kn.
danas u Tkalči, onaj dućan na sredini što ima i dječje cipele:
sve dječje sandalice Primigi po 99,99 kn, samo danas
Mi smo jučer u Konzumu naletili na nenormalnu rasprodaju igračaka: sve po 20 kuna :shock:
Npr. ogromna kutija sa bebom i opremom, igračka veš-mašina, pegla i daska za peglanje - svaki komad 20 kuna.
http://i40.tinypic.com/2dljhbp.jpg Outlet Ivanec- do 27.06.
Da li itko zna jesu li u Zari (kids)pocela sniženja?
ne znam, ali Prenatal ima 30%, a i Benetton, samo ne znam koliko (nije 50%)
benetton ima oko 40% .
Osječanke, Penić tekstil ima dječje kratke hlačice po 5kn! Za veličine ne znam jer sam vidjela samo dvoje u izlogu, nisam ulazila.
Jel zna netko gdje ima bodija vel.104 (dečko) ili trojka bez rukava ili s kratkim rukavima da su sniženi ili da nisu skupi?
zara još nema sniženja (bila prekjučer u AM), ima Fox i Benetton
da li netko bio u ivancu-frodo? što se nudi?
mi u chiccu(ilica) kupili cipelice jucer snizene 40%,ima brojeva