U Zaprešiću ima sniženih Froddo sandalica i cipelica u Hildi kod RBA, stari su modeli pa su snižene. Osim toga ima i sniženih cicibana i bambia. Raznih modela ima i u Macanu, a i u Super Konzumu u Garfieldu.
U Zaprešiću ima sniženih Froddo sandalica i cipelica u Hildi kod RBA, stari su modeli pa su snižene. Osim toga ima i sniženih cicibana i bambia. Raznih modela ima i u Macanu, a i u Super Konzumu u Garfieldu.
probaj u Nami na Kvatriću ili na Trgu. ja kupila za 15 kn novi baš te veličine i kr. i bez rukavaKavin prvotno napisa
MTČ tj. Leptirić na vrbanima preko puta McDonaldsa.Kavin prvotno napisa
Dole je konzum, na prvom katu je ve-mil, a na drugom je Leptirić (još je tintilinić, mana, algoritam....)
Bijeli bodići br.104 su bili oko 25kn.
kad si zadnji put gledala? Ja bio nekoliko puta ove godine i nisu imali bodija tih većih veličina.iki prvotno napisa
Hvala na info, baš ću pogledati u nami, a ako uspijem skoknem i do Vrbana.
Marka Concept ima sniženje na vijeli asortiman 50% (Dubrava,Lante tj. Momentum).Jaaako dobar izbor !!!
Ja kupila jučer u Intersparu. Sada su na akciji, 14.90 kuna, a 104 je najveći. Oprala sam ih i za sada mi se čine OKKavin prvotno napisa
Bodići iz Interspara po 15 kn nama bili loši, promijenio se totalno oblik poslije par nošenja. Bodića u veličini 104 ima u Lampy-u u robnoj kući Vrbani, bila sam tamo prije 10-tak dana. Bijeli su mislim 25 kn kako je spomenuto, ali oni u bojama sa slikicama čini mi se oko 40 kn!
Bodije kupujemo u malom dućanu na Knežiji kod Konzuma, proizvođač je firma iz Kaštela ( zaboravih ime ), sa sitnim slikicama, super se održavaju, po 30kn.
Meni trebaju kada idemo na plažu, da mu drže pelenu. Valjda će izdržati jedno ljeto.Emma Maria prvotno napisa
Ja sam kupila bodiće u Mark&Spenceru (KingCross,A.Moll) , 5kom za cca 110kn , jako mi je to povoljno.Te imam iz Zare , 2kom oko 60kn.
Beba je još mala pa ih nismo baš puno puta prali , ali za sada sam zadovoljna.
Jel je kakvo sniženje u KL2(kaleidescope)? :/
Jel netko nabasao na OK izbor sniženih jesenskih stvari za dečke (4 g.)?
Osijek - sniženje torbi za plažu (sa cca 70kn na 20kn, ima jako lijepih) u Konzumu preko puta Mercatora na Bosutskom.
kika, zagreb
predobri bodiji, kratkih rukava i bez rukava, odličan pamuk, prelijepi dezeni
po tri u kompletu, 36,90 kn
Nadam se da su drukčiji od onih koje sam kupila prošle godine. Nakon dva pranja drukeri su prohrđavili.apricot prvotno napisa
![]()
kad god sam bio (3-4 puta), nikad nije bilo većih brojeva, najviše 64 ili 68, tak nekak... al i mi smo se tamo u početku snadbijevali dok ih nismo prerasli.apricot prvotno napisa
Bodiji su bili čist ok, među boljima što se tiče rastezanja i kvalitete.
X i nama, s time da su se i rastegli u širinu, a skratili, ma užas živi!Cathy prvotno napisa
Bili su zgodni za vidjeti, neki njemački proizvođač.
Ali to sigurno nisu ovi aprini![]()
benetton u Avenue mallu: majice po 40,50,60 i 70kn!!
Geox u Importaneu - do 50% sniženi dječji modeli (jesenski - tenisice i polutenisice). Nama je trebao br. 30 za dečke i čak smo mogli birat model![]()
Zara AM. Kupila u petak predobrih stvari, donji dijelovi trenirke sa podebljanim koljenima, majice sa kapuljačom, vestice na V izrez, na cif, hrpu običnih majica....buba klara prvotno napisa
Doduše ovaj moj je godinu mlađi, ali sve je na istom dijelu i ponuda je bila odlična.
vjerojatno jesu.Svimbalo prvotno napisa
s tim da naši nisu otišli u širinu; ja baš imam izrazito dugačko i tanko dijete i sigurno bi me to iživciralo.
drukeri mi nisu pohrđavili, samo se s nekoh (jer su neki plastični) ogulila boja, ali za taj novac - meni to ne smeta.
nosio ih je i cijelu zimu.
Isto tak. Ali kupljeni prije dvije godine.Svimbalo prvotno napisa
mene je kod tih bodića izluđivalo što su jako "puhali" oko vrata.
li
i ne znam što je ovaj " li "
:?
ako se kupi prevelik broj, onda "puše".iki prvotno napisa
kako dijete raste, tako se to laprdanje smanjuje.
to se dešava sa svim odjevnim predmetima koji "pokrivaju" dvije veličine.
pa treba vidjeti što je prioritet: ili da stoji "k`o saliveno" ili da se uštedi.
meni to nije smetalo jer je jedan mjesec bilo "labavo", ali su sljedeća četiri bila odlična.
a sve za cca 13 kuna po bodiju.
vjerujem da oshkosh lijepo prijanja, ali 108 kuna... previše za nešto što će se nositi nekoliko mjeseci i to najčešće ispod nečega.
da kupujem Burberry baloner koji će naslijediti moja djeca... onda ima smisla.
ja se raspisala...![]()
Apricot meni ti bodići nikad nisu sjeli, baš su mi onak za ne preporučit.
H&M recimo ima dobar omjer cijene i kvalitete (pranje na 60, drukeri ne hrđave niti popuštaju, savršeni krojevi).
uz jednu "sitnicu": ne možeš doći do njih u roku od pola sata.
to mi je u rangu Marie Antoanete.
živim ovdje, po ovim standardima i u zagrebačkim uvjetima.
da ja nisam zadovoljna omjerom cijene, kvalitete, održavanja (ja sve perem na 95) i dostupnosti, ne bih napisala.
uostalom, ne bih i prošle i ove godine kupila po 12 komada.
one prošlogodišnje sada nosi već treće dijete i sasvim su dobri (vidjet će se uskoro čak i u Rodinoj brošuri o dojenju).
Što se tiče bodića iz Interspara, prije par mjeseci sam kupila par komada s etiketom Pretty baby i zadovoljna sam s njima, deblji su pamuk (možda čak i predebeli za ljeto), konzistentni su, mekani i trajat će bezbroj pranja za razliku od onih iz Turbo limača.
Iste takve bodiće sam vidjela neki dan i u King crossu u Ipercoopu, te mi baš zapalo za oko da ima izrazito velikih brojeva, a cijena je zaista više nego povoljna 14,99 kn.
Koliko sam vidjela svi sad već imaju sniženje barem 30%: Osh kosh, Okaidi, Benetton, Marks&Spencer, Iana, Esprit... ne znam jedino kako je s domaćim proizvođačima, oni obično nešto kasnije stave robu na sniženje od stranih robnih marki. Sniženja 50-70% budu obično znatno kasnije tokom ljeta, ali tada rijetko kad ostane lijepih modela i većina brojeva bude rasprodano.
Interspar i Ippercoop su sada jedan dućan i zato imaju iste proizvode.![]()
zato ja njihove kupujem samo zimskeNia_Zg prvotno napisa
predebeli su mi za ljeto :/
ali sam skroz zadovoljna i kvalitetom i dezenima
ako vec netko nije napisao:
Naturino u King krossu ima ljepo snizenje.neki modeli su 30% pa na to još 50 % za keš ili 30 % kartice.
Ako sam dobro shvatila na SVE je popust 50 % ali nemojte me drzati 100% za slovo.
izbor mi se cinio OK, ali mi smo nehodaci pa nismo nista kupili!
benetton ima dobra sniženja, kao i obično, možda ne baš 50%, ali sigurno 40%. Drugi dječji dućani slabo, ili ničega nema.
mtč u vrbanima ima popust 20-30% na sav asortiman osim na onaj na akciji, al nema baš nekog izbora na akciji bar ne za nas
Bambi u Shopping centru Prečko, akcija "kupi 2 para cipela/sandala po cijeni jednog para". I robica je na sniženju, nisam gledala koliko , nije nam trebalo.
Akcija je i na neku robicu.Emma Maria prvotno napisa
Npr. kupiš jednu haljinicu/hlačice a dobiješ dvije.
Da podsjetim da u Bambiju u Prečkom ima i šeširića Mama voli Gabi, isto po sistemu 1+1 gratis, odnosno ako kupiš 2 artikla u dućanu obračunavaju popust 50% na ukupnu cijenu. Eto, mi se opremili za more![]()
jedan off u vezi bodija.
ja sam to prestala kupovat s godinu dana, a i to mi je bilo previse gnjavaze. il je presirok, ili je prekratak, il rukavi dugi, kratki...
presli smo na potkosulje i sve 5. imas ih u svakom ducanu, jeftinije su. po ljetu ionak ne nosi, nego samo majice. i te iste potkosulje nosi danas, sad su mu po duzini normalne, prije su mu bile duge, al to je super jer nema sanse da izadu na ledima, nema drukera, zakpcanja, otkapcanja....meni se ne bi svidalo da ga to stalno stiska kad sjedi il kad ga nosim u marami. probajte! nigdje ne pise da djeca moraju nositi bodije![]()
naprotiv jos samo jedna od stvari u nizu u koje su nas uvjerili da bez njih ne mozemo zivjeti![]()
Osim ako nemaš djecu koja uživaju skidati pelene.meda prvotno napisa
![]()
meda prvotno napisa
Ideja ti je savršena. Ja sam mislila da sam poblesavila kada sam počela kupovati potkošulje, kad ono, vidiš vidiš, ima još istomišljenika o potkošuljama. Zadnjih dana ne oblačim mu ništa osim majice i kratkih hlačica, pamučnih. Meni je vruće u majici, a tek njemu- pelena, bodi, majica, hlačice, pa čarapice.... ah... znojim se...![]()
Beneton ima dobar izbor potkošulja za male, a i one malo veće.
Potkošulje tj. donje majice djeci oblačim i po kući ljetione iz mtč (leptirić) su mi super, naročito njihova marka ewers. Bodiji su mi nepraktični pri odvikavanju od pelena i nakon toga, prije toga savršeni!
u cc1 u iani - imaju 50% sniženja... jedva sam izašla van kak je sve slatko, a u kupovinu idem sutra.
u Chicco-u Mercatoru (Vukovarska i Zagrebačka) ima robe po jako povoljnim cijenama (ne mislim na sniženu ovogodišnju kolekciju!), a zaista prefina robica do uglavnom 18 mj. Dobivaju i nove pošiljke te robe od prošlih sezona svako toliko.
drugi put mi se javisorciere prvotno napisa
![]()
U DM-u Somat tablete za suđericu-XXL pakiranje-100 komada - 79,90 kn.
Mana - dječje jednobojne majice (klasični t-shirt), 100% pamuk - 14.90 kuna
konzum danas 50 % sniženje za bazene i stvarčice za plažu tipa luftići, japanke, torbe, kantice za pjesak, kamiončići....
http://www.konzum.hr/images/akcije/hit1607.jpg
kupila sam malome kanticu s lopaticama za 10 kn
bazenčić za 20 kn
hrpu japanki po 5 kn
luftić po 20 kn.....