Stranica 19 od 180 PrviPrvi ... 917181920212969119 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 8993

Tema: popust, sniženja

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

TISAK foto do kraja mjeseca tiska fora foto-albume u pola cijene:
    http://www.tisak.hr/foto/?utm_source...isakfoto_promo

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Cijelo vrijeme mislim napisati pa zaboravim:
    Ima sjajan second-hand shop za klince u Sermageovoj kod kvatrića, imaju jako lijepu robicu po povoljnim cijenama.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj mamaLare prvotno napisa
    Cijelo vrijeme mislim napisati pa zaboravim:
    Ima sjajan second-hand shop za klince u Sermageovoj kod kvatrića, imaju jako lijepu robicu po povoljnim cijenama.
    Gdje je točno ta ulica, tražim po karti i nemrem nać.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Našla.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Jel zna netko kakve su sad cijene u onoj velikoj Magmi?

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Dalm@ prvotno napisa
    ovo mi je fora , jesi li naručivala?

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Benetton osim popusta 40%, sad ima još dodatno i popust od 20% na kasi na sve artikle, dakle ukupno 60%.
    Mislim da su oni jedini snizili kompletno sve u dućanu, dok većina ostalih ima od 10-50% ovisno o dolasku kolekcije, tako da se može naći dječje robice po više nego prihvatljivim cijenama.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj migoh prvotno napisa
    Citiraj Dalm@ prvotno napisa
    ovo mi je fora , jesi li naručivala?

ja sam u dm-u radila taj foto album sa slikama mališe iz rodilišta i prvih mjesec dana za moga tatu i samo da velim da se rascmoljil i da non stop ju prelistava
    super stvar
    i slike su ispale odlično

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Nia_Zg prvotno napisa
    Benetton osim popusta 40%, sad ima još dodatno i popust od 20% na kasi na sve artikle, dakle ukupno 60%.
    Mislim da su oni jedini snizili kompletno sve u dućanu, dok većina ostalih ima od 10-50% ovisno o dolasku kolekcije, tako da se može naći dječje robice po više nego prihvatljivim cijenama.
    Koji Benetton?

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Super info ako je u svim Benettonima.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Vjerujem u svim benettonima, ja sam kupovala u King crossu, tako da sam za taj sigurna

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

isto tako u IANI je popust, a narocito Trstu, od 50-70% i ima izbora.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

u trgovinama Tiska ima uvijek nekih knjiga na akcijama, čak i do 80%, neke su samo 10kn...
    isto tako, često ima u nekim Kozmovim dućanima (primjerice - na Remizi, u Importanne Galeriji) parfema na jako velikim sniženjima - čak znaju biti 2 puta jeftiniji nego u parfumerijama

onda ako netko treba neke zg. suvenirčiće, najjeftinije sam našla u Nami na Trgu (čak su skoro duplo jeftiniji nego u ostalim suvenirnicama u kojima sam bila oko Trga)

druga trenutna sniženja neću opisivati jer ih ima po cijelom gradu brdo, ali ovo je nešto onako općenito sniženo pa ak nekome zatreba nešto od toga da znate...

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj spring prvotno napisa
    Super info ako je u svim Benettonima.
    je, u svim je takvo snizenje

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj bubička prvotno napisa
    onda ako netko treba neke zg. suvenirčiće, najjeftinije sam našla u Nami na Trgu (čak su skoro duplo jeftiniji nego u ostalim suvenirnicama u kojima sam bila oko Trga)
    Kakve Zg suvenircice? U potrazi sam.. ne znam ni sama za cime.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

pa recimo ja sam kupila 7 keramičkih magnetića sa znamenitostima Zg-a (HNK, katedrala, crkva Sv. Marka itd) po 25,90, a inače su u drugima oko 49kn i nema ih tako puno u istoj ediciji...onda sam našla katedralu (onu građevinicu) po 36kn, a ista takva inače košta oko 60-70kn... prije sam vidjela i dječji šestinski kišobran po 60-ak kn... i tak...da se naći stvari samo treba provjeriti sve suvenirnice i usporediti cijene jer neke nabijaju bezobrazno visoke cijene... jedna kolegica mi je rekla da ima i u HP-u po povoljnim cijenama, ali to nisam stigla ići provjeriti

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Hvala!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

nema na čemu... žao mi je što sam tek sada otkrila ovaj topic (tj. otkrili su mi ga ), jer sam stručnjak za sniženja pa sam već mogla puno tih informacija proširiti....

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

nema na čemu... žao mi je što sam tek sada otkrila ovaj topic (tj. otkrili su mi ga ), jer sam stručnjak za sniženja pa sam već mogla puno tih informacija proširiti....
    Samo ti nama daj još informacija :D :D :D

Datum pristupanja
    Aug 2007
    73

Početno

Velika rasprodaja trajati će u Varteksovoj prodavaonici MTC1, Športska 6, 40000 Čakovec, u razdoblju 03.08. – 08.08., radnim danom 12.00 - 19.00, a u subotu 08.08.09. od 9.00 - 14.00 sati, zbog zatvaranja.

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Trgovina Melius u Osijeku (na Korzu) ima 30% sniženje Ciciban papučica. Mi smo svoje nove za vrtić umjesto 140 platili 98kn

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Kupila sam malenoj 2 prekrasne haljinice u benettonu, u biti na cca 52% sniženja.
    Može ih sad nosit, no savršene će bit iduće ljeto :D .
    Samo sam zakasnila za duge rukave, hlaće, trenirkice i sl., to je razgrabljeno, .

U naturinu u kcrossu, uboli smo balerinkice za 268kn (bile su 670kn), zadnji broj, isto je razgrabljeno.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj cvijetak prvotno napisa
    Trgovina Melius u Osijeku (na Korzu) ima 30% sniženje Ciciban papučica. Mi smo svoje nove za vrtić umjesto 140 platili 98kn
    U zg nikad nisam naišla na šlapice na sniženju .

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Za ljubiteljice Lelly Kelly cipelica, dućan Kiko u Radićevoj ima nekoliko prekrasnih modela, onako proljetno-jesenskih, zatvorene su, sniženih na 150 kn. Nažalost nema ništa u brojevima 26 i 27 što bih ja trebala, manjih i većih ima.

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Iki i ja sam se začudila jer još nisam naišla na sniženje Ciciban papučica, ali rekla je žena još samo koji dan jer dolaze novi modeli i onda više sniženja nema (btw, na izlogu ne piše da je sniženje, ja sam saznala slučajno jer sam ušla pitati za broj pa mi je žena natuknula onako usput).

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa
    Za ljubiteljice Lelly Kelly cipelica, dućan Kiko u Radićevoj ima nekoliko prekrasnih modela, onako proljetno-jesenskih, zatvorene su, sniženih na 150 kn. Nažalost nema ništa u brojevima 26 i 27 što bih ja trebala, manjih i većih ima.
    Naravno....koji god da broj nosimo, tog obično više nema
    Baš sam u lovu na jesenske cipe, tene, šlapice po sniženjima, pa sam malo nabrijana, sorry, al kaj god zgrabim i pitam imate li 27, već znam odgovor.......

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

U Osijeku nije 60%.

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj iki prvotno napisa
    Citiraj Barbi prvotno napisa
    Naravno....koji god da broj nosimo, tog obično više nema
    Baš sam u lovu na jesenske cipe, tene, šlapice po sniženjima, pa sam malo nabrijana, sorry, al kaj god zgrabim i pitam imate li 27, već znam odgovor.......
    Tako i ja. A baš sam naišla na jedne prepredivne u Frodi . Naravno nema broja. Ni s tenama nisam imala više sreće.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam u Peku ubola Vanji prekrasne Noel cipele, br. 32
    40% sniženje
    je da im je početna cijena bila 480 kuma, tako da ni ovo nije jeftino, ali su mi krasne
    meni su inače noel cipele predivne
    bile su i jedne primigi, i te su bile predivne i nešto jeftinije, i bile bi i bolje jer su od obične kože, a ove noel su od brušene, lakše će se uništiti, ali V je odabrala ove

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Kod nas (Dbk) bome nije baš ovako :/
    Jedva i 30% snižen dio asortimana.
    A i ostali su se nešto stisli s tim sniženjima, što znači da nas dogodine valjda čeka stara kolekcija po novim cijenama.
    Sva sreća pa ne planiram u šoping po gradu.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Samo da ispravim ovo kaj sam pocrvenila.
    Popust nije 60%.
    Popust je 40%, i onda od snižene cijene još 20%, tak da to sveskup kad oduzmeš od početne cijene ispadne oko 50 i nešt% sniženo.

Jednostavnije, naša je haljinica koštala 167kn, pa su je snizili 40% i onda je došla 100kn, i sad još 20% na 100kn ispada 80kn.
    To je ustvari od početne cijene 50%.

Zapetljala sam

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...ima li negdje na popustu trenirki bearfoot ili Logo-turbolimach?...br. 116/122?

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

S.Oliver u shoping centru Prečko ima za djecu -50% (cash)
    ima dugih rukava, zimske robice...
    teta je jako draga, a roba dobra

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A buby laka na novčaniku
    I bambi u ŠCPrečko još ima akciju 2 za1

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Buby, pikulica jel ima u s oliveru dječjih zimskih jakni na 50%?

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pikulica, na zafrkavaj, ti si kriva
    iki, veličina 104 im je taman za naše pupoljke
    ali ne znam za curke, nisam gledala na tu stranu, sorry

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

I mene zanima Bearfoot i Logo jel ima još u kojem TL šta na sniženju? Bila jučer u KK i sve je već rasprodano, kaže prodavačica, ove godine ljudi poludili i sniženje je kraće, već su dobili novu robu, a sjećam se da sam prošle godine išla pod kraj kolovoza i super tržila, a sad skoro ništa. Zanimaju me konkretno majce dugih rukava vel 104 Logo i donji dijelovi trenirkica 92-98 isto Logo, za dečke? I mali Logo 68-74?

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mene više šokira što u sve većem broju trgovina više nema sniženja. :? Već ful stiže jesensko-zimska roba... pa ne sjećam se da je već početkom kolovoza polako jenjavao period sniženja... gdje su sklonili tu sniženu robu? Garant će je nagodinu staviti pod "novo". To sam skužila u nimalo jeftinom Jegerstaru.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ha ha pa u jegestaru po par godina stoje iste cipele. Jedino je dobro to što su campersice svake godine sve skuplje pa kad uzmeš one par godina stare čine ti se ipak jeftinije od novih

doduše imali su pravo pravcato sniženje prije nego što sam išla na more u CC1 tako da su neke cipele pale ispod 700 kuna :shock: :shock:

npr. u onom dućanu sa prčkarijama accesorize su imali sve na sniženji i ja htjela Lei kupiti neke gluposti (ogrlice) jer su bile 50% snižene, i danas odem vidjeti a ono cijena od prije sniženja na njima! (imaju doduše i nekih novih)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

btw. u crocsu u importanneu vam je sniženje oko 30%

ja sam kupila Lei crocsice na Doru za 196 kuna a bile su 270.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mima ima i u bambiju modela sandala iz 2005, samo se lijepi cijena sa sniženja pa nova. Baš kažem teti( koja je beskrajno strpljiva) kako smo davno imali te sandale i ona pročita da su iz 2005. Toliko o preljepljivanju cijena i "novim " modelima...

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...ide li netko u kakav TL...tražim donje dijelove trenirki LOGO ili Bearfoot,br. 116? ..budem išla i ja najvjerojatnije do Rijeke ali ne prije 9 mj.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ako netko treba ski odijela, na jako velikim sniženjima su u turbo sportu u cc1 (vjerojatno i na drugim njihovim lokacijama)

inače, samo moram skomentirati da ova naša sniženja kolika god da jesu su prejadna u odnosu na sniženja vani... upravo se vratih iz Londona i nisam sebi mogla doći kako je hrpa stvari jeftina... čak i bez popusta ispadne jeftinije nego kod nas

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ako netko treba ski odijela, na jako velikim sniženjima su u turbo sportu u cc1 (vjerojatno i na drugim njihovim lokacijama)

inače, samo moram skomentirati da ova naša sniženja kolika god da jesu su prejadna u odnosu na sniženja vani... upravo se vratih iz Londona i nisam sebi mogla doći kako je hrpa stvari jeftina... čak i bez popusta ispadne jeftinije nego kod nas
    jel ima ski odjela za klince ili samo za odrasle ?

kaj se pak tiče trenirkica logo, u TL u Importane galeriji na Iblerovom ima onih tanjih trenirkica do br. 86 za 80,00 kn, a one deblje i veće veličine su snižene na 100,00 kn. Ima i majica. Na odjelu Esprit su snižene traperice na 100,00 kn a one sa šljokičastim natpisom su 199,00 kn. Na odjelu Coconut Girl ima zimska jakna ljubičasta (meni je mrak) za 115,00 kn (bile su veličine 3 i 6), ima puno snižene robe za jesen, hlača za cure cca 80,00 kn i jesenskih laganih jaknica cca 100,00 kn ... ima svega ...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ove su godine sniženja baš neka jadna bila - malo robe, mala sniženja

ja opremila Sof za slijedeću ljetnu sezonu ful - kupila joj masu ljetnih majčica u Zari i Benettonu po prosječnoj cijeni od 35 kuna..to je korektna cijena inače, po meni, a ne cijena za sniženja koja bi ipak trebala biti manja..al eto, daj šta daš..

sebi par stvari u benettonu, par košulja, i jedna haljina u top shopu..al sam zato za tu jednu haljinu izrovala tonu robe (ili bolje reći krpetina)

sve u svemu, bezveze

ak netko možda zna ima li kakvih pidjamica na skontu, vel. 116 ?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

probaj u Prenatalu za piđame. Nisam sada bila ali inače ih tamo kupim jer su kvalitetne i povoljne

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam Lei kupila slatku mekanu ljetnu pidžamicu na sniženju u Marks&Spenceru - samo to je na sniženju bilo 120 kuna a inače je cijena bila oko 200. Inače su mi i u Iani dobre pidžamice za ljeto (tanke).

I ja sam ove godine slabo iskoristila sniženja, kupila sam Lei par krpica u Benettonu, ali baš sitnica. Kupovanje unaprijed mi se nije pokazalo uspješno do sada.

Jučer sam bila u S. Oliveru dječjem, jesu sniženja ali ništa nisam našla broj. Jedne hlače koje su mi se sviđale i bile 240 kuna snižene su na 96, ali to je njihov slim model a to je čak i Lei koja je turbo mršava usko Za sebe sam isto gledala jedne hlače - nenormalno sniženje sa 500 na 400 kuna a kako imam već jedne takve u drugoj boji, odustala sam.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    probaj u Prenatalu za piđame. Nisam sada bila ali inače ih tamo kupim jer su kvalitetne i povoljne

ja u prenatalu kupujem gaćice - bude pakiranje od sedam komada za 77 kuna, i to nije na sniženju, što ispadne oko 11 kuna po gaćicama i za što smatram da je povoljno, a ne mogu biti zadovoljnija - osim što su lijepe, baš su kvalitetne

ja jednom kupila dvije pidjamice od MTČ-a u NAMI na Kvatriću - oko 35 kuna po komadu, a nosi ih već dvije godine i ful su ok pa se sve ponadala da netko zna za takvo sniženje

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U Prenatalu budu nekih 50 kn- kada je sniženje,, ali sada već dugo nisam bila pa ne znam ima li ih

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Malo deblje trenirke-donji dio za dečke u Marks&Spenceru su po 80 kn (nije sniženje). Za manje brojeve, do nekih 2-3 god isto se zna naći povoljnih dvostrukih pakiranja isto za 80-ak kuna, samo se to brzo razgrabi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •