Meni su odlični njihovi donji djelovi trenirka, al evo sad nemaju niš na sniženju za curke 3-4god.sandra111 prvotno napisa
Prošla sam ih sve.
Meni su odlični njihovi donji djelovi trenirka, al evo sad nemaju niš na sniženju za curke 3-4god.sandra111 prvotno napisa
Prošla sam ih sve.
Mali ducancic prije britanca( neznam mu ime) ima divne robice , lelly kelly cipelice i sve snizeno 70-80%!!!
Cc1-shisser ima slatkih zimskih pidamica, a i vesa dosta snizeno. Isto u cc1 za mame u ducanu High nesto (
ja sam jučer kupila u Zari u Zagrebu hrpu majčica za cure po 19 kn komad, ima i haljinica po 39 i 69 kn. brojevi od 2-3 do 11-12 , vrlo slatke...
Za dečke nema ništa tako povoljno i nema izbora...
u Urban republicu sam bila i imaju sve novu robu, onda pretpostavljam da je tako i u Turbo limačima?
Kako stoji rijeka sa popustima, njihov Tower centar?? Jesu gotovi sa sniženjima?
[quote=dinasta80]Cc1-shisser ima slatkih zimskih pidamica, a i vesa dosta snizeno. Isto u cc1 za mame u ducanu High nesto (
da, u zari ima preeeeeedivnih stvari za curice, a za dečke skoro nikad ništ. i nove robe uvijek ima puuuuuno manje za dečke nego za cure a na sniženjima se nađe samo za curemama Jelena prvotno napisa
![]()
ne znam kak je za veće dečkiće, ovo što sam napisala je za onaj dio gdje je robica za bebe - do 86
[quote=dinasta80] Isto u cc1 za mame u ducanu High nesto (
[quote=sorciere][quote=dinasta80] Isto u cc1 za mame u ducanu High nesto (
narafski. zato sam i napisala "još malo pa nestalo"
...
jedne crne i jedne bijele špricane s nečim... crne imaju 3 čičak zatvarača, a za bijele kikica kaže da su "old school" , što god to značilo...
muške su isto lijepe, ali valjda ljudi ne znaju da i toga ima.
btw - pohvale osoblju: izuzetno su ljubazni i komunikativni, što je prilična rijetkost u zadnje vrijeme.
ne znam kak...TeddyBearz prvotno napisa
treba mi neka stranica za slikice, a nemam pojma ni dal mogu skinut s fotića![]()
al budem probala neš iskemijat![]()
Ajde, baš me zanima. :D A možeš mi i na mail poslati, onda ih ne moraš stavljati na net.sorciere prvotno napisa
poslikala, sam trebam adresu... pa ti stavi ak nekog zanima![]()
Evo slike:
Link
[quote="sofke"]u mtč-ovim trgovinama je trenutno 30% sniženje i ima prelijepih pidjamice za oko 50knNanoiBeba prvotno napisa
U Vrtuljku na uglu Petrinjske i Amruševe još uvijek traje sniženje 30 %, a na to se na blagajni dodaje još 20 %. Ima prekrasne robice, pogotovo za manje klince i klinceze. Ja sam danas kupila sinu traperice i šminka narančastu košuljicu kratkih rukava sve za 135,00 kn.
u TL geox čizmice zimske divneeeeeeee snižene sa 550 na 199(ima ih u importaneu i u gajevoj,za druge dučane neznam,brojevi 20-26 sigurno za ostalo neznam).ima i buca za 79 kn
haj, nedavno sam bila u emmezeti i kupila necakinji torbu princess (to je sad modernoza 150kn...uglavnom, tamo imaju trajno sniženje pa se isplati otici
nasla sam i sebi super stolnu lampicu za 50-tak kuna
:D
Bambi ima tvorničku rasprodaju u Jalkovcu od 19.08 -22.08
8-20 sati, u subotu od 8-13 sati ako sam dobro vidla.
U Prenatalu je sve 50%, i to ima dosta prošlogodišnje zimske robice za bebe.
Jao, moram podhitno do Prenatala, ima preslatkih stvari i već sam se dosta iskeširala tamo. Sad jesu to još niže cijene nego su bile do prije dva-tri tjedna... ne znam, otići ću vidjeti...
brigita2, meni je to relativno blizu, da li se isplati, mislim kakve budu cijene, da li ima brojeva npr.od 33-36
Isplati se (bar je do sad tako bilo) jer je dosta sniženo, ali je problem što ima manje modela i brojeva pa što nađeš. Najbolje je ići na početku akcije dok još ima izbora modela i veličina.d.zagorka prvotno napisa
Ja sam danas, za novorodjenu djevojcicu, u Iani kupila prekrasna 2 kompletica (vel 74, biti ce za slijedecu godinu) - majicice i suknjice; majicice 22 kn a suknjice 37 :shock: Sebi u Benettonu lijepu majicu tricetvrt rukava na 'puf' za 35 kn i jednu bez rukava, elegantniju za 75 kn (original cijena je bila 238).
Brigita2, hvala, pogledat ću.
Jel bio tko ove godine, kakve su cijene i izbor modela, brojeva?brigita2 prvotno napisa
[quote="kinka"]Gdje je to? :Dbrigita2 prvotno napisa
[quote="sanja77"]Mislim da je to varaždinsko prigradsko naselje.kinka prvotno napisa
5km od Vž-a je Jalkovec.
A u Vž-u varteks outletu od 21.08. hlače od 40kn, majice od 20, odijela od 150kn.
Koje je radno vrijeme Varteksovog outleta?
Do kada traje akcija ? Da li ima brojeva odjela za birati ili su ostali samo najmanji brojevi ?dadls prvotno napisa
Ja sam jednom u Outletu Sv. Helena našla odlično odijelo, ali je bilo samo xs.
Gdje ste vidjeli najveća sniženja dječje obuće? Treba nam sad hrapa obuće pa da znamo gdje tražiti![]()
Ima u turbo limacu svasta zimsko od prosle god!
danas sam u TL kupila curama zimske visoke cipele/ čizme (broj 24 i 28) za 79,00 kn
Bome jest! Geox iznad gležnja, nepropusne za bljuzgu i snijeg - 199kn (bilo 560) u CC1
Pretprošli vikend u Tintiliniću u CC1 kupili smo Naturino jesenske cipele (iznad gležnja) i fantastične čizmice waterproof, Rainstep, podstavljene krznom i platili oba para 600 kn.
Inače sam bila uvjerena da Ivan nikad neće nositi Naturino,ali ovo je na 50% sniženja. Čizmice su stvarno mrak, 389 kn.
Jedino što je to već bilo davno, žao mi je što se prije nisam sjetila to napisati![]()
Eh da, cipelice su 24, čizmice 25. Uglavnom je bilo tih brojeva, te kao i obično onih malih, 18 i 19.
Hvala cure puno!![]()
Nadam se da ovaj vikend idemo u potragu, pa da ne lutamo puno super će mi doći ove smjernice!![]()
Nama trebaju cipele, gumene čizmice i kućne papuče....a broj nemam pojma kad je svaki kalup drugačiji. :/
na Trgu su štandovi s knjigama i popustom. Ono kaj je meni bilo najzanimljivije je štand Golden marketinga- neke slikovnice i knjige su snižene. Svaka je 30 kn, dvije 50.
U Cicibanu ima starih modela gumenih čizmica po 30 (!) kn. Koliko sam uspjela bacit oko ima ili manjih brojeva tipa 21 ili većih kao 29, 30.
Vidjela sam, ali nisam stigla obići. hoće i preko vikenda biti tamo?NanoiBeba prvotno napisa
ili mi je pametnije u škrabicu stavljati za Interliber? :/
Daj pliz reci di je taj Ciciban???? Nama trebaju čizmice ko za glavu i baš bi mi super došlo da nađem tako jeftine! :Dčokolada prvotno napisa
U Ilici između Frankopanske i Britanca
I u Cicibanu u Importanne Gal. ( Vlaška) isto gumenjače za 30 kn, danas vidjela. Ali samo mali br. cca 21
Hvala puno, cure!
Idemo u ponedjeljak, danas nismo stigli. Pa se nadam da će još toga biti![]()
dućan u masarykovoj, preko puta školske knjige (neka papirnica) ima dječe kabanice po 46,99 kn,za školski uzrast. disneyeve su, 2 motiva: crvene s autima i ljubičaste s vilom. s obzirom da suu TL kabanice po 99 kn, mislim da je ovo OK cijena.
Nije klasičan popust, ali evo, naletjela sam, možda će kome koristiti, povoljne zimske cipele (ne znam ima li u drugim bojama):
http://www.njuskalo.hr/djecja-obuca/...8-oglas-545686
Kasno palim, bili su i u subotu. Za nedjelju ne znam. Ja sam se opskrbila za par sljedećih rođendanaImga prvotno napisa
Vrtuljak u Dubravi 43 daje 30% popusta na cijeli Lego program od 14. - 20. 09. 2009.
Jel netko vidio te cipele? Jel to čemu?cvijetak prvotno napisa