Kupila bi Bambi papučice. Gdje su najpovoljnije? Netko je spominjao lokaciju, no ne mogu naći taj post.
Kupila bi Bambi papučice. Gdje su najpovoljnije? Netko je spominjao lokaciju, no ne mogu naći taj post.
Froddice su meni odlične, u dućanima se nađu i po 160,00 kn, u Outletu Roses su 100,00 knrena7 prvotno napisa
Ček, hoćeš reći da je za Froddo šlapice 100 kn super, super povoljno?! Pa normalna cijena Valek šlapica je 130 kn.
koliko ja znam vecin slapica je oko 130 140 kn!
ali sada me zanima kakav je izbor u outletu?
evo jedan info:
U Zaprešiću se zatvara dućan Hilda.
Imaju sniženje do 50%, na ljetnu obuću i više.
Frodo papuče po 99 kn.
Jučer sam kupila hogel čizmice za 375 kn, a bile su 750, ovogodišnji model.
Imaju super izbor cipela, još nešto čizama, za klince Primo, Ciciban i Frodo.
A za nas Next, Boogaloo, Hogel. Caprice, Air step, kopitarna, gabor i ne mogu se više sjetit.
Mislim da su kućne papuče i kopitarna 30 % snižene.
ja sam bila par puta u Frodu i nikad ništa nisam kupila jer sniže najviše 30 %, i to stare kolekcije, a to sam mogla kupit i u Zaprešiću.anatom prvotno napisa
Nisam spominjala super povoljnosti, nego samo informaciju da papuče koje u Froddu ili Nami imaju prorezane prste (a mojim klincima se znoje noge, pa nose isključivo takve) koštaju i do 160 kn, a u Outletu su 100 kn, pa s obzirom da smo zbog dobrog iskustva još uvijek vjerni Froddu, uvijek kupujemo samo njih (unutra curki stane ortopedski uložak).Jelka prvotno napisa
![]()
mi kupili upravo u nami.cijena ista kao na njihovom webshopu.
a kaj je najgore -otisla bas u njihov duca i tamo mi ponudila zena jedan jedini mode :/ i to grozan!
a u nami izobilje!
nase cijena-148 kn
a di je otprilike taj dućan u zaprešiću?AnneMary prvotno napisa
na kraju šetnice ili kad siđeš s busa na terminalu, preko puta pekarne Dubravicamali karlo prvotno napisa
Još samo da spomenem, u West gate svuda ima sniženja od 20 ili 30 % a robe u c&a, peek & clop., orsay, wenice (za klince) ima u izobilju
i to vrijedi samo do nedjelje zbog otvorenja
Mene zanima!AnneMary prvotno napisa
Daj mi pliz reci kak mi je bolje do tam autom, da idem kraj dm-a ulicom P.Lončara ili sa druge strane, dakle ravno kad idem iz zagreba ulicom bana J.J.?
:D
evo mene iz West gate-a!
lijepo je, veliko, imaju sve dućane kojih se mogu sjetit. Bole me noge od hodanja!
neki prostori nisu još otvoreni, npr. Frodo.
Muller i dm imaju 10% popusta.
C&A 20 %, stefelkenig 30% itd.
Posebno mi se svidio dućan Dević, kupila sam piđamicu maloj za 34 kn, a veš im je jeftin i dobar.
mi imamo podmajice malenoj i jako sam zadovoljna.
gaćice su po 7 kn, podmajice 10-12 kn, piđame za nas 75 kn, a podmajice 15 kn.
stvarno su mi prihvatljive cijene s obzirom na kvalitetu.
uglavnom sam zadovoljna, još da mi je brdo love di bi mi bio kraj!![]()
desno kod dm-a, pa poslije doma zdravlja prva desno, prije semafora.iki prvotno napisa
i onda opet desno i tu negdje parkiraj.
možeš ići ravno pored zgrade pa do kraja parkinga, dođeš točno do dućana, ali malo je gužvasto pa da se ne provlačiš s autom.
ti procjeni.
ispravak netočnog navoda: dm ima 20 % popusta, sad sam vidila na računu!![]()
I mi bili u West-u![]()
U C&A ima pamučnih štramplica pakiranje 2 kom za 69.90 i na to 20% (55kn) do ponedjeljka :D
Poliamidne 40 den-ske štramplice duplo pakiranje 29.90, odnosno 23,90kn!
Ja sam skužila da svi dućani u West-u do 15.11 daju 20% popustaAnneMary prvotno napisa
Hvala draga!AnneMary prvotno napisa
Bila sam, nažalost frodo šlapice su rasprodane, i kopitarna za mene nema više brojeva, al sam zato mužu ubola mrak zimske muške šlape!
Tnx
šteta!
stvarno sam ovaj put zakazala, mogla sam davno napisat!
sorry!
Ak ima kaj po Zaprešiću, javi mi pliz, može i na pp.AnneMary prvotno napisa
Danas sam vidjela da ovaj tjedan s oliver za djecu u Zaprešiću ima 30% na cijelu kolekciju, al kak je petak, isto se sve rasprodalo...
Zna li netko vrijedi li sniženje u West Gate-u za baš sve dućane? Konkretno me zanima Zara!!! Planiram ići sutra.
nažalost nisam ulazila unutra, ali nisam vidila da igdje ima natpis ili plakat s obavijesti za sniženje kao šta su imali drugi.
pretpostavljam d aimaju neke artikle snižene povodom otvorenja kao i većina.
Tnx AnneMary!
Vidim na njihovoj stranici da dućani rade tek od 10. jel to stvarno točno ?... čini mi se nekako prekasno.. ne da mi se izgubiti cijelo prijepodne tamo... i još ako je sniženje u samo nekim dućanima i na neke artikle...
da radit će tek od 10 sati!
ja danas išla nešto mjenjat, i u 10 15 već bilo krcato!
:shock: krcato a radni je dan????
Mislim da me neće vidjeti sutra, odosmo mi rađe u šumu na izlet.... i još neću niš potrošiti :D
...i manja je vjerojatnost da ćeš dobiti neku virozu ili gripumio-mao prvotno napisa
![]()
E sad sam 100% sigurna di sutra idemi manja je vjerojatnost da ćeš dobiti neku virozu ili gripu![]()
![]()
Ja bila danas oko 13h, nije uopće bilo puno ljudi, polu prazno.
A i teško je ispuniti onoliki prostor![]()
Muller je imao na sve 10%, u dm-u na pampersice 10% pa još na ukupan račun 20%; C&A na sve 20%, tako da nisu samo određeni artikli i stvarno se isplati otići
Da, podne je moje vrijeme radnim danom, di god uđeš uvijek je najmanja gužva, od banke pa na dalje.
u Rosesu
calzedonia outlet štramplice s greškom (ne nađoh je) 11,50 kn
za cure dobar izbor,za dečke nešto slabiji
OT Calcednijine štramplice nemaju dio za stopala i prste i nemaju zadnji dupli prošiv za guzu, tako da im je i kvaliteta puno puno manjaMIJA 32 prvotno napisa
vidim da mi nije prošao post od prije!
i ja sam razočarana sa štramplicama, jer su male.
kupila sam 2-4 godine i male su joj, a ima 2 i pol godina.![]()
Zna li netko gdje ima ne tako skupih majičica? Trebaju mi tanje majičice dugačkih rukava za proljeće/jesen![]()
Meni su OT Calzedoniine štramplice super, čak mi je nekad super što neke nemaju definirana stopala, jer najviše poludim kad kupim štramplice i onda stopala stoje sve u krivo, ovako s tim nema problemaA ovo dupli šav, pa moje sve na guzi imaju dupli šav, s prednje je jedan :?
Joj, Anjice, ne prisjedaj mi na muku![]()
A možda i nije tako loša ideja...do Graza u H&M pa kad me uhvate trudovi kao-šta ću sad, moram kod Monike u kuću za porodeViš, viš
![]()
potpuno isti problem iammo i mi. Je da sam ih kupila u outletu sa nekih 10 kn, ali su bile toliko male da od njih nikakva korist. Valjda sam za dijete (normalnre visine od 5,5 godina trebala kupite broj 10)AnneMary prvotno napisa
u c&a dvije lagane dolčevite zajedno 69,00 kn (a na otvorenju je još bio popust 20 %, ali i ovako se isplati) marka Palomino, meni se jako sviđa, a ima i svakakvih pojedinačnihNinči prvotno napisa
ptičice su isto stareAnneMary prvotno napisa
K. sam kupila vel.0-2
J. vel. 2-4
ja sam zadovoljna njihovim štramplicama
jučer mi crkla tipkovnica pa nisam mogla ništa odgovorit.
nama su šđtramlice definitivno premale, stalno joj spadaju hlače, i kad ih do kraja navučem tako da ju odignem u zrak, one jedva dođu do gaćica.
malena je dosta velika, sad nosi 98-cu, nogica 26, 15 kila.
ove moje ću pokušat prodat, imam 7 komada, 1ili 2 puta oprane, raznih dezena i boja. pa ako netko treba za malo manje djete od moga neka se javi.
A ja sutra idem u Varaždin pa bih molila ako mi možete pomoć da tamo pronađem nešto jeftinije, tipa mtč , oni znaju imat po 18 kn.
jel ima takav dućan u Varaždinu?
U Vrtuljku popust na sve trenirke, ja kupila jednu Filmar za 100,00 kn s popustom 80,00 kn.
Ima MTČ ali normalan dućan u Varaždinu. Tvornički imaš samo u Čakovcu, u krugu tvornice.
u west gate-u snizena baby born lutka(tuta,bocica i jos neke stvarcice u kutiji) sa 359 na 299 i jos 10% do 21.11
a moje sreće!
jučer išla poslom u Varaždin i svratili tamo u calzedoniu i naravno da nemaju veću veličinu štramplica od 2-4, rasprodalo se.
tako da sam se opet vratila praznih ruku!![]()
bila u mtč-u, ali oni nemaju ništa jeftinije od 40 kn, a to mi je puno previše! :/
Mene je razočarala kvaliteta štramplica iz calzedonie, i prije smo ih koristili no sada kao da više nisu iste
Imaš u Zaprešiću u malom dućančiću iza placa štramplica za 36kn.AnneMary prvotno napisa
danas u konzumu od 17-20 u konzumu sve igračke na 50%
ja se već vratila 8)