I ja! Snižene čak i Barbie, kakvo veselje!Zara1 prvotno napisa
I ja! Snižene čak i Barbie, kakvo veselje!Zara1 prvotno napisa
ja sam uzela http://www.emmezeta.hr/igracke/igrac...za-sveznalice/ ,
magnetnu ploču sa slovima i brojevima, olovkom za crtanje i kredama
i autiće sa autopraonicom 8)
znači ipak nije popust na SVE igračkeDalm@ prvotno napisa
![]()
Bar su se potrudili staviti natpis ispred samih polica.
Matchbox autiće sam uredno ostavila na kasi.
Blagajnica mi je pak napomenula da je one2play asortiman nije na akciji, što nije bilo točno.
Svejedno, ipak su bolje organizirani nego lani, tako da sam zadovoljna šopingom. Gužvasto, ali barem sve obavim puno prije prave blagdanske ludnice.
Konzum mi malo duže vrijeme ide na živce pogotovo od kada mi se nekoliko puta desilo da kupim smrdljivo meso, pa ga od tada izbjegavam u širokom luku, ne mogu me primamiti ni ovakvi popusti
Evu knjigu sam ja htjela ali nije je biloZara1 prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Reci molim te kakve baterije idu u nju i za koju je dob preporučena? I ako ti se da opiši je malo.
I u Osječkom Konzumu prestrašna gužva. Najžalosnije mi je što su ljudi dovukli i bolesnu djecu koja su se tamo gužvala,kašljala.
za sve koji još ovo nisu vidjeli... http://www.gardenmall.hr/slike/press...i_download.jpg
nadam se da će vam koristiti
TISAKFoto vikend akcija: 0,49 Kn po slici velicine 10 x 13,50, cijena dostave 4,90 Kn.
Samo za internetske narudzbe.
Mislim da je ovo najjeftinije na trzistu, a narucivala sam vec preko njih i bila zadovoljna kvalitetom, pa preporucujem.![]()
aura u splitu ima popust dječjih igračaka 30 posto. mislim još nekoliko dana.
Nama ima popust 10-20% na kožnu galanteriju (prizemlje), možda i na katovima, ne znam?
Uglavnom konačno sam kupila poštena plac-kolica.
(uvijek sam govorila: kad kupim plac-kolica znat ću da sam ostarila)
u ipercopu kupili veliki bruderov mikser za 180 kn u istoj kategoriji bili smetlarac i neki građevinski kamion.
Vidjela dickie dizalicu za 99 kn i male bruderiće za 80 kn.
Bilo je i nekih legića na akciji i kojekakvih igračaka za djevojčice.
U Splitu još danas do 8 navečer u velikoj dvorani na Gripe rasprodaja transport footware-cijene su od 150-300 kn. Ja ne mogu povirit jer sam bolesna![]()
ciciban ima 10(ili 20) modela po 150 kn.pise nesto kao za Sv.Nikolu!nisam bas pazljivo gledala do kada.ima dosta broja 19 za ostalo nemogu 100%tvrditi!
Gdje?anatom prvotno napisa
Baš cicibanovi dućani? (importane, ilica i sl.)
Iki-da, bas cicibanovi.vidjela u jurisicevoj i importane galeriji danas.
U Plodinama Billington's smeđi demerara šećer od 1 kg snižen sa 35,99 kn na 26,99 kn. Akcija traje do 6.12.
Sutra od 17h 50% na slikovnice,knjige,crtiće u Maxi i Super Konzumima.
Od kojih izdavača?spring prvotno napisa
Ili možda samo od određenih autora?
![]()
jj vidjela sam reklamu za konzum i mislim da je za sSVE slikovnice.ali ja fakat -nakon onog sa igrackama-nemam energije opet u guzvu ici!![]()
Pa zbog tog sa igračkama i pitamI tad su rekli da je za sve igračke
![]()
Ni meni se ne da u gužvu, iako bi bilo lijepo kupiti koju slikovnicu. Ponestaje nam već čitavih slikovnica kod kuće![]()
...u prijevodu- većina ih je u dijelovima nakon obrade moje curkeNinči prvotno napisa
![]()
U Tintiliniću u CC1 vikend akcija (petak, subota i nedjelja) na baby opremu -15% s napomenom da se odnosi samo na proizvode koji nisu već na akciji.
Pa da mi se vrati s nekom nogometnom enciklopedijom i objašnjenjem da je to bolje od slikovniceanatom prvotno napisa
![]()
30% na igračke u Mercatoru od 3.-6.12.
Za Konzum ne znam kakvih slikovnica imaju ali svakako idem. Kupovinu knjiga ne propuštam mada ni ne očekujem neki veliki izbor.
Danas samo 50% sniženje na sve igračke u Plodinama na Srdočima u Rijeci, onim novootvorenim
A moja cura poželila da joj nikola donese DVD "Barbie i 3 mušketira".spring prvotno napisa
Samo čisto sumnjam da ću ga uloviti :/
Mislim, u konzumu, na 50%
od 1.12. u kozmu popusti na određene parfeme do 50%![]()
u nedelju i ponedeljak rasprodaja u Tvornici u zg![]()
Fox snizenje 50 posto na SVE
ja trzila hrpuuuu predivnih kapica za M, trenirki, rukavica... za 200 kn![]()
Fox snizenje 50 posto na SVE
ja trzila hrpuuuu predivnih kapica za M, trenirki, rukavica... za 200 kn![]()
A gdje je taj Fox? :?Lucija Ellen prvotno napisa
Ja bila. Disney crtići po 60 kuna. :D (inače 119,90kn)Zara1 prvotno napisa
Kupila sam Snjeguljicu, Zvončicu i Pinokia. I još nešto slikovnica.
Pa kako tako skupi?! :shock: Nisam vidjela niti jedan DVD zadnjih sto godina da je skuplji od 100kn :/ Da to nije opet ona fora sa dizanjem cijena pa onda 50% popustaCathy prvotno napisa
![]()
Ti su prošle godine bili između 119,90 -129,90 kn. Disney nikada nije bio jeftin.Ninči prvotno napisa
Ma ne govorim striktno o Disneyu, nego općenito o DVD-imaCathy prvotno napisa
![]()
Očito sam postala preskeptična kad su akcije u pitanju![]()
i ja sam uzela Snjeguljicu od skupljih, i par božićnih izdanaj, Barbie, Shrek i Mikijevu Božićnu Avanturu po 25 kn.
I par knjiga.
poohovu sviralicu i onu sa magnetićima.
i još par manjih!
sve u svemu zadovoljna!