u one2playu osim onih mrak paketa na akciji je i ona zvrk igračka (ne znam ime) što se slažu boje/pčelice. Cijena 49,00 kn
u one2playu osim onih mrak paketa na akciji je i ona zvrk igračka (ne znam ime) što se slažu boje/pčelice. Cijena 49,00 kn
šimecki u ilici kod (prije cicibana kad idete od frankopanske prema britancu) ima sve do 169 kn
peg perego (valjda se tak zove) u ilici prije klinike za tumore:-40 % na trudničku odjeću
U Varteksu popust od 50% za keš na dio asortimana:
http://www.varteks.com/hr/newsletter...uje-40-popusta
U Levisu ima dobrih traperica na sniženju, ja sam danas kupila MM-u (opet) dva para krasnih trapki za 400 kn.
![]()
počelo sniženje u zari![]()
gledala malo za sebe, al kak mi se nije dalo čekati pola sata u redu za kabinu, i jopet završila na dječjem odjelu..sniženje je još uvijek skromno (oko 20,30%) al je svejedno bio opći grabež..kupila tri majice snižene sa 79 na 49, štramplice sa 59 na 29..ostatak još uvijek nezadovoljavajuće snižen
i sniženje u okaidiju kojeg obožavam, pogotovo hlače..jučer sam joj kupila super traperice za 67 kuna
to je kraj mojih aktivnosti za ovu godinu..čekam slijedeću i pošteni skonto od najmanje 70 posto, pa ak šta uhvatim, super
Danas u Puli počelo sniženje u dječjem Benettonu.
Koje razočarenje, sve je sniženo od 20 - 30%...![]()
Lani je bilo sve u pola cijene.
Onaj na Trgu kod Mullera, taj je jedini Varteksov.aleksandra70vanja prvotno napisa
Da li je sniženje u leptiriću, odnosno MTČ-u? Trebam bodiće.
Prošli tjedan(pon.i uto.) sam u OVS-u u West Gateu kupovala klincima i sebi,sniženje 50 % u cijelom dućanu,dj. trenirke 30 kn,majice 15-20,samterice 50...a i za odrasle je bilo super stvari!
U SC Prečko, u Bambi dućanu, počelo njihovo "staro, dobro" sniženje : plati 1, uzmi 2 (isplativo nam posebno po pitanju cipela...)
dali je taj popust u levisu i u rijeci ...i dali se odnosi i na traperice 501 :?
Ako je to u Rijeci Varteksov Levis, onda da. U Zagrebu 501 nisu bile na sniženju.lrs prvotno napisa
U KC Jankomir u benettonu imaju sniženje, trenirke za veće dečke10-12 god već za 120 kunića, majice dugih rukava već od 50-ak...Donji dijelovi trenirke za 76 kuna keper hlače 119...
Ja spalila malo više od tisućicu, ali sam svašta nakupovala :D
U Bambiju na Bolničkoj c. (kod ribarnice) kupila sam šlapice za 99kn, imali su 3-4 starija modela u brojevima 22,24-30 u ljetnoj i zimskoj varijanti.
Imaju i ono standardno kupi 2 plati 1, ali skupi su im ti cipelići ko da su od suhoga zlata :/ .
u Benettonu u Mercatoru u Vukovarskoj 60% sniženje (zimske duže jakne sa 600 i nešto na 200 i nešto, ima i klasičnih pernatih jakni za 190kn, pamučnih majca za 27kn...)
U dječjem Benettonu na Iblerovom imaju sniženje 30%- 70%- Većina stvari je na 70%. Pernate jakne su oko 120 kn.
Bambi u centru Splita ima 30 %
Zanemarivo kad je zimska cipelica oko 470 kn :? :shock:
U Deichmannu u Avenue Mall-u imaju snižene neke modele Elefanten cipelica, a uz to i akciju da kod dva para sniženih cipela one jeftinije platiš 50%, a ako uzmeš tri one najjeftinije su gratis. Tako sam ja uzela tri para Elefanten cipela za 300 Kn (jedne su koštale više od toga prije sniženja).
Samo, nije baš neki izbor, ja sam imala sreće da sam potrefila što mi treba u brojevima koji mi trebaju.
Mana (mi smo bili u Mandiju, na Zitnjaku)
reklamiraju da imaju do 70% popusta
kupili:
2 zimske haljinice (svaka 37 kuna)
muske hlace, djecje, nesto izmedju trapera i kepera, samo tanje, ima razlicitih boja (smedje, sive, maslinasto zeleno-smedje...) sa djepovima sa strane koljena - 37 kuna
kosulja, djecja, kairana, dugi rukav - 37 kuna
jaknica s kapuljacom, tanka, na cif (kao gornji dio trenirke) 49 kuna
majica dugi rukav, za mene - 34 kune
imaju velik izbor zimskih jakni za odrasle, sve snizeno
u Vrtuljku (isto u Mandiju) imaju popust 30% na SVE, i na snizene cijene
majica za curicu s dugim rukavima nas je kostala 27 kuna
preslatka pamucna tunika (na deklaraciji pise haljina), s cvjeticima 44 kn
Nike u sklopu Getroa sesvete , na već sniženu robu daju na kasi još 40% popusta!Već se sve razgrabilo i dućan je polu prazan , ali se isplati zbog tenisica (ako ima još brojeva :/ ).........
Ja sam kupila malome tenisice kožne za 70kn i zimsku kapu za 30kn :D
I u Novom Zg. jedino se na vrbanima dućan već zatvorio, i to je sniženje na sniženje tako da su cijene zaista niskemigoh prvotno napisa
![]()
mana ima sniženja od 70%
kupila sam si jučer predivan pončo-pulover za 80 kn...
Benetton od ove subote ima sniženje dodatnih 20% na sve već snižene cijene. Sad je sve sniženo otprilike 60%.
Dućani Alpina na kompletnu obuću (uključujući i sve planinarske cipele, to se definitivno najviše isplati) ima sniženje od čak 50%!
Taman kad smo nedavno kupili kod njih plan. cipele od 1000 kn koje su sada 500 kn!
andream prvotno napisa
Da, baš sa to htjela napisati. 50 % na sve. Interesantne su mi bile bambi papuče i klompe od kopitarne.
Dugo sam tražila bambi za 100,00 kn![]()
Ja sam kupovala u alpini u mandiju.![]()
ušla sam danas u benetton - i izašla van.Nia_Zg prvotno napisa
od ulaska bez "dobar dan", do nabacanih stvari posvuda. a to što se nudi - sačuvaj bože... bar za odrasle (u KC-u)...
i ja sam uspila naći u Ilici!rena7 prvotno napisa
jako sam sretna!
puno hvala!![]()
Hvala za info o Alpini! Našli smo buce, papučice i papuče za velike :D
mi čekamo sniženje skafandera, npr. Turbo sport, ima li tko kakvih informacija da li su počela sniženja zimske opreme
sorry, zaboravila sam pitati, jel netko zna gdje bi mogla kupiti majce od flisa za djecu?
i ja to vrebam, ali dok je hladno i snijeg mislim da neće snižavat.mamaduda prvotno napisa
svakako javim ako nađem i pratim topic.
u kojoj alpini ste bili?čokolada prvotno napisa
u mercatror centru iznad broja 26 imaju samo muške plave
govorim o bambi šlapama
si vidjela u "tvojoj" alpini curičastih 32?
nisam pitala za veće od 27.
bila u Ilici 24.
evo br. s računa tel. 4833 530
zovni ih!
tenx AMAnneMary prvotno napisa
zvala, nemaju više nikakvih iznad 30
ali imali su roza za curice
a u alpini u mercatoru su me ubjeđivali da nema rozih iznad 26 jer da ima da bi ih oni naručili
zovni dalje!
tu je hrpa poslovnica!
http://www.alpina.si/hr/trgovina/prodajalne/
isplati se!
Moja djeca nisu izbirljiva glede boje 8) , ja kupim - one nose.
Zaista nije bilo Bambica većih brojeva, kupila sam br. 24 (Alpina, Kustošija). A i buce su nam se potrefile za dogodine - to je bio zadnji broj u dućanu.
C&A u CC1 i u West Gate-u.mamaduda prvotno napisa
Danas sam vidjela u Importanne galeriji u dućanu na katu sniženje od 50% (na neke artikle 30%) kompletnog asortimana MTČ-a. Najveći izbor je za male bebe...
tenx AM još jednom
zvala sam u 2 dućana, koja su mi relativno blizu, oni uopće nemaju bambija
čoksa i moja je dosta ok što se tiče robe, ali sad se pokušava uklopiti u novu vrtićku grupu, hoće ući u društvo 3 curice koje su šminkerice, stalno su u minicama u vrtiću, ne bi htjela da je zezaju što ima muške papuče
pogotovo što se te papuče ni njoj preveć ne sviđaju, uzela bi ih samo zato jer joj se ne da isprobavati druge
a znam da ih ne bi rado nosila
a ni meni se baš ne sviđaju
Majce od flisa vidjela danas u Mani
U Intersportu super drugo sniženje tenisica (zadnji brojevi).. kupila predivne fensi-šmensi crne Nike tenke za 178 kn (snižene sa cca. 570) :D :D :D
jel to samo u mandiju?čokolada prvotno napisa
Mislim da se tih 20% odnosi na lanteine benettone , a taj u KC nije njihovsorciere prvotno napisa
Migoh, sniženje u Alpina dućanima odnosi se na sve dućane i traje do daljnjega, pitala sam.