kakve su cijene u benetton outletu u hoo centru? nisam nikad bila
zante li za još koji dobar outlet za bebe
kakve su cijene u benetton outletu u hoo centru? nisam nikad bila
zante li za još koji dobar outlet za bebe
U outletu Roses ( Sv. Križ Začretje ) sam danas kupovala poprilično povoljno u Calzedonia dućanu: povoljne cijene za donje rublje, jednobojne majce, i badiće...
U Benettonu sam se isto ugodno iznenadila, osim popusta koji je iskazan na proizvodu, još je i na blagajni 20%, tako da su dječje majce kratkih rukava oko 30 kn, dugih oko 48, majce za odrasle kratki rukav oko 53 kn ( govorim za one jednobojne majce s natpisom), muške traperice od 185 kn nadalje...
Ima i preslatkih stvari za bebe...
ja to ne znam aktivirati! ups!
evo tebi moj mail pa mi se javi tamo - dok ne skužim kako se aktiviraju raznorazne opcije!
boba.travica@gmail.com
U turbo limaču ima svakavih puzzlica po 2.49kn
http://www.turbolimac.com/Products/T...-38100311.aspx
baš su fora. Hvala ti . to mi je dobro za darove - umjesto čokolade!
![]()
west gate
muller popust 15% na cijelokupni iznos rč. od 13.03.-21.03.
fox 40% na svaki drugi artikl do 04.04.
c&a 20% 20. i 21.03.
u wenicu sam kupila janu šeširić 65,00 - 50% i majicu 99,00 - 50%
ima dosta zgodnih stvari od 30-70%
Imam pitanje.
Kakve su cijene dječje odjeće u Mercatoneu i kakva je kvaliteta te robe? Nisam odavno bila, nešto sam načula da je povoljno i okej, ali nisam sigurna da sam dobro upamtila da je to to.
I gdje ste našli dobre i povoljne dječje trenirke i proljetnu odjeću?
Ja svako malo odem u Rosses Outlet i zbilja se nade povoljnih stvari. Starmplica po 12 kn sa nakupovala za cijelu zimu. Imaju povoljnih stvari za klince i u S. Oliveru.
Posljednje uređivanje od ani4 : 15.03.2010. at 18:06
Sad sam se sjetila - pa i mi smo u Rosesu u Calcedoniji nakupovali čarapa sebi i štramplice bebi. Štramplice i to lijepi uzorci 12kn
U jednom dućanu smo tamo kupili i lanjski model gojzerica za bebu (br21) - 99kn - btw 'lanjski model' je prekrasan! Roze duboke cipice za prve korake - obožavamo ih!!
Ovaj Benetton outlet je meni puno bolji od onog u Roses outletu. Mislim da sam tamo vidjela najmanji broj 66 (realno 68/74) a cijene su od 40 kn na više, može se pronaći povoljnih i lijepih komada sniženih 70%, pa čak i 80%, ali treba naletjeti. Kad sam bila ove zime imali su uglavnom zimske modele.
Jeste li vidjeli negdje kakvo sniženje dječje obuće, po mogućnosti, Bambi, ciciban, frodo...?
slažem se, nikad me nisu dirali trenutačni trendovi, dapače, to mi ide na živce. Ne gledam to ni za sebe, a kamoli za djecu. Mislim, lanjski model cipelica, moš mislit razlike![]()
U Story-ju su izašli kuponi za popuste u baby dućanima. evo nekih: Okaidi 15% na cjelokupan asortiman, fun4mum 20% na peg perego kolica za gotovinsko plaćanje, magic baby 15% na dječju posteljinu i program opreme Cam i Neonato, Bambi 10% za sve cipelice, Iana 20% na cjelokupan asortiman, Naturino 15% na cjelok. as, Baby media shop (kao i za magic baby) Tintilinić 20% na dječje krevetiće i komode...
tisak ima akciju sa slikama od 0,53 kn ,cini mi se do kraja mjeseca
super su kuponi u Storiju ali ne vrijede za postojeća sniženja i nema zbrajanja naravno!
i sad si mislim konkretno za cipelice - pa i sa popustom je to meni skupo!
ja ne dam 300kn za bebine sandalice! meni to moje srce ne dozvoli! (zapravo stvar je o stanju na računu)
u sv križu bez kupona ih možda mogu naći za 100čunica!
Mi smo baš u fazi kupovanja kolica tako da npr. 20% na peg perego da je isplativo...vidjet' ćemo još...
Mi imamo roze duboke Frodice iz Sv križa - br 21 - 99kn!
lanjski model ali šššš nemojte reći mojoj bebi, ona to još ne zna!
šlapice - ima dobrih i povoljnih (- do 120kn) u DEICHMANNU ( valjda se tako piše) i to za curice barbi a za dečke Bob the builder! mi imamo neke sa leptirićem br 20 bile su 59kn!!!
Nisam jos kupila Story... Do kad treba iskoristiti kupone? Bambi konkretno...
Bambi... od 17.do 27.03. fun4mum je npr. do 30.4.kako koji kupon
cisalfa - Mandi - tenisice, neke hlače, majice .... do 31.3. ili do isteka zaliha!
sniženje 30, 50 i 70 %
tenisice za dječicu broj 28-39
odrasli 40-46 muški, 35-41 - ženice
sad mi je teta dala letak na kiosku!
Mali ducacnic Fabella u Ilici, izmedju Britanca i Frankopanske: zatvaraju, pa na sve imaju 60-90% popusta.
Kupila sam 2 La Perla tajice-hlace (prekrasne, ukrasene sljokicama), svake po 50 kn, snizene sa 480kn, ljetnu La Perla haljinicu za 80 kn...
Dosta je probrano, ali nadje se, posebno za manje do 3g.
Posljednje uređivanje od Deaedi : 20.03.2010. at 17:52
Ok, cak imaju i veci izbor nego ovaj u CC1. I skoro uvijek imaju sve brojeve, sto mi se u CC1 rijetko desi.
U Okaidiju u CC! je 30% na drugi artikl iste vrste - majice su i inače 65 kuna, pa dvije ispadnu oko 100.
Ja obavila tradicionalno ožujsko kupovanje lanjskih, preklanjskih... modela talijanskih sandalica u Planet obući kod "Džamije" .
Melania br.30 snižene s 229 na 89kn, a Birikini br.24 sniženo s 289 na 49kn
. Sve fina mekana koža, ravne bez jastučića, odlično izgledaju.
Imaju i CiaoBimbi i Primigi (kupila sam i proljetne br.24 za 160kn), ali nema svih brojeva...isplati se pronjuškati, ove sa zadnjim brojem imaju stvarno smiješne cijene.
popust u INTERSPORT-u
11-42% svaštanešto
25.3.-14.4.
bicikli, role, trenirke, tenisice, ruksaci - svašta!![]()
Accessoires u West Gate-u (ne znam kako je u drugima) ima hrpu stvari na sniženju 70%. Nakupovala ogrlica za razne rđendane, npr. 3 ogrlice platila 92 kn, a inače su im cijene bile 89 kn, 99kn, 129 kn. Sad moram u nabavku za sebe![]()
Triumphov dučan na Ilici (kod Vinogradske) ima popust na neke modele grudnjaka, a sportski dučan sport4sport u Teslinoj 13 popust na role!
victory, jel znaš možda do kada im je taj popust?
bubička, ne znam do kada je popust, valjda dok se ne proda
dobila sam mail od Tiska da imaju vikend akciju na DVDe - svi po 9,90 kn. Baš ću otići provjeriti
Totalna je rasprodaja u Dugoreškoj tvornici, najveća cijena bodića je npr. 15kn, trenirkice 25, spavaćice ženske 35kn, ne znam do kada traje ali ljudi grabe kao ludi, ja sam bebicu opremilaTko još stigne neka ode...
Kaj se tiče DVDa u Tisku stanje je takvo da su sniženi svi DVDei, ali je jako mali izbor. Nisu niti dobili sve naslove. Od crtuića imaju Hrabrog Peru, Zebru trkačicu, Pčelicu maju i još nekaj bezbveze. Mislim da imaju igrani Lessi- sve u svemu, ništa nisam kupila