Ne znam za ZG meni su javili za Dugu Resu pa mi je frendica obavila shopping sve sreća opskrbili smo se...
naišla sam na neku stranicu na kojoj možeš ''kupovati popust'' .....
http://hr.kolektiva.net/zagreb/prosle-ponude
za ljubitelje kolektive, proradila je i u Osijeku
http://hr.kolektiva.net/osijek
šimecki u ILici 166-sniženje cipela.
max cijena je 199kn po paru!!
U trgovinama Alpine imaju 50% popusta na staru kolekciju.
U ponedjeljak- 3 Lupilu majice kratkih rukava sa printom od broja 86 na dalje- 44kn u LidluMislim da nema povoljnije
Ja sam osobno sa svim tekstilom kupljenim u Lidlu bila i više nego zadovoljna![]()
Bambi ima šeširiće Mama voli Gabi 50% snižene, modeli od prošle godine, SPF 50+ je od 75 do 80 kn
Bodyići od broja 50 - mislim do 98 u W.Gateu dućanu Dević tekstil (ulaz sa Zagorske strane) su svi po 13 kuna, njihova proizvodnja, 100% pamuk...
e ja sam našla u Karlovcu ima 3-4 modela 50+ zaštita i ima još i izbor veličina pa sam stavila ovdje info, vjerojatno se u nekim dućanima u zg već rasprodalo
U Mercatoru u West Gate-u sam nabasala na čarapice po 4kn, ima u više veličina, i potkošuljice po 8,90kn od dević-a.
Do sad sam ih na placu znala kupiti po 12 ili 15kn, pa mi je ova cijena bila vrlo povoljna...
u karlovcu u šebetićevoj (na uglu prema korzu) je dućan katana.... sokne po 6kn (za odrasle), donji veš 100% pamuk gaćice od 10kn, potkošulje 15, grudnjaci po 20... svašta))
vidjela sam pa ako nekome treba....
evo ovdje ima kupon za turbo limač za neki poklon i 30 % na dječju obuću
http://www.turbolimac.com/kupon.html
Pixiekid ovaj vikend, 28., 29. i 30. svibnja ima sve nosiljke na sniženju.
http://www.turbolimac.com/Pages/hr-H...D/Default.aspx
... snižena oprema za bebe, uključujući i MC kolica ...
do 50 % sniženja u
Turbolimač – King Cross, Škorpikova 34
Turbolimač – Importanne Galleria, Iblerov trg
ovo je stvarno ok sniženje, mi kupili u Importane galeriji majce kratkih i dugih rukava vel. 122 i 128 za dečka po 20 i 25kn, kupaće bokserice 30kn, hlače trofrtaljke 35kn, čarape po 6,50kn...
snižene su i stvari za bebe također 50%
e, da -tamo je jučer još bilo brojeva za birati![]()
m&s 20% na dječju robicu
mi našli super tajice za bebe po 32 kn (2kom u pakiranju)
Posljednje uređivanje od tina55 : 04.06.2010. at 17:28
tina, čega još zgodnog ima ze bebice?
ne znam do kad traje, ja sam bila u srijedu i vrijedilo je
mi smo baš bili u potrazi za tajicama, pa smo većinom to gledali
tajica i trenirkica duo packova ima od 80 kn do 150 kn minus popust onda
drugo nisam toliko gledala jer imamo dovoljno pa čekamo totalne rasprodaje da kupimo za slijedeću sezonu
inače može li mi koja mama reći kad dijete otprilike nosi broj 92?
kupili smo neke trenirkice na sniženju za unaprijed pa me zanima za kad to otprilike je?
i upim ima nešto na 50%, 70%, ali malo stvari, većinom donje rublje, ako je nekome usput, mi našli prekrasan bodi za 20kn
ja sam davno bila u roses outletu, prije neke 2 godine i kupila štramplica i najlonki jednoj maloj curici za poklon po 5kn u calzedonii, a oni zbilja imaju prekrasne štramplice i najlonke, pa me zanima da li je netko nedavno i da li su cijene još takve?
Tina 55 za neke 2-2,5 godine.
Posljednje uređivanje od dani1 : 05.06.2010. at 22:20
jel ja imam bebu zmaja ili kupujem neke lude brojeve! moja Buba ima 15mjeseci i nosi bodije 92 ali ih sve teže kopčam pa smo počeli kupovati 98
Moja mrvica nosi C&A bodiće vel.74 koji su joj sad na knap (a vel. 80 su joj još malo preveliki), ima 14 mjeseci. Tako da se to jaaaako razlikuje od djeteta do djeteta i nemoguće je slijediti tablice i po njima kupovati godinu dana unaprijed, barem ne za najmanje koji najbrže rastu.
Ali da brojevi variraju od proizvođača do proizvođača, to je istina. Imamo jedan Zara bodić na kojem piše 12-18 mj, a zapravo je manji 74 (po tablicama 9 mj).
meni se čini da i pelene igraju veliku ulogu, mi koristimo platnene i one "poberu" pola bodija
hlačice i majice su nam ok još i veličina 68, nosimo znači 68/74, ali bodiji 74 su nam knap i nosimo 80
jednom smo joj stavili običnu alana pelenu i tad joj je bodi koji joj je inače taman na platnenu pelenu bio prevelik
Nia super si me podsjetila - upozorenje novim mamama - Zara ima super sniženja u siječnju i nekada u ljeti. imaju preslatku robicu ali pazite na veličine - mi smo sa 12mjeseci nosili kaputić za 2-3 godine!
a trenirke su im super mekana i super se peru ali uvijek nosimo 6-12mjeseci veću nego što imamo! sa 11 mj smo nosili gornji dio tenirke za 18-24 i super je još nam traje!![]()
a pazite i na one 'skokove' u rastu - naša je ljetos tako 'skočila' za dva broja u dva mjeseca!
ma ničim se ne treba natrpavati - i neće prerasti!![]()
mi smo unaprijed kupili par trenirkica, više samo donjih dijelova i gornji dio s patentom, mislim da s time ne možemo promašiti godišnje doba jer se to uvijek nosi
da, zara ima super sniženje u siječnju, ali veličine su koma, ali primjetila sam da ispod veličine po mjesecima piše i veličina u cm pa se po njoj treba ravnati
ima li zara takvo sniženje i za ljetnu robicu?
i ja sam snimila par stvari i čekam totalnu rasprodaju ljetnog pa ako ostane ok, ako ne, nema veze, ionako bih kupila za slijedeće ljeto
znači godinu i nekih 8mj bi bio broj 92?
Top Shop (av.mall) ima Maternity (trudničke) majice bez rukava, rebraste - jako dugačke - po 49,99kn! nema baš puno boja
ali i na redovnom odjelu je ista cijena i ima više boja ali nisu tako dugačke - pa ko voli ....
ma to ti zavisi od djeteta i debljine pelene - mi sad imamo 15 mjeseci, 13kg i 85cm a nosimo bodije 92 na knap, 98 super komotno!- pričam o C&A, mtč i Dević veličinama
george smo nešto kupili preko neta - to nam je 18-24mj taman!
Zara taice su nam 2-3 godine (bodija nemamo)
zara jaknica nam je jedna 12-18mj 82 dobra, vjetrovka nam je 18-24mj ( 86cm) ok ali su rukavi predugački
u H&M nema više bodija za nas pa nosimo majice 110-116 (4-6 Y) a jedna nam je čak 122-128 (6-8Y) i super je na taice ko tunikica -![]()
To sve ovisi, sestrična mi ima kćerku-nepune 2 godine i nosi 104/110...
Moja cura ima 26mj. i nosi 92 ili još bolje 98. Neke stvari joj pašu i 86, neke i 104. Nije ni previsoka ni preniska, ni mršava, ni debela....sasvim je normalna za svoju dob.
Nego, je li netko vidio neke fine ženske i muške košulje kratkih rukava da su na sniženju ovih dana ili da nije prevelika cijena? Trebaju mi jednobojne.![]()
Moja ima 2,8 i nosi 98 i taman joj je. Mislim na nase ducane, HM mi ima skroz cudne brojeve. Ali polako za jesen kupujem 104...
danas do 20h u Tvornici Profil ima rasprodaju svojih izdanja... dječjih slikovnica i knjiga ima već od 5kn
muller u Wg ima do kraja tjedna 15% popusta na sav asortiman
dm u Travnom i 3 dm-a u Sisku imaju posebne popuste http://www.dm-drogeriemarkt.hr/clanak/114