broj 92 ti nosi moja cura od 3 godine i 3 mjeseca ...
broj 92 ti nosi moja cura od 3 godine i 3 mjeseca ...
Sutra u Kozmu 40% popusta na sve proizvode za sunčanje.![]()
U Benettonu u Smičiklasovoj 70% sniženje na zimsko-proljetnu robu![]()
Algoritam - kupi 3, plati 2!
http://www.algoritam.hr/?m=0&p=vijes...prikaz&id=2210
Ja sam bila, bilo je dosta toga za klince, Nivea, Coppertone, ne znam što još. Ja sam kupila za nas Nivea Baby mlijeko SPF 50 jer nema alkohola, parfema ni boja i dobila dječju kapicu sa šiltom i onim dijelom iza za vrat.![]()
A onaj Kozmo u Avenue Mallu ti sigurno još uvijek radi.![]()
muž je u hotelu Antunović pa će skočit do Španskog. hvala na odgovoru!
valjda će nešto pronaći.
i pogledah na netu, svi većinom rade do 21 h, ako netko još razmišlja.
nije ni popust niti sniženje ali eto da podjelim 'otkriće'
jučer sam u Offertisimi kupila paket špangica/kopčica/štipaljkica (nemam pojma kak se to zove) za kosu za djevojčice - 8kn 30 komada!!
ako ste kao mi pa ih gubite ovo se isplati! ima ih i većih za mame
i gumica i svaštanešto! što smo inače u dućanima puno više plaćali!
isto nije nikakvo sniženje, ali ja kupila neki dan u Nami na Trgu par običnih pamučnih gaćica (mtč) po cijeni od 16kn komad.
Muller u West Gate-u ima 15% na sve, dakle na ukupni račun, i to do kraja tjedna.
Koliko sam shvatila, to vrijedi samo za Muller u West Gate-u.
Benetton za djecu u Ilici (kod Uspinjače) počeo sa velikim sezonskim sniženjem!
Svake godine sve ranije! Hvala na obavijesti, nadam se da ima majica-potkošulja je rje to jedino što mi fali za ljeto za Leu!
(ponekad se pitam čemu služe ti silni dućani kod nas kad u njima ne mogu pronaći najobičnije stvari)
Jedan od boljih Benetton outleta je onaj u Sv.Nedjelje u sklopu Hoto vila, našla badić za veliku (14) za 19 kn, majice i potkošulje za maličku(74) po 29 kn...
Benetton u AM isto ima sniženje, majice po cca 35 kn na više, komplet majica i kratke hlače 60-80 kn (kupila za dečka XS veličine).
Benetton, Moda line, PŽrenatal,svi dučani uglavnom u CCO su već krenuli sam sniženjima...
U cijelom CC1 pocinju ljetna snizenja 21.06.
U Roses Outletu snizenja od 18.06.
Ovo nisu snizenja ali je zgodno;
prvih sto odlikasa koji se prijave u CC1 u O2P dobivaju poklon.
U Mulleru u CC1 totalne rasprodaje svega i svačega iz Mullera s Trga, bilo je od uložaka, krema, životinjskog carstva, pa do mlijeka za sunčanje. Tako npr. Nivea mlijeko faktor 20, 30 i baby faktor 50, koštaju cca 20 kn.
U West Gate ima svakakvih popusta: u mnogim dućanima su počela sniženja, u Mulleru 15% popusta na sve, u jednoj optici kupiš jedne sunčane naočale, druge dobiješ za kunu (MM i ja si kupili); u istoj toj imaju 50% popusta na dioptrijske okvire ..
Od sutra pocinju u Avenue mall-u u svim trgovinama ljetni popust od 30-80 % zavisi od ducana
Blago vam se kad imate outlete
a mi friško stigli u Split i gledam plakate: na Gripama od 22. do 24.6. velika rasprodaja Shobedo dućana (Martens, Art...)![]()
U CC1 sniženja na sve strane; u Stiefelkonigu Geox 50% snižen, ja sam si kupila jedne zgodničke balerinkice-tenisice-šlapice.
Danas u Benettonu u AM kupila L.hrpu stvari za malo novčeka-majice po 40-50kn,suknjice po 55,traperice za 80...stvarno se isplati
u mulleru pelene njihove snizene na 44.90
U ZAri sniženje od jučer
![]()
Jel zavirio tko u Humanic?
Jel i kod njih krenulo sniženje?
jesu li pocela sniznja u Osijeku u s.Oliveru, Okaidiju i Benettonu
Dajte iskusne recite mi nešto - ova sniženja koja već traju, jel bude dodatnih sniženja malo kasnije?
bude. ali je izbor nikakav
Ja sam neki dan bila u CC1 i po meni su sva ona sniženja tamo čisto mazanje očiju ljudima! Vjerujte mi da na kraju ništa nisam kupila da je nešta posebno jeftinije nego inače :/
hm, pa ne znam baš. U Stiefelkonigu je na primjer sve sniženo 50% - znači košta pola nego prije.
Treba dobro pregledat i otvorit oči. Ponekad se isplati isprsit se kad je sniženje samo 30% jer od nekih dobrih stvari na jačem sniženju ništa ne ostane. A kad je pravo sniženje od 50-70 % za jedno mjesec dana tada se valja opskrbit za iduću sezonu. Tako je u mene godinama već.
Za npr. Benetton majičicu mi se ne daje više od 50 kn, a to im je cijena tek na posljednjem sniženju.
Više novaca dajem za stvari koje mi nužno trebaju, nemam što obući jer se flekalo, iskidalo i sl. U protivnom se trudim bit strpljiva pa se počastim na sniženju. Istina je da treba uplanirati sustavni obilazak dućana da znate što vam se gdje sviđa. Meni je to proteklih godina, dok sam bila kući s djecom bilo extra teško izvedivo, ništa nisam znala, ni gdje su dućani, ni kakve su nove kolekcije. Išla sam na sigurno. Sve u svemu, počela sam zalazit na ista mjesta
Btw. ako ste nekad kupili bicikl za dijete u Hervisu znajte da daju "staro za novo" - tj. uzimaju vam stari bicikl pod cijenu, mi smo dobili novi bicikl za samo 150 kuna!!
Ja inače mislim da se sniženja itekako isplate i da se može stvarno dobro proći; samo naravno da se treba suzdržati i ne potrošiti previše zato što su sniženja. A i najviše se isplati kupovati skupe stvari na sniženjima - samo, one puno koštaju i kad su snižene.
Evo vidim u Gloriji In da su Todd's mokasine snižene na 1.500 kuna sa 2.500![]()
U muelleru CC1 weledine kreme za lice snizene sa 96 na 66 kuna, djecja weleda nije snizena.
Camel ima npr. sniženje 40%, MM si je kupio odlične cipele tamo.
Imaju i super ženske mokasine, ja bih si ih rado kupila (ali je recesija pa neću).
Ono što je mene zanimalo, ništa nije bilo na sniženju :D Dječja robica u C&A-srednja žalost, dječja obuća u Deichmannu i općenito- još veća žalost. Negdje sam pročitala da se "opća sniženja u CC1" pa sam pretpostavila da ću naći i barem nešta od onoga što mene zanima, a ono ćorak![]()
Posljednje uređivanje od Ninči : 29.06.2010. at 01:22
Jel zna netko hoće li biti u Cicibanu i Bambiju popust na ljetnu obuću uskoro? Trebaju nam sandalice.
Mislim da ću otvorit topic o sniženjima za Splitsku regiju. O vašim cijenama i ponudi čini mi se da ovdje možemo samo sanjati.
Promašila sam sniženje u Turbo limachu na Split 3, tj. došla sam zadnji dan, dosta je bilo prodano. Kupila jesam par stavri od Bearfoota, ali je Tom Tailor znatno kvalitetniji i često meni ljepši, od te marke nije bilo ni traga. A ja baš volim kvalitetne stvari peri-deri jer zapravo ne volim kupovat. Volim kupit, imat doma i gotovo. Važno mi je kad imam želju prošetat, il na igru il se finjak sredit da imam 1-2 kombinacije. Ako odjeća nije super kvalitetna, nakon pola godine ne mogu na to računat pa opet trebam nadokupovavat a to mi je tlaka
pitanje za Split - kakva vam je marka Reporter? - pitam ako ima tko iskustva
Zagreb je nema, čini se po logu, vješalicama i fontu da je kopija Tom Tailora - cjene puno niže, sve izgleda OK! puno ljepih haljinica, tunikica i muških sportivo majica i 'gaća'![]()
inače prošli vikend u Splitu ne znam jel bilo sniženje ali u calzedoniju se nije moglo ući!
a i Zara je počela sa sniženjima!![]()
Makita mislim da ti se to samo čini, ja ponekad imam osjećaj ko da ja ili nikad nemam sreće pa ne naletim ili zakasnim...
Tak jako povoljnih stvari nema puno i često se rasprodaju prije nego uoće uspiješ doć do infa.
kiss
ajd da se tu ubacim da ne otvaram novi topic, jel ima negdje sniženih badića ženskih i dječjih, i koja je cijena otprilike, sutra moram u shopping, a s N i trbuhom bi bila najsretnija da znam gdje da idem i da obavim to što prijehvala