Kad će u Solinu u Mercatoru sniženja?
Javljam da je Ciciban snizio cijene, čini mi se oko 30%, ima sandalica po 190-250, krpenih tenisica po 50 kn (u Jurišićevoj, ZG), sandala za plažu po 15 kn.
anima ja sam kupila prosli tjedan u M&S jednodjelni badic djeci 50% snizen, za velike nisam gledala
U Marks i Spenceru su badići jako sniženi, čini mi se 50%, ali nema baš izbora, barem u King Crossu.
U onom sportskom dućanu u KC isto ima dosta sniženih badića, po 30% i 50% - to su uglavnom sportski badići, za plivanje - ali dosta ih je i nesniženo (ja sam kupila takav nažalost).
Jučer sam malo škicnula a sad krećem u potragu, nisam ni ja vidjela nikakva veeeelika sniženja, ako kaj dobroga ugledam/kupim javim
popust u Birkenstocku u Vlaškoj!
kupila jučer natikače za 260kn!
Ima li zatvorenih natikača, onih kao klompe?
ima, ali su skuplje!
ja imam jedne takve i jaaaaako mi se znoji noga u njima! :/
Je li bio netko u toj noćnoj kupnji?
i mene je začudio taj popust jer ga nikada prije nisam vidjela. i baš sam trknula do dućana- normalna cijena otvorenih natikača je 260 kn,.
bucka, koliko su bile prije sniženja?
Jedino meni poznati sniženje Birkenstokica je spominjala apri a dogadja se na mjestu gdje obje idemo na zimovanje- samo niti tamo nisam uspjela naletiti na njega
moje nisu snižene (bile i ostale oko 260kn), ali ti neki drugi modeli jesu!
NanoiBeba, jesi vidjela te natpise iznad polica o sniženju?
sad ste me skroz zmotale!
nisam. i zato sam, se i čudila jer svakodnevno onuda prolazim i nikada nemaju sniženja. Baš nikada. Jako volim Birkenstokice i ponosna sam vlasnica dva par, i rado bih kupila još jedna, pa me zato i cijela ova priča iznenadila, pa sam sada otišla provjeriti kako ne bih pisala napamet
sad se malo već brinem za svoje psihičko zdravlje, pa ću poslije posla otići opet tamo (ako stignem)!![]()
Sad ste me toliko zbunile da odmah poslije posla jurim tamo...
Inače sam zadnje dvoje kupila na toj polici sa zadnjim brojevima i odlučila da su baš te one koje želim![]()
ma daj- glavno da si postala vlasnica novih natikača
sad sam zvala!!
kaže teta da imaju još popust na neke zadnje brojeve ili modele koje se više ne proizvode i kojih se žele riješiti!
ali popust u dućanu ipak postoji!!!!
sad mi je lakše!!![]()
Ma to ti je jedna bezveze polica sa pa bezveznih modela u ponekim brojevima. A i sniženje uopće nije spomena vrijedno (tipa sa 300 na 280 kn)
u nami zagreb na trgu..prvi kat,odjel dječje robe imaju snižene bodiće s kratkim rukavima i bez rukava (cijena od 15-18kn) te hlačice kratke za isto 15kn. Svih veličina.
Danas cijeli dan u Kozmu 40% popusta na proizvode za sunčanje i kondome.
Potvrđujem da je u Međimurju mtč - popust 50% i Original Marines ima popust na sve isto 50%. Za odrasle Kappa u Čk, 40 posto.
Ugodno šopingiranje....
istina 50% u MTČ-Lumpy sve do kraja mjeseca
također Tintilinić ima sniženje do kraja mjeseca: 30% na posteljine i odjeću za klince i bebače, 20% na komode, vrtiće, dio hranilica, asortimana za kupanje i previjanje, 15% na krevetiće i kolica, 10% na cijeli Peg Perego
u CC1 u Zg sniženje u Pettit Bateau i OshKosh
Posljednje uređivanje od Neli : 23.07.2010. at 08:03
U Lisci u AM sniženi badići (ne znam da li svi modeli ili samo neki). Badić koji je početkom ljeta bio 320 kn, sad je 190 kn.
Posljednje uređivanje od enela : 23.07.2010. at 12:43
upravo bila u Pletixu u Ilici (kod Britanca) i nakupovala si običnih pamučnih gačica za 24kn/kom.
to sam i ja htjela reći. U womenssecret outletu ima puno ljepših za 10-15 kn
u tezenisu kvalitetnih pamučnih za isto toliko
u calzedoniji outletu po 6-7kn s čipkicom
u..
Danas sam vidjela da su podne puzzle u konzumu na snizenju po cijeni od 29 kn cini mi se..
E da, neki dan sam vidjela da se u King crossu otvorio Quelle outlet, pa koga zanima...
Akcija!!!Akcija!!!
Ne propustite veeeliko sniženje u Ostvarenju, odlične knjige o trudnoći i porodu, roditeljstvu, edukaciji djece...po cijeni od samo 25kn!!!
http://www.izvorznanja.com/index.php...o-2500-kn.html
Danas u Outletu u Začretju mtč 20% akcija na sve, samo danas!
sorry, outlet womenssecreta je tamo di je bio Amadeus u jelto križanje Svetica i Maksimirske? Nemam pojma o istoku![]()
je, to je tamo, vidiš da imaš pojma!![]()
U WG u C&A 50 % na sav asortiman do 01.08. U M&S 40 % na sve.