U City centru u Geoxu ima nešto dječjih cipela i tenisica (najviše ženskih cipela) sniženih za 50 posto. Ima i jesenskih.
U City centru u Geoxu ima nešto dječjih cipela i tenisica (najviše ženskih cipela) sniženih za 50 posto. Ima i jesenskih.
Chicco u King crossu, povodom otvaranja - ima 40% popusta na svu odjeću i obuću, dakle i na novu jesen/zima kolekciju. Kolegica kupila danas svojoj curici čizmice koje koštaju 500 kn za 300 kn.
Posljednje uređivanje od Nia_Zg : 11.09.2010. at 13:19
Cijelo ljeto tražili univerzalni suncobran za kolica i nismo mogli naći.Danas našli u TurboLimachu. Hrrrpe! Jedno 6-7 boja za izbor. Sniženo! Čak 30 kuna! Sladak. Za nepovjerovati!
![]()
Cijelo ljeto tražili univerzalni suncobran za kolica i nismo mogli naći.Danas našli u TurboLimachu. Hrrrpe! Jedno 6-7 boja za izbor. Sniženo! Čak 30 kuna! Sladak. Za nepovjerovati!
![]()
Netko je pitao za jeftine čizme.
U intersparu u KK 29.99, ali od broja 31-34
slatke, roze, sa nekakvim uzorkom...
Rekla je prodavačica još desetak dana, mi smo kupili skafander
zaboravila sam dodati, ima zimskih stvari, ali su iz starih kolekcija
Nije sniženje, a možda nije ni novo(za mene je) u Tower Centru u Rijeci otvorili Dević tvornički dućan sa kanotjericama od 9 do 15 kn, gaćicama 6-10 kn, piđamice 30-ak kn...., uglavnom super cijene.
Danas bili u Mandi centru, u dućanu (onom sve za kuću) je kompletno sve 50% sniženo. Osim naravno robe koja je već na popustu.
Isplati se. Mi kupili puno vakuum vreća, s 30 na 15 kn.
Sutra u Kozmu 40% popusta na sve deterdžente.
http://www.kozmo.hr/kozmo-srijeda/
mtč vrbani ima akciju ,odnosi se na muški ,ženski ,dječji i baby program (čarape i štramplice)
štramplice po 20 kn ...
benetton 70%
sisley također
Ne znam da li to spada ovdje, ako ne molim moderatorice a maknu. danas je na www.kupime.hr 60%popusta na englesku igraonicu
Večeras je Drugi The Best Shop Shopping night u Zagrebu
http://www.nacional.hr/clanak/92135/...t-vec-29-rujna
za Karlovac
30.9. do 3.10. povodom otvorenja 20% popusta na cijeli asortiman u C&a
popust na Rodine majice
Do kraja listopada moći ćete kupiti sve Rodine dječje i ženske majice po izuzetno povoljnim cijenama!
Akcija počinje na štandovima povodom Tjedna dojenja, u subotu 2. listopada, u 8 gradova (Dugo Selo, Čakovec, Zadar, Dubrovnik, Pula, Rijeka, Split, Karlovac).
Nakon toga akcija se od 5. do 31. listopada nastavlja online na adresi www.roda.hr/webshop, a utorkom i četvrtkom 12-16 h prodajom u Rodinom uredu, Čanićeva 14, Zagreb.
u Mulleru u GARDEN MALL-u je hrpa legića snižena
u KIKI ovih dana imaju na sniženju rasvjetu (20%), a iza toga im počinje sniženje spavaćih soba.
West Gate ima nekakav LATE NIGHT SHOPPING, brdo dućana ima popuste od 20-24h od četvrtka.
Ako nekoga zanima dječja posteljina (140x200) po pristupačnim cijenama (ima već od 50 kn, navlaka za jastuk i poplun) može se naći u Gramatu. Pogledajte na njihovim stranicama pod Cjenik.
Ako nekoga zanima dječja posteljina (140x200) po pristupačnim cijenama (ima već od 50 kn, navlaka za jastuk i poplun) može se naći u Gramatu. Pogledajte na njihovim stranicama pod Cjenik.
ps. Isprika na duploj poruci, zeznuo me forum.![]()
Posljednje uređivanje od mrkvica05 : 07.10.2010. at 08:40
U tvornici je Totalna rasprodaja knjiga i multimedije, od 10. do 13. listopada od 10 do 20 sati.
u Mandiju na Zitnjaku imaju 50% snizenje na sve, zbog "prenamjene asortimana"
ima i namjestaja, ali vecinom sitnice za kucu, sudje, case, salice, prekrivaci itd
emily, jesi vidjela ima li možda povoljnih i lijepih okvira za fotke?
ima, i okvira, i onih staklenih s kopcicom bez okvira (jednu takvu 18x24 sam kupila-za 4kn), i onih gotovih slika, sve u pola cijene
samo ne znam koliko ce toga ostati od ponedjeljka...
meni su zapeli za oko prekrivaci (pamucni) za krevet, 260x260cm za 69 kuna (nisam kupila)
kupila sam si cjedilo za salatu - ona plasticna posuda, koju vrtis s ruckicom na poklopcu, i salata ti se "iscentrifugira" - za 12 kuna
Posljednje uređivanje od emily : 09.10.2010. at 17:57
a koji je to točno dućan u Mandiju s tolikim popoustom?
popuist na legiće je i u cc1 u muelleru. ali, pazite, ti sniženi su složeni na polici u jednom od redova, nisu tamo iza di im inače stoje.
to u mandiju traje vam jako dugo, ja sam o tome pisala još prošli mjesec (pogledaj gornje postove)
U konzumu imaju snižene lego duplo kockice. Kupila sam željeznicu, mislim da na njoj piše da je za 2-5. Cijena je bila 360,00 a ja sam platila 180,00 kn.
Čula sam danas na radiju da Marks&Spencer ima sniženje od 20%.. Spominjali su dućane u Zagrebu i u Toweru u Rijeci, a čini mi se da traje od 14.10. do 17. ili 18.10.
Za one koji su rođeni u 10. mjesecu (ja nažalost nisam) - Kozmo vam poklanja bon od 50 kn. Baš vam zavidim.
![]()
MANA ima super sniženja čak do 40% na stvari ostale iz prošle kolekcije, a i nova je jako jako pristupačna!
danas na trgu bili štandovi sa medom po ok cijenama (35, 40kn).
ja kupila 3 staklenke![]()