Magma - i dalje popust..
"U svim Magminim trgovinama rođendanski popust traje i dalje!
Do 30.11.2010. svim članovima Magma kluba, darujemo 21% popusta na cjelokupni asortiman!!"
Magma - i dalje popust..
"U svim Magminim trgovinama rođendanski popust traje i dalje!
Do 30.11.2010. svim članovima Magma kluba, darujemo 21% popusta na cjelokupni asortiman!!"
ne kužim zakaj nakit ne bi bio na tebi - bitno je da predje granicu
idem malo vidjeti slovensku ponudu u celju na netu pa se možda uputim u sloveniju
hvala na info
ja sam davno tako kupila jedan komplet: ogrlica i narukvica. Dugo sam ga željela i bili smo na odmoru na Bledu, pa sam tamo kupila. Uopće mi nije padalo na pamet da bih mogla imati problema na granici, jer je to bio "samo" zlatni nakit, bez ikakvih kemancica- nije mu niti cijena bila previsoka. I tada mi je prodavačica rekla za tu razliku u cijeni
na njihovoj web stranici su izražene cijene i vidim da je dosta jeftinije i bez, a kamoli s povratom poreza
konkretno sviđaju mi se jedne naušnice koje su jeftinije 40% s povratom poreza
Posljednje uređivanje od tina55 : 16.11.2010. at 13:47
evo vidiš. I sada još vidi gdje ti je najbliži dućan i isplati li ti se. A možda i znaš nekog da ide u SLO
TaylorShoes.com ima 60% snizenja na Crocs i UGG Australia; neke Disney Crocsice su snizene na 14,90 USD ...
Samo obratite pažnju da kuponi ističu krajem mjeseca i da kod rezervacije termina naglasite da imate kupon. Piše na njemu da se treba nazvati i ja sam fino nazvala i rezervirala termin bez da sam naglasila kupon. I fino oni mene danas ošišaju i idem platiti i kaže žena da sam morala to naglasiti kod narudžbe jer oni s dm-kuponima rade samo određene dane u tjednu, a danas nije taj.
Nisam se htjela svađati, ali kad zbrojim još nešto što se dogodilo, nema šanse da više odem tamo. Posebno uzevši u obzir da sam im ja mušterija već godinama, istina idem samo 2-3 puta godišnje, ali sve isto. Znam da sam ja pogriješila, ali baš je mogla i uzeti kupon i dati mi popust.
Kao da bi me drugi dan drukčije ošišali, ili s manjom pažnjom ili što već.
I još sam ja guska ostavila kupon, a mogla sam ga nekom pokloniti. Ali nisam imala vrimena vraćati se, jer sam morala po Mo u vrtić.
pošalji mail DM-u i navedi o kojem je friz.salonu riječ
pa nek znaju s kim imaju posla....
A ja sam čula da je cura u nekom salonu platila praktički istu cijenu kao i bez kupona, jer su joj masno naplatili neki tretman koji su joj stavili na kosu. Toliko o 50% popusta.![]()
u shoping centru prečko,dolje u prizemlju,dučan ima ženske čizme po 29,90 kn!
U subotu popodne velika akcija u konzumu sve igračke 50% snižee pa navalite ljudi tek navećer sve osim legića.
Jel znate da li se dobije 21 % popusta u TL ako se kupuje preko web shopa?
Ja danas kupila kćerki rukasak Dora u TLM-u u KC-u i dobila kao vlasnica njihove kartice 20% popusta!
SuperKonzum ima djecje knjige u mekom uvezu, u kosarama kraj blagajne, po 5 Kn !!
Mislim da je to biblioteka Jutarnji list (nemam sad nijednu kupljenu kraj sebe, ali provjerit cu sutra), nakupovali smo ih za poklone. U naslovima su izmedju ostalog bili "Carobnjak iz Oza", "Mali princ", "Pipi Duga Carapa", "Price iz davnine", itd. Uglavnom se ponuda mijenja.
Na nekim knjigama pisu razlicite cijene (19,99 Kn, 29,99 Kn, 35 Kn i sl.), medjutim na blagajni sve knjige iz te kosare budu po 5 Kn. Blagajnica mi je rekla da su to knjige koje su isle uz Jutarnji list, ali nisu bile prodane... U "mom" SuperKonzumu je ta kosara ispred prve kase (brza kasa za 5 artikala).
Imaju li manji Konzumi uopće igračke?Ja sam ih občno viđala samo po Super i Maxi Konzumima.
dvd unutar europa press holding izdanja za djecu po 5kn.
tam kod Vjesnika, iza tak su barem meni rekli
slovenski baby center ima neke stvari (gledala sam igračkice) snižene, evo ja kupila za rođendan veliku TOMY magnetnu ploču za pisanje (donio mi frend-dnevni migrant) po cijeni 125kn. kod nas je mislim 180-200kn.
Sutra od 17 nisam ziher,ali išla je reklama dana jest rijetko, a ne znam jer za sve Konzume...
Možda ove godine budu i legići prošle nisu.
evo ja sam pitala, akcija je sutra od 17 sati!
a za legiće nisam ni pitala je rčisto sumnjam!
Od Legića ništa, naravno.
http://www.konzum.hr/images/akcije/snizenje2010.jpg
ima mali dućan u sklopu EPH zgrade i u njemu ima tih dvd-a po 5kn.
Ovaj vikend Tower centar Rijeka slavi rođendan i mnogi dućani imaju prigodne popuste
Sutra idemo u Zg nekim poslom pa smo mislili skoknut do nekog od shoping centara, mm bi trebao uletit u nove cipele i tenisice pa me zanima jesu počla sniženja sezonske robe(obuće) i gdje bi bilo najpametnije otići s dvoje malih?!
ako netko naručuje s Asosa, trenutno imaju besplatnu dostavu, vrijedi i za Hr.
Planiram u subotu u malo veći šoping u Zg...koji centar preporučate? CC! ili Arena?
Preschoolians ima snižene modele po 14.95 USD, a s(kršitelj koda)ing 5.4 USD, ne znam dokad traje ... ja žicam mog kućnog vlasnika kartica da to obavi što prije![]()
Nema na čemu ... ja sam uvijek htjela kupiti jedne svojoj curki, ali eto, tek ih je malac uspio dobiti, uvijek mi je bilo nekako puno dati 50USD + moguća carina. Ovako stvarno nije puno, stotinjak kuna ...i to s poštarinom. Carine nema do 160kn ... Baš sam zadovoljna![]()
u robertu su počela snižanja cipela.