kolektiva ima ponudu za terapiju u slanoj sobi
http://hr.kolektiva.net/zagreb?gclid...FY8y3wod8xhvWw
kolektiva ima ponudu za terapiju u slanoj sobi
http://hr.kolektiva.net/zagreb?gclid...FY8y3wod8xhvWw
Uz novi broj Gloria daruje bonove za kupnju s 30% popusta
(Heruc galeria, Stiefelkonig, Martimex, Accessorize, Bata, Palmers, Karla, Furla...)
Bon vrijedi do 05.12.
Accessories u Mandiju ima sve (ili barem većinu artikala) po 5 i 10 kn.
Nisam ulazila ali sam u prolazu vidjela - kompleti špangica, rajfovi, vrpce za kosu.... po 5 kn.
u C&A (West Gate) jučer nakupovala bodića dugih rukava po 19,99kn!!
sniženja u CC počinju 27.12.....
sutra u Kozmu popust 40% na slikovnice i DVD-e, pa eto ako netko nije kupio za Sv. Nikolu.....
A u Konzumu od 16 sutra to isto (slikovnice i DVD-i) čak 50%.
sutra, 3.12., od 17h na dalje 50% na sve igračke u mercatoru
dal i na lego??????????????????????????
A gdje ste vidjele taj plakat, nisam na webu našla ništa ... to vrijedi za sve Mercatore ili ...? Ne bih htjela pakirati i vući dvoje klinaca bezveze... po kiši ...
Tina, tako ću ... Mi imamo jedan jedini Mercator pa neće biti teško![]()
Benetton u KC Zagreb, Jankomir ima do 5.12. 20% na dječiju robu.
Danas (petak), sutra (subota) i prekosutra (nedjelja) - 20% popusta u Naturinu
još danas Mana 25 % na dječji asortiman, ima zgodnih i povoljnih skafandera i ski hlača/jakni
mi jutros kupili u Trnskom, ali popust je u svima
znam ali u Gajnicama nema brojeva - mislim na hlače.
zovi ih tel, imaš na webu sve adrese, ja sam ih zvala, ljubazni su , hoće provjeriti za brojeve i ostaviti na strani
mislim da je u trnskom bilo još nešto šestica i osmica ljubičastih hlačica, za jakne nisam sigurna
ma ne znam koji broj bi uopće rekla da mi ostave jer mi hlače djeluju jako široke - morala bi ih Lea isprobati
mi smo uzeli osmicu, Ana je oko 20 kila i 124 visoka i ok su, ali isto smo morali isprobati
u nami u kustošiji otvorena mana i još neki dućan (ima svega za male i velike)
u mani 25 % popusta na dječije
u ovom drugom popust od 15% do 30 %
ima dosta zgodnih stvarčica i pamuk mi se čini dobar
mislim da su rekli do isteka zaliha,pa kome je na ruti nek provjeri
a danas je u mani 40% na sav asortiman povodom sv. nikole
U Osh Koshu u Rijeci, pa onda vjerujem i u drugim gradovima, SVE je sniženo za 30%. Sniženje je počelo u četvrtak.
sutra u jutarnjem kuponi za popust: Bambi, Diesel, Funky Fish, Ikks, Turbo limač, Opto centar, Školska knjiga, V.B.Z., Škrinjica, Wenice Fashion, Spiegelburg i Shoe Be Do.
u Varaždinu dućan Pantera u Kukuljevićevoj i Optujskoj zbog zatvaranja ima popuste na svu robu od 30 do 70 %..
U Vrtuljku (Lantea) su počela sniženja
U M&S od danas 20% popusta na cjelokupan asortiman
znate li jesu li počela velika kolektivna sniženja po trgovačkim centrima u zagrebu (am, cc1, kc) ili je to još ufuravanje?
svake godine je sve ranije i ranije...
jučer sam naletila na 50% popusta na sav asortiman u x nationu u Rijeci u Ri, ne znam da li je to bilo sam jučer ili do isteka zaliha...
uglavnom sam za 370 kn kupila komplet poslovno odjelo, hlače i sako![]()
I u X-nationu ZG u Ilici je -50%, no mislim da nije na sav asortiman. Kupila sam sako za 130 kn.
Ja sam jučer bila u onom late night shoppingu u West Gate-u - pa, nije loše, popusti su 20 i 30%, no svejedno mi je sve skupo![]()
Navodno u Limoniju 2 Shiseido maskare, i to neke dobre, dvije za 180 kn trenutačno. Ako je tko bio, može potvrditi i reći koje su konkretno maskare?
da li netko zna kad počinje sniženje u Timberlandu???
janje kolko bute vi imali sniženje u dučanu i dal se to bude odnosilo na sve dučane C.
Posljednje uređivanje od jelena.O : 13.12.2010. at 17:03
Da li i Muller ima praksu sniženje igračaka 50% u prosincu?
Ne sjećam se da je Muller imao ikad 50% na igračke.
Ja se brusim na sniženje u OVS-u u WG,prošle godine obukla oboje klinaca za 500 kn