ali taj popust vrijedi za kupljenih 3+ artikla ili?
Ja sam bila jučer i nije mi palo na pamet potražit rukavice, a očajno nam trebaju![]()
ali taj popust vrijedi za kupljenih 3+ artikla ili?
Ja sam bila jučer i nije mi palo na pamet potražit rukavice, a očajno nam trebaju![]()
da za tri artikla ali nije bitno koje vrijednosti, dakle uzmeš dvoje čarapice po 10 kn ili 5 npr i ono što ti treba..ili potkošulju, gaćice..nešto što uvijek treba. mi smo uzeli rukavice, ski skaf i čarape
u Modiani 30% popusta na sve, ukljucujuci igracke, do nove godine
kod nas u Modiani nema igračaka
Posljednje uređivanje od pužić : 21.12.2010. at 13:49
Zar u KOnzumu ima tih MINIS konjića? I ja trebam tu igru (mislim na Utrku u čaroban svijet). U one2playu su 150 kn.
sutra u konzumu -30 % na sve igračke cijeli dan
iako zadnji put kad je bilo - 50 nisam našla niti jednu koju bi htjela kupiti, sve su bila neka kineska sr*** i plišanci![]()
ako opet bude negdje popust na božićni asortiman molim javite :D
nekako mi se ne sviđaju prošlogodišnje ( i 5 godina prije toga) kuglice :D
ako si na fb, upiši konzum u tražilicu, tamo piše. ni mi ne dobivamo za to one letke doma, da vas nema, ne bi ni znala za popust. i sačuvala bi pare![]()
od danas 30% popusta u Intersportu na cijeli asortiman.
na tv reklami je i lego
u konzumu nema ta igra ali ima takva slična-ocean, 79 kn
tu igru sam vidjela u o2p i svim dućanima koji drže njihov asortiman, pa i konzumu, barem u onom na črnomercu.
Hvala! U Avenue M. je nemaju, sad ću zvati i Črnomerec!![]()
Jel je netko vidio da li u Konzumu ima Minis laptop?
Znam, ima i u Plodinama i Merkatoru, ali ja bi onaj sa 30% popusta.![]()
U Merkatoru sam nedavno digla halabuku, jer uz kupon iz 24 sata nisam mogla kupiti laptop na sniženju. Samo pitam, ako netko slučajno zna, jel negdje ima taj laptop na sniženju. Nije mi hitno, nije za Božić (već za rođendan u siječnju), ali rado bi upiknula na sniženju.![]()
toliko o popustu na legiće u konzumu:
sad sam zvala sebi najbliži super konzum i kažu mi da nemaju ništa od legića
ja mislim da imaju, ali skriveno od kupaca u skladištu dok ne prođe akcija
Na Črnomercu, u u Superkonzumu su jutros imali pristojno legića.
Evo obišla Konzume u Dugom Selu i Brckovljanima (za nas dislocirane):
izbor je dobar, od Legića ima onaj veliki žuti kamion i još ponešto.
U Brckovljanima ima onaj veliki Minis konjić i dosta igara, ali laptopa, naravno nema.
Uzela sam par sitnica koje mi još nedostaju. I dalje čekam neko novo sniženje.
![]()
Evo ja kupila u Mercatoru zhu-zhu hrčke na sniženju 30%
Hvala vam na info.
evo i mene s info-konzum ima isto minis igru-105 kn ispadne, hrčak zu zu 69 kn, hrčak s kućicom 125 kn..
onaj konj Minis je na popustu u dmovoj knjizici za 50 kn.popust 25%!znam da ga je netko trazio
cure, jel mislite na minis igru koja uključuje više malih konjića ili baš na velikog rozog konja koji priča ili štaveć?
Danas u Konzumu na Črnomercu kupila sam "Minis - utrka u čarobni svijet" za 105 kn (a kaj je unutra ne znam, vidjet ćemo kad donese Djed Mraz u subotu ujutro). Vidjela sam da je bilo i poprilično legića. Sad mi krivo da nisam uzela i one hrčke (nisam ih doduše ni tražila), a trebat će mi za ročkas u siječnju. Hvala babyboys na info za Črnomerec!
Posljednje uređivanje od mrkvica05 : 22.12.2010. at 18:08
u utrci konja je cd s igricom koja je odlična, 10 konjića i podloga za igranje (tipa čovječe ne ljuti se)