zna li netko traje li negdje popust na namještaj u Zagrebu?
Na trosjede, kuhinjske stolove itd....
zna li netko traje li negdje popust na namještaj u Zagrebu?
Na trosjede, kuhinjske stolove itd....
Da li netko ide na rasprodaju u H&M ovaj tjedan,Slovenija?Još nikada nisam bila ciljano u Sloveniji pa ne znam kuda je najbolje ići i gdje je najbolji izbor za klince?Cure,pomoć....
Za one koji čekaju sniženje za Weight loss package .... javila mi je frendica da je ovdje samo 10$! http://lidija14555.eliteweightlosspackage.com/ .... ona je za to čula kad je bila u Kanadi ... probala i napravila čudo od sebe ... kad se nakon 45 dana vratila, bila je duplo manja ... pa ako netko želi ... neka proba ... i neka javi da li je uspjela ...
prenatal u west gate-u (danas) -60 % na odjecu i obucu. to je ujedno i ujedno jedino PRAVO snizenje tamo. sve je ostalo jos oko 30 %
jucer u AC snizenja u svim ducanima. Svecanu haljinu ubila za 129kn![]()
Posljednje uređivanje od klija : 29.12.2010. at 09:57
king cross mango, tezenis ima li sniženja 50%-tnih (barem)?
ne znam je li baš on topic, ali vidim da ste upoznati/e sa sniženjima. trebam otići po neke poklone pa ne znam je li bolje otići do West Gatea ili do Arene?
nisam bila ni u jednom otkad su počela sniženja, ali sam zapazila kad sam bila u Areni da imaju puno trgovina s robom za klince
čini mi se da Arena inače okuplja malo skuplje trgovine od West Gate-a
zna li netko ima li kakvih sniženja u gapu u arena centru?
treba mi baš određena stvar za poklon
tako ću i napravit, nazvat ću ih i pitat za artikl koji me zanima
Curke jel netko zna koliko su sada dječje taice za curke u Zari?
I one tanje i one deblje, trebala bi veličine 2-3.g, help!
Bila sam u West Gate, sniženja su počela, ali su prilično bijedna (kao i obično).
Npr. u S. Oliveru (koji mi je dućan od interesa) malo toga je sniženo, ništa od onog što mi se sviđa i što sam se nadala ubosti po nižim cijenama uopće nije sniženo.
Po običaju su solidna sniženja u Benettonu - tamo smo kupili Lei pernatu jaknu za slijedeću godinu za 300 kuna.
evo i ja bila u AM-u, i ima dosta tajica, skroz desno od vrata, uz onu staklenu ogradu.
jedne su po 59 a druge po 49 kn.
i meni se učinilo da ima više boja, neke šarene i sive sam zapamtila, i ljubičaste.
bilo ih je naguran pun štender jedva se moglo vratiti vješalicu.
ja vrebam haljinice ali još su skupe po 139 kn.
javite mi kad budu po 49 kn kao prošle godine.![]()
Posljednje uređivanje od AnneMary : 02.01.2011. at 20:26
Joj super curke, a kad idu ona druga sniženja? Mislim oko kojeg datuma?
I ja špijam stvari za klince u St.Oliveru ali tek na onom drugom sniženju od 60%.
Jel ima negdje Frodo ili Bambi gležnjača za dečke u veličini 34 na sniženju?
Bile su oko 470-550kn.
Calzedonia u King Crossu ima sniženje od 50% na velik dio asortimana, dječje štramplice su sad 14,50 kuna.
Jesu, al kak sam se ja zeznula, uz pomoć prodavaćice, taman sam ih trebala kupiti, i lijepo piše iznad štramplica 5kom/60kn, no ima tanjih i debljih, još ja pitam prodavačicu jel se to odnosi na bilo koje, a ona kaže da.
Sad si ja ljepo izaberem, troje tanjih i dvoje debljih, dođem na kasu i platim čarapice oko 105kn!
Kak - tak da su tanje 15kn, a deblje 30kn - jer ako ne kupite sve iste - tanje nije ta cijena, a mala prodavačica mi je rekla da se zabunila....nisam se htjela svađati, a trebale su mi tak ionak sve štramplice, pa sam odustala od vračanja, al samo da znate i pripazite.
Trebala si samo nadoplatiti 15 kn i izabrati još 5 pari štrampli![]()
Bila sam jučer u west gate-u.Razočarana sam ponudom, kao trgovci govore da ljudi ne kupuju a veličina nema.
u C & A sam jedva našla za malog vel.92!Mislim mi uvijek imamo problema oko pronalaska veličine jer one koje nama treba nikada nema.Uglavnom tražila sam donje dijelove trenirki, u Mani nema, Tinitilinić prodao odavno, Prenatal imao samo jedne jedine crvene koje koštaju na sniženju 100 kn...uglavnom došla u kvart i kupila u našem lokalnom dječjem dućanu dva para trenirke za cca 100 kn.
Danas je krenulo sezonsko sniženje u Froddu, pa se mogu naći cipelice za najmanje već od 200 kuna!
Na online shopu ima puno više modela nego u trgovinama, pa ako imate model koji volite i znate koji broj vam treba, preporučujem da ih kupite online, a cipelice vam stižu ekspresno na kućna vrata Ovearseasom, dostava je besplatna u cijeloj HRIsprobano je već 2 puta do sada i cipelice su mi stigle u roku 24 sata na kućna vrata
![]()
kakvi su Froddo brojevi u suporedbi s cicibanom? jesu manji kalupi?
Posljednje uređivanje od Ineska : 04.01.2011. at 17:03
U avenue mallu u CICIBANU-CIPELICI je popust na sve 30% osim na slapice. Znaci na crocs-ove zimske buce,papucice,cicibanove buce,cipelice na winx torbe itd
Khm, drugačiji.
Mojoj curki najbolje odgovara ciciban, frodo je nekako glomazniji, širi, često tvrđi, mada sam jesenas naletila ne vrlo mekane jesenske cipelice i iznenadila se.
Nisam sigurna da su kalupi veći, al mi se čini da nikako nisu manji od froda, ili jednaki ili malo veći.
Čitam kaj sam napisala i vidim da nisam baš pomogla, sooooooooorry.
Ineska, koliko vidim, možeš si isprintati neki njihov mjerač pa premjeriti ...
http://www.ivancica.hr/files/download/7.pdf
IKEA - pocela su snizenja koja ce trajati do 23.01., a za one koji imaju i njihovu karticu (Ikea soci) dodatan popust na cjelokupnu kupovinu u iznosu od 10%.
Ovo se odnosi na Ikea Villesse u Italiji, ali pretpostavljam da vrijedi i za ostale podruznice.
froddo ima šire i uže modele pa nemojte kupovati bez isprobavanja.
u planet obući primigi goretex čizme snižene sa šestotinjak na 230kn. kupila sebi.![]()
Lijepo vas molim ako tko vidi na akciji vreće za spavanje i skafandere za novorođenčad ovih dana da mi javi! Ili ako znate inače da ih ima negdje full povoljno isto primam prijedloge. Hvala![]()
bershka - veste debele 49kn, sve boje, onako gore rolane (kao dolčevita)
tom tailor - do 50% kupili traperice muške i vestu za 480kn...ja košulju lijepu za 180kn...
danas u Kozmu 40% popusta na losione i mlijeka za tijelo i univerzalne kreme
ja sam si priustila Neutrogenu, koja mi je inace preskupa za redovito koristenje
Na burzu još nisam primljena
Ne znam kak je bilo prošli tjedan, Lidl mi je u kvartu i stalno ih čekiram. Imali su posljednji put prije nekoliko tjedana (doduše skafandere su imali veće nedavno, možda su to ti od prošlog tjedna) kad smo bili obespareni, sad moram hitno zgrabit priliku čim se negdje ukaže!
Meni su Froddice super, za malce do broja 25 ima zbilja prekrasnih modela od jaaako mekane kože i potplat im je mekaniji recimo od Bambi cipelica. Brojevi su im u odnosu na Bambi nešto veći, za nekih pola broja otprilike. U odnosu na Ciciban ne znam, jer ih nismo imali. Zato i kažem, treba otići u trgovinu i isprobati model s djetetom. Mi imamo već valjda 5.po redu Froddo cipelice isti/ili jako sličan model, tako da ne mogu fulati kad naručujem online. Ako uzimam drugi model, odem u trgovinu i tamo isprobam možda neku drugu boju, ako nema one koju želim.
Krenula na kapaljku na dječjem odjelu. Snižene su bile uglavnom neke newborn piđame i slične stvari, što nije ni 1% cijele baby kolekcije. Na odjelu za veće klince je bilo nešto više sniženog, ali uglavnom neki nezanimljivi artikli. Na odjelu za odrasle je dosta toga sniženo.
Koje trgovine primaju amex???
Mene zanima da li ima sniženja u ZARA-i i u osh-koshu? Za osh -kosh znam da je već neko vrijeme sniženje 30%, ali zanima me ima li što više od toga!