danas u super konzumu kupila traperice (za sebe) za 30 kn
bilo je na početku konzuma u onim košarama gdje su obično akcije
dječje piđame, košulje muške, trapke i samterice po 30 kn
danas u super konzumu kupila traperice (za sebe) za 30 kn
bilo je na početku konzuma u onim košarama gdje su obično akcije
dječje piđame, košulje muške, trapke i samterice po 30 kn
zara (dječji odjel): traperice 39kn, haljinice 59kn, kaputi zimski 99kn, tenisice/cipele 49kn
baby, s obzirom da smo tek 1,5g.
nemojte mi sve pokupovat, nisam uzela sve kaj sam mislila![]()
Zatvara se dućan sa dječjom obućom BonBon u Borovju pa imaju veliku rasprodaju. Sva obuća (cipele, čizme, tenisice) je po 99kn. Radi se o brendovima: Garvalin, Agatha Ruiz de la Prada, Biomechanics... Inače, ja sam svojoj djeci kod njih i prije kupovala obuću po redovnim cijenama od cca 400 do 700kn i uvijek smo bili prezadovoljni. Zbilja se radi o visokokvalitetnoj obući. U ponudi imaju i zimske čizme ali i tenisice i proljetne cipelice. Ja sam svojima kupila cipele za sada za proljeće ali i čizme za slijedeću jesen/zimu. Točnu adresu ne znam ali najlakše je pitati za bosanski restoran Sofra, a BonBon se nalazi u istoj zgradi odmah pored restorana. Radno vrijeme je od 9h do 14h pa od 17h do 20h. Za subotu ne znam. Požurite dok još ima izbora![]()
U Gramatu imate lijepe dječje trenirkice (više vrsta) po 28 kn. Lijepe pamučne pidžamice su im oko 25 kn. Mi smo danas kupili crno cijelu štosnu majicu (bijeli rukavi, crna majica, onako kao od dva dijela) za nekih 25 kn s fora natpisom.
bila u BonBonu
ima krasnih čizama
do broja 35
proljetnih cipela ima samo manjih brojeva
ja sam kupila curki tenisice 33 i čizme za iduću godinu, garvalin, 35 (al se bojim da će biti male nagodinu, neki mali kalup, a nisu imali 36, tako da će to vjerovatno iduću godinu na burzu)
ima lijepih muških cipela, ja sam htjela kupiti svojoj V jedne lijepe crvene niske na čičak, garvalin, za po dvorištu, ali ona nije htjela
Bila sam i ja par dana prije, ali nažalost ničeg nema na odjelu za veće baby curice oko 2 godine, ostali su sve samo mali brojevi za bebe do 3 ili 6 mjeseci, tak da se ne razočarate![]()
Ista stvar i na većem odjelu 2-3 brojeva uopće nema ili totalno nezanimljivi artikli.
Jelka sve je sniženo, za veće se možda još nešto iščupa ali za ovak male oko 2-3 godine zbilja ničeg nema.
Posljednje uređivanje od Nia_Zg : 12.02.2011. at 06:56
Gramat je u Radničkoj 184, najbolje doći autom.
Trenirkice su bile do broja 5 ili 6, sad se ne sjećam točno. Ali imaju jako puno robe u svim drugim brojevima a cijene su uistinu pristupačne. Meni općenito Gramat djeluje kao da će se svaki čas zatvoriti (po cijenama ali i razmještaju robe, imaju i prehrambene artikle i robu, što baš ne volim da se prodaje na istom odjelu).
ja u petak u Šimeckom na Kvatriću kupila 2 para cipela (koža izvana i iznutra), a svaki je bio po 149kn!
baš sam bila happy!
wow, može se nešto pronaći? meni je izvana izgledalo, nisam ni ušla.
ja kupila jedne crne mokasinke i jedne cipele na vezanje koje izgledaju ko tenisice samo su elegantne (e jesam objasnila).![]()
ne znam spada li baš ovdje...ali ipak: Na štandu Križevačke mljekare na Dolcu, ali dolje, gdje su tjestenine i mesnice, znači s desne strane (sir i mlijeko) je 1 kg putra 27 kuna
Veronikim je 40, tako da je ovo turbo povoljno. Isto tako, sir je 18 kn (Veronika 20)
Nisam još probala kakvi su ali kupila jesam
veliko sniženje košulja u Nara Camice, po 200 kn (inače su puno, puno skuplje)
U duhu konzumerizma...
http://www.mcdonalds.hr/wp-content/u...mcd_kuponi.pdf
![]()
Nadam se da se nećete smijati, ali ove nedjelje na Jakuševcu ili popularnom buvljaku Hreliću naiđoh na štand (glavni red pa odmah lijevo ako se tako može opisati) s novim Frodo dječjim šlapicama. Par: 50 kn. Nisam mogla vjerovati svojim očima, navodno je tip imao neki dućan pa mu propao posao. Ima par jako lijepih modela iako su brojevi već pri kraju, pa treba požuriti. Inače nađe se jako lijepe nove robe, sa smiješnim cijenama. Najviše mi se svidio štand s novom robom "sve po 20 kn", od lijepih majčica do fora hlačica, samo me nemojte pitati da vam opišem na kojem štandu![]()
to je malo puno za booster.
gledal u turbo limaču ima za 150 kn, i u beby shopu od nanie za 125 kn.
jel to neka marka u sparu?
i jel uopće bitno da je booster neka marka?
U Metrou Sav lego program 15%. A u Kiki 26. i 27. 15% na baby program
meni je bilo jako vazno, i jos uvijek je
ipak ce u busteru dijete provesti 5-6-7 godina zivota (evo, moj je jos uvijek u njemu, a dobio ga je kad je imao 18 kila, negdje 2004.), vazno je da je maksimalno zasticen u njemu, da je kalup udoban, da moze lijepo nasloniti glavu i spavati i da je materijal takav da izdrzi sve te godine, da se ne znoji, ne usmrdi, ne grebe i sl
zato mislim da se na buster stvarno isplati potrositi
mislim da AM pod buster misli na onaj podložak za guzu. i mene bi zanimalo je li važno da je taj podložak "brand".
i mene zanima jel bitno
mi imamo sjedalicu grupe II, ali smo kupili jeftin buster kao rezervni kad je dijete kod bake (npr. sjedalica je u bakinom autu a buster u dedinom jer se rijetko vozi s dedom i to na kraće relacije.)
Posljednje uređivanje od kajsa : 24.02.2011. at 17:31
i ja trebam taj donji jer mala ide u Dalmaciju pa da ne vuku cijelu stolicu.
Na Trgu bana Jelačića su štandovi sa knjigama.
Ima ih svakakvih, novih, korištenih, beletristike, slikovnica, bojanki...
Cijene su jako povoljne!
Ja sam kupila sudoku križaljke po 5 kn, 3d slikovnicu za 10 kn i jednu za lektiru za 10 kn.![]()
naišla sam na dućan koji nudi i second hand odjeću i opremu za bebe
http://www.babyboomshop.hr/index.php?id=ponuda
pa ako nekoga zanima
Jedna informacija iz okolice Koprivnice, u dučanu podravke kupljen podravkin čoko lešnik 500g za 15 kuna... možda još ima u ponudi?
Profil ima sajam dječje knjige.
Sniženja ima i na web shopu
http://www.profil.hr/
ima takav popust u home sweet home u Zg i gdje je njihova trgovina?
U dm-u sam kupovala pastile za grlo (za odrasle i za djecu), i na racunu vidim stavku "dm popust 15%" ispod svake kutije pastila.
Nisam pritom imala nikakav bon, a na policama kod cijene ovaj popust nije oznacen.
Pa eto, ako nekome trebaju pastile (ne znam da li se to odnosi i na sirupe i sl., to nisam kupovala) ...![]()
Zašto nitko nije dojavio da je od 24. do 28.2. bilo 30% popusta na role?![]()
da i tu pitam....
gdje još ima za kupiti oblekice marke "no name" i "dorothy perkins" osim u turbo limaču na žitnjaku?
kupila sam tamo super stvari na snjiženju ali nemaju više mog broja pa ako ima još negdje u Zagrebu da pronjuškam dok su još sniženja....
evo nešto super:
http://foto.tisak.hr/novosti/100-fotografija-za-samo-60-kuna
nedavno je DM imao akciju 0,45kn po fotografiji
sniženje u Tvornici:
http://www.she.hr/ljepota/rasprodaja-domaceg-dizajna
Danas cijeli dan u Plodinama 3o% popust na igračke!