mzč kod britanca ima snizenje do 60%!!
ja prosli tjedan 4 para gacica za NIku platila 20kn!!
mzč kod britanca ima snizenje do 60%!!
ja prosli tjedan 4 para gacica za NIku platila 20kn!!
Pa ja sam zadovoljna. Već ima jaknu i džemper koje sam kupila prije zime i stvarno su ok. A da su i sa 70% preskupi... samterice sam kupila za 30 kn... mislim da je to za hlače super cijena.donna prvotno napisa
Mada se slažem, vjerojatno je već sve otišlo, ostalo je puno vestica koje mi je glupo kupiti za slijedeću godinu.
Ja sam za cca 250 kn napunila punu vreću i sad ima odjeće za vrtić do 5. mjeseca.
U MTČ-ovim po 16kn Roko se kliže, taj ABS je više kao uzorak na tkanini, a u onim od 26kn piči po parketu, penje se po pločicama uz kuhinjske elemente...lucij@ prvotno napisa
ja kupila dvoje hlače...jedne štofane široke sa manšetom, i jedne trifrtalj proljetne za 200 kn i super sam zadovoljna.Cubana prvotno napisa
što je to Fox, gdje se nalazi?
Dućan sa odjećom za klince i odrasle, u Avenue Mallu u prizemlju.Lutonjica prvotno napisa
![]()
Fox mi je ove godine najprofitabilnija kupnja tijekom sniženja..sve 70%..trenirke 40 kn,maice 15-20 kn,hlače 30 kn,veste 20-40 kn..ma svašta smo kupili :D
Cijene im jesu zgodne,ali brojevi su im minijaturni.Moja cura nosi 10,u Foxu sam joj kupila hlače ko donji dio trenirke vel 12,oprala ih i na moju kćer to više ne ide,dakle realno je to broj 8,usput ih nudim,ako ko hoće,nisu nošene,boja fuksije za 25kn,platila sam ih 50,a u startu su koštale 100TeddyBearz prvotno napisa
![]()
Jel to 4 ili 8?bucka prvotno napisa
nisam čitala cijeli topic, pa ne znam jeste li spominjali outlete, al ja danas naletila na zanimljive informacije
pogotovo me razveselilo ovo
I u Mandiju na ŽitnjakuTeddyBearz prvotno napisa
roba im je ok...imaju i za velike i za male..
mi na sniženju od 70% kupili hlače, jaknu i još par stvari za nekih 100 kn...
kvalitetni su......jedino što kao i svugdje za cure preogroman izbor a za dečke par polica...
a za brojeve...mi smo po svim modelima/dućanima u brojevima 12-18, a iz Foxa zadnje hlače 18-24
a na jednim puno manjim hlačama smo našli broj 18-24 (na ušivenoj etiketi)
hvala! nisam inače posjetitelj ni mandija ni AM...
Rijeka:
M&S - sniženje muške kolekcije 80%, većina stvari snižena sa cca 300 kn na 60 kn. Kupila mužu košulju na duge rukave, polo majicu i bermude sve po 60 kn.
Okaidi: sniženje 70%. Kupila Nini prekrasne samterice i trapke svake za 58 kn
U Hoto centru je otoren i outlet od Benettona! I još jedan sa nekim fensi-šmensi markama!aries24 prvotno napisa
u Savskoj, 100 metara južnije od Cibone
Nije to taj Hoto, outlet je u Hoto naselju u Sv. Nedelji
Mislim da se ovo Hoto centar odnosi na njihov centar u Svetoj Nedjelji. Tamo u sklopu Hoto vila.
E taj u Sv Nedjelji kod ulaza u Hot vileAilish prvotno napisa
![]()
Od 28.2. zaštitna ogradica za vrata od Safety 1st po fenomenalnoj cijeni od cca 159 KN i komplet različitih zaštitnika (ormari, utičnice itd.) isto od Safety1st po 14,99 u jednom dućanu za koji mislim da se na ovom forumu ne smije reklamirati... ali proizvodi Safety1st su puuuuno skuplji u drugim dućanima pa sam morala izaći s time u "javnost" 8)
ovdje se ne smiju spominjati marke adaptiranog mlijeka, te marke flašica i bočica.u jednom dućanu za koji mislim da se na ovom forumu ne smije reklamirati
sve ostalo se smije, ako nije u kontekstu gore navedenog. dakle, mogu reći da sam kupila chicco kolica u chicco dućanu. ali ne mogu nekom predložiti da si kupi njihovu bočicu.
ajde to zapamtite jednom za sva vremena, a ne da stalno ide spika joj ne smijem reklamirati ovaj dućan, ne smijem spominjati ovu marku i slično![]()
... ja sam sigurna da je jedna forumašica spomenula taj dućan i dobila jezikovu juhu ... ja se ne želim upuštati u rasprave već samo pomoći mamama da kupe kvalitetan i koristan artikl po super povoljnoj cijeni, pa će mi se one koje su zainteresirane obratit na PP. 8)
What's the problem?
Lidl se ne smije spominjati?
pa bila cijela rasprava o njihovom bifinett pekaču i nitko nije ništa opomenuo
evo, ja ću reći
u Lidlu ograda - vrata za stepenice od Safety1st 159,00kn
ostale stvari za babyproofing isto Safety1st (poklopci za utičnice, zaštita za kuteve, ladice, frižidere...) 14,99
od osoblja, ili od forumasica koje ne kuze ovo sto sam gore napisala?emira prvotno napisa
![]()
nije problem, nego stalno netko krene s tom spikom joj ne smijem reklamirat ducan, joj ne smije reci marku pegle ili marku carapa... sto nije istina
Informacije o čarapama za velike i male!
Trimar čarape dućan sa povoljnim cijenama npr. sokne za moju L sam plačala 6 kn a za F 8 kn za mene 10 kn sokne, dokoljenke 15 kn, a ima i "štrampla sa dezenom debele" za odrasle po 60 kn i natkoljenke po 20 kn.
Muške čarape sportske 5 para 30 kn te moj MM koristi za nogomet druge baš nisam gledala.
Klinci su nam za Božić dobili njihove štrample koje su inače po 35 kn i super smo zadovoljni kvalitetom.
Ima kojekakvih dezena.
Dućan se nalazi u ulici gdje je slastičarna Meli na istoj strani razmaka 15 metara.
ja isto kupila dvoje traperica na tom 70% sniženju, jedne su 3-6 mjeseci a druge 6-12 ali mi se isto činilo da su dosta mali brojevi iako sam kupila i jedno jednodijelno pamučno odjelce newborn veličina koje mi se čini dosta veliko, u svakom slučaju bila sam presretna da sam kupila dječje traperice za 38,70 jer sve što sam gledala je preko 100 kuna a nigdje nisam vidjela tako velika sniženja(maša) prvotno napisa
a gdje se nalazi Meli?anne prvotno napisa
Trešnjavka, ne znam kako se ulica zove, zaboravih pogledati![]()
Dođeš do križanja Ozaljska - Selska i kreneš Selskom prema Črnomercu i druga mala uličica desno pa skoro skroz do kraja po njoj isto na desnoj strani nalazi se dućan, naravno ima izlog sa čarapama tako da se nemože promašiti.
paci danke![]()
cure ne želim vas bedirat ali u španjolskoj u zari je sva robica koja je ostala po 1.95 E!! inače mene zanima da li AS uopće ikad ide na sniženja?? maxi cosi konkretno trebam ako je netko vidio negdje![]()
u babycentru su uvijek na nekakvim akcijama...baš Maxi cosi AS....ne pišu cijene al popsuti su po 30%
jel bebycentar u zg i gdje točno?? nisam baš upućena po zg dučanima jer živim vani![]()
babycentar je u sloveniji, najbliži je u brežicama
a taj babycenter ,kupila sam kolica u njihovom dučanu mariboru znam znammislila sam da možda u zg postoji neki!!
ali na njihovim web stranicama ne piše da su te sjedalice na sniženju??
Mislim da su sniženja AS uglavnom u periodu Božića i Nove Godinedinasta80 prvotno napisa
![]()
joj da sam to tada znala,bila sam kući za božić i ng) šteta!
Prijavi se na njihov newsletter na webu jer su sniženja za neke proizvode vezana za određeni datum npr. 22.2. sniženje 30% za xxxx AS i sl.. Jdinasta80 prvotno napisa
oš je dobro biti član njihovog kluba (mi smo se učlanili prilkom kupnje AS, mislim da se može i putem weba) pa ti šalju mini kataloge sa mjesečnim akcijama za pojedine proizvode.![]()
Možeš se učlaniti u njihov klub putem weba i dobivaš doma na adresu njive mjesečne kataloge.mg1975 prvotno napisa
super ste cure baš vam hvala,evo jurim na stranicu to obavit))) inače kolica sam kupila kod njih(quinny speedi) 100 E su bila snižena,stvarno imaju dobre akcije
![]()
U Nami na Kvatriću (ne znam je li tako i na Trgu) MTČ ima stvarno veliko sniženje: 50% za donji veš, pidžame i sl. (ta njihova akcija već traje duže ali nisam do sad nabasala na ovako povoljno). Dječje muške bokse su po 6kn (stvarno mekani, fini pamuk), donje majce za dečke 12kn...
Koliko su piđame?buba klara prvotno napisa
I jel ih ima u manjim brojevima, nama trebaju 92/98?
Pidžame nisam baš pomno pregledavala jer je nama trebao ves (bokse i potkosulje) pa stvarno ne znam ali akcija je na sve od MTČ-a...
Rasprodaja na http://www.neckermann.hr/hr/nm2/schn...229738cfbe3b6e
Za bebe baš i nema nešto, ali se nađe zgodnih stvarčica za veću dječicu![]()
www.busi.si (Ljubljana) ima Maclaren kolica (model techno) snižen sa 300 € na 150 €
http://www.t-com.hr/privatni/televiz...obniperiod.asp
maxtv try&buy. traje do 30.04. , za pretplatu od 35 kuna mjesečno. ak je neko na b-netu
, može probat paralelno
.