Ako netko ide u Graz u petak, 9.9., u Seiersbergu je Late Night Shopping do 21h, C&A od 17h ima 20 % na sve, a i drugim dućanima su neke akcije.
Ako netko ide u Graz u petak, 9.9., u Seiersbergu je Late Night Shopping do 21h, C&A od 17h ima 20 % na sve, a i drugim dućanima su neke akcije.
U Lantei(Vrtuljak) u Dubravi Bambi i Froddo papuče snižene po 30% i 40%![]()
u alpini imaju popust 30 i 50% na ljetne i jesenske modele cipela i na planinarsku obuću.
kaj su produžili u alpini,bio je popust cijeli 8mjesec,mi kupili gojzerice za klinku
očito, ja sam danas kupila balerinke za posao za 59 kn.
U Gloriji je danas izašao (jel danas izlazi glorija?) kupon za popust u nekim dućanima. Meni je zanimljivo 30% na Okaidi, One2 Play, lisca itd.
Ovaj vikend Pixiekid ima sajamski popust na sve nosiljke -20%, znači i na sajmu i u online shopu![]()
Znam da vas dosta voli njihove nosiljke, a eto sad je pravo vrijeme za kupiti željeni dizajn nosiljke -20%.
recite mi što u slučaju ako ti ne daju novac, ti se pozivaš na ZZP ali te ne fermaju, što onda?
ne znam jesam jasna, evo npr. AM dođe vratiti te cipele ali oni inzistiraju da može samo zamjena...
što onda učiniti?
pozvati čika milicajce, skočiti za vrat-što?
ups, ovo ide na zaštitu potrošača očito!![]()
Posljednje uređivanje od flopica : 09.09.2011. at 10:35
u jadranu u jurišićevoj dječje soknice i stopalice po 4,90 i 7,90
ja kupila par pari
Jadran vrlo često ima sniženje dječjih čarapa - znala sam kupovati no pokazale su se nekvalitetne. Pogotova sada kad je došao HM u naš grad. Njihove čarape dijete nikad ne podere nego preraste, dok je kod jadranovih obrnuto.
Ne znam koliko kpšta onaj paket od 5 ili 7 HM čarapa- znam samo da imaju i mušku i žensku varijantu
http://www.facebook.com/pages/TiDamT...9991034?ref=ts
popust na knjigu zov dubine s ekolokškim aspektom, ne znam kakva je sama knjiga, nisam ju imala
u C&A u CC1 je do nedjelje sniženje 20% na sav asortiman, zbog otvaranja H&M 100 metara nže. ja sam uzela malom dvije poludolčevite na jurića za 100 kn i zimsku šiltericu za 39. ima svega i svačega, a i gužve.
Posljednje uređivanje od babyboys : 16.09.2011. at 10:34
s fejsa
split, cc1
LADIES WEEKEND U IRIS PARFUMERIJI od 16. do 18.9. - sada je savršena prilika za novi miris, trendy make-up za neodoljiv jesenski look ili njegu kože nakon ljeta uz 20% popusta na cijeli asortiman![]()
U C&A u Austriji (ako netko ide do Graza) od 21. pa do 24.9. -20 % na sve.
jel ima tko katalog od Getroa?
navodno imaju popust na ogradice za kimb, dječju posteljinu za kimb i dječju posteljinu disney
pa ako može netko provjeriti
hvala
Evo linka na stranicu gdje on-line ima hrpa aktualnih kataloga uključujući i Getro..... http://www.catalog.hr/katalozi/kategorija/getro
ma znam,gledala sam i na getro-ovim stranicama al to je sve akcija D0 21.9. ovo je u novom katalogu....navodno.....a neda mi se vozikati 20 km do getroa bezveze,pa sam mislila možda je netko dobio u sandučiću letak
Posljednje uređivanje od Lucas : 22.09.2011. at 08:49
pa evo ti katalog, zadnja stranica http://www.getro.hr/katalog/getro_akcija_69/
Takko do 25.9. ima 20% na po jedan artikal. Trebate nabaviti njihov katalog, na njemu se nalaze tri kupona za izrezati, svaki kupon vrijedi za jedan artikl (20%). Jani sam kupila zimsku jaknu, dugačku, toplu, skida se kapuljača, za 200 kn.
Kod ovoga moga je jedini uvjet da artikl koji uzimaš nije iz kataloga. Ne kužim smisao, ali dobro. Takko ionako ima pristojne cijene pa se s ovih 20% (ili tvojih 40) mogu naći vrlo povoljne stvari.
Više se ne sjećam dobro, ali mislim da im je katalog u dječjem dijelu vrlo mršav. Tak da ćeš sigurno naći.
ja sam bila danas i baš niš nisam našla...jel sam ja izbirljiva il im je ponuda tak bezveze.... neznam....
al bilo mi je glupo uzeti nešto eto samo da uzmem....
dat ću kupon nećakinji,ona tamo često kupuje
A zavisi što tražiš. Ja recimo Jani nisam osim te jakne ništa našla, sve je nešto za mršavice. MM si je kupio prije par mjeseci 4 majce kratkih rukava, i hlače. Sebi nisam gledala, samo bacila pogled, čini mi se da bih si našla zanimljivih stvari.
evo u garden mallu slave 2 rođendan pa takko sa ovim letkom ima 15% popusta na cijeli asortiman (osim na robu iz prospekta) - neznam dal se može kombinirati sa onih 20 i 40% sa razglednice
http://www.gardenmall.hr/slike/press...takPopusti.pdf
Posljednje uređivanje od Lucas : 22.09.2011. at 13:46
Propol-aid sprej za nos 1+1 gratis u ljekarnama mandis pharm
C&A od danas i narednih par dana (nisam sigurna koliko) 20% na sav asortiman jer slave 17 godina
Mtč trikotaža Prelog tj Lumpy dućani 50% sniženje na svu robu zbog zatvaranja proizvodnje
ovaj vikend dućani iz lantea grupe 15 % ( ima triumpha, vrtuljka, levis.........)
u splitu isto je, ali piše da slave 170 godina![]()
Posljednje uređivanje od vidra : 23.09.2011. at 10:56
U Zagrebu, u centru, u srijedu 29.og je night shopping
Night shoping je u srijedu ili 29.09. (cetvrtak)?
U super konzumu Magic English, za klince po 9,90.
Iskreno ne znam jel će ići ispod ove cjene.
ja čekam već jako dugo da ih snize i napokon sam dočekala.
Je, u svim C&A u svijetuSlave 170 godina. U Austriji je popust cijeli ovaj tjedan bio, dakle do danas. U HR pretpostavljam do sutra...
U H&M na cvjetnom imaju nešto sitno sniženih uglavnom ljetnih stvari.![]()
Ima sniženje i i HM u CC1, nešto ljetnih stvari i malo donjeg veša, npr. grudnjaci 35-50kn, ženske gaćice snižene sa 49kn na 20kn.