Super, gore je netko napisao da baš nisu hodali po snijegu u bucama iz Lidla.
Super, gore je netko napisao da baš nisu hodali po snijegu u bucama iz Lidla.
imala je kao one crvene, jakooo sličan model (broj 25). manji brojevi su prošle godine bili 80 i nešto kuna čini mi se
Izvrsno!
Još samo da ih uhvatimo kad budu u prodaji![]()
ja sam jučer u deichmanu vidjela elefanten goretex čizmice snižene, znači 185 kn, možda u svakoj poslovnici imaju snižen dio asortimana
nažalost, ovih nema malih brojeva, mislim da od 26 na dalje (inače bi ih i sami uzeli)
Naše čizmice iz Lidla su lani promočile, ali izgledale su drugačije od ovogodišnjih, tako da ne mora biti da
bi nam se to dogodilo s ovima. Svejedno sam ove godine išla na skuplju varijantu jer ne želim opet
kupovati druge, skuplje usred sezone....
http://tinypic.com/view.php?pic=24vryc2&s=5
ovakve si imala?
Naše su bile plave s crvenom crtom, za dečke ( poslali dedu ranom zorom u lidl da nam ne promaknu, morao se probijati do njih i uzeo zadnje u njegovom broju, sjećam se...). Čini mi se da je ovaj dio gore na prstima drugačije izgledao od ovih vaših,
tu mu je promočilo. Možda da je taj dio bio gumiran ne bi, al to je bila ona "lažna" brušena koža, ak znaš na što mislim, a on je iznimno aktivan pa je pustilo....
U novoj Billi u Radničkoj 100g Nescafea u staklenci do srijede je na akciji po 16 kn. Inače košta između 31 kn i 34,40 kn u različitim dućanima.(Isplati se čak i kad usporedite cijenu sa onom najvećom limenkom od 250g.)
U Algoritmu imaju akciju knjiga na engleskom po 9 kn:
http://www.algoritam.hr/?m=3&p=proiz...gorija&kat=707
bila danas u mulleru i taj popust od 20% na igračke je stvarno super.![]()
a ja cu dodati da ga obracunavaju i na snizene igracke.
deichmann u WG ima neke prekrasne vodonepropusne modele zimskih čizmica na 50% sniženja, vel. od 25-30, ali da se naći i poneka manja veličina
modeli otprilike ovako izgledaju http://www.deichmann.com/DE/de/shop/...aedchen-schuhe
po 184,50kn su
Ako netko planira u Graz, u cetvrtak, 3.11. u C&A je -25 % na sve!
je, slažem se, em su prekrasne, em djeluju toplo i sa suđer đonom... ako trebaš za curke, danas su bile jedne drukčije niže, isto elefanten i isto su mi super izgledale - njih je bilo u manjim brojevima dok sam bila
ja sam bila deichmanu, tražila sam buce br. 34-35, bila 2 modela, meni to izgleda tako jeftilen i nekvalitetno
U King Cossu u Cisalfa sport ima MoonBoot na 50% sniženju, znači cca 220kn
Imaju sve na sniženju 30% osim nove kolekcije, a za dva kom 50%
Trenirke nike, adidas...majce..nisam gledala tenisice i obuću.
Uglavnom ako si nađeš veličinu isplati se.
aleksandra - a čije buce si gledala? do 30 ih ima stvarno lijepih i djeluju jako kvalitetno
U Deichmannu su super Elefanten buce, a njih ima samo do broja 30 (i to teoretski, u stvarnosti nema niti broja 30 - u Pothodniku GK ima brojeva 25,26,27).
i snižene su samo od broja 25 na dalje, manji brojevi su po 300kn
Kad smo već na temi buca, znate li možda gdje ima za kupiti buca za velike (ja sam 38), a da nisu skupe - mislim da će mi super doći tijekom zime, osobito ako noge krenu oticati kako se bude bližio termin?
ja sam buce za velike vidjela prošle godine u deichmanu za 150 kn
Hvala, bila nedavno i nisu imali. Možda je netko naletio ove godine?
bok! znate li možda gdje je CARS rođendanski party program najjeftiniji? treba mi velika količina kapica, čaša, tanjurića i ostalog za dva rođendana (2 x vrtić + 2 x home party)...
Možda sada u Mulleru, ako to spada u igračke, jer imaju 20% popusta na igračke.
Da li Kozmo i ove godine nudi onih 50 Kn vrijednosti kupovine za rodjendan kupaca?
Thx, Teddy, zapravo sam bas tebe cekala - uvijek si upucena.TeddyBearz prvotno napisa
![]()
![]()
Posljednje uređivanje od Elly : 02.11.2011. at 15:44
12. 10. su dijelili poklon bon s 50% na olival kremu za ruke
u Emmezeti (Mercatone) ima dječjih buca po 90 kn, sa krznom, roze i crne , izgledaju solidno.
u Super konzumu zu zu hrčak snižen na 50 kn-nije loše za neke poklončiće za one koji ga već nemaju.
Curke, jel znate da li u nekoj parfumeriji ima kakva akcija za parfeme? Bipu sam skužila sa par dana zakašnjenja![]()
Pretpostavljam da se isplati čekati 12 mjesec za kupovinu parfema ili?
Nila u west gate u muelleru imaju dio sa snizenim parfemima. trenutno ih imas snizene 50-70%,
mozda je vrijeme da predjes na neki zimski parfem
iskreno mene iznenadi taj odjeljak cesto. i to ugodno.