ja bila danas naveće,stvarno više nemaš šta kupiti ,dva sata sam bauljala tamo nebi li nešto kupila i niš nisam našla!
ja bila danas naveće,stvarno više nemaš šta kupiti ,dva sata sam bauljala tamo nebi li nešto kupila i niš nisam našla!
U nedjelju je u Mercatoru popust na igračke 30%.
mi smo jučer bili u magmi i baš sam zadovoljna kupnjom, kupila sam hrpu igrački koje ćemo rasporediti za Nikolu, imendan, Božić
ima nešto i obuće i odjeće, ali to nisam ni gledala, išla sam baš po igračke
bila sam u magmi na žitnjaku i u trgovini s 40% popusta u cc1, tamo je manji popust, ali puno bolji izbor
koliko se meni čini svaki dan dodaju nešto legića jer recimo u pola 6 je i bilo nešto, a u 6 više ništa
u cc1 ima dosta legiće, mislim nije cijeli repertoar, ali nađe se
Je li možda netko negdje vidio BeyBlade na kakvom sniženju?
nije tl, isto je magma s 40% popusta jer 50% je samo na žitnjaku
uglavnom manja gužva i bolji izbor
ni ja nisam znala da je magma u cc1, mislim da to čak ne piše u newsletteru, stala sam po nešto u cc1 i slučajno škicnula i tamo
od legića je jučer bilo duplo bus, winnie the pooh setovi, veliki dvorac za velike, 2 vrste društvenih lego igrica po 80, jedna po 200kn-cijene bez popusta, setići za gradnju vozila po 35 kn, osnovni duplo set po 60 kn- s popustom (ne kutija nego onaj s podlogom), neki robot što već iz Toy story i oni mali setići od figurice i životinjice i mala policija city
Posljednje uređivanje od tina55 : 02.12.2011. at 09:56
Evo prepisujem još:
Danas je u Plodinama 30% popusta na igračke i 40% na dječje pidžame.
U subotu je 30% popusta na igračke Barbie i 40% na dječje čarape.
U nedjelju je 25% popusta na Lego igračke i 40% na igračke Fisher Price.
Znam da nije, ali je ovaj neka nova serija s ručnim ispaljivačem i moj se zakačio na njega iako mu inače prolazi samo BeyBlade, pa sam mislila možda da pokušate.
Heh, što sve moramo znati.
Btw, kod nas je jako dobro prošao i komplet iz kineskog dućana za 30 kn (2 zvrka, dva ispaljivača i arena, traje već skoro mjesec dana, LOL).
Uf! Moj je svoje "bejblejdove" naručio poimence: lion i pegasus...
Znači ove godine nema 50% popusta na igračke u Mercatoru.
Taj proslogodisnji popust od 50% na igracke u Mercatoru me unistio
Pomamila sam se i nakupovala i za svoju djecu, i za svu blizu djecu, i za sv.Nikolu, i za Bozic, i za Novu, uglavnom - potrosila sam puno vise nego sto sam planirala i nego sto bih kupila da nije bio takav popust.
Ali nije da bih se bunila da bude opet![]()
Ja sam išla prošle godine ciljano po nekakvu Auroru konjića i Abrickov avion, usput sam uzela samo Fisher Price telefon. Hvala bogu kod nas u Čk je izbor nikakav, ali našlo bi se nešto i ove godine.
Bilo je to prije Sv.Nikole tako da vjerojatno ove godine ništa.
curke, evo nešto zgodno za svakodnevno praćenje akcija http://www.emmezeta.hr/advent/?utm_s...gn=advent_2011
s.oliver ima 15% na dječje stvarčice, c&a još danas na sve jakne i kapute 20%
Bila sam jučer u Plodinama, ali imali su ukupno jednu kutiju s Legićima ...
Ja bila u mercator,
Naravno nije bilo barbi sirene koju smo prekjučer odabrali....
Bile su obične barbi za istu cijenu s manje opreme, pa mislim da su ih makli....
Isto tako popust se ne odnosi na igračke koje su na akciji;
Oznaceni su kao "akcija" ali nigdje se ne vidi koja je cijena bila prije......
je u mercatoru je sve na akciji, a cijena koja je kao bila prije nije nigdje napisana
u konzumu je dana bilo -50% na tekstil
osim donjeg rublja
osim carapa
osim baby programa
osim onog sto je na akciji (ono akcija pa snize za 1 kn)
mislim, lakse bi bilo napisati da su dvije majice snizene 50% ali to bi bilo smijesno
pa pisu -50% osim....
da,malo bedasto...al ja sam ubola malcu šlapice,2 majice, mm-u šlape, majicu i sebi trenirku i donji dio trenirke....htjela sam još i vestu al mi se činila "pikava"
otišla sam u veći konzum pa je i izbor bio bolji....
još da ubodem kakav popust i na piđame.....
btw ak ko vidi piđame (muške/ženske nebitno) al da su na kopčanje i na popustu, molim nek javi
thanx...al zadnji put kad sam u lidlu uzimala one lijepe kockaste na kopčanje, rukavi su mi bili ko u mlađe sestre kratki.....
al ići ću opet pogledat....
od sutra c&A u WG ima 20% popusta na sve
inače, WG ima hrpetinu popusta ovaj tjedan, a za vikend će opet biti late night
Danas u Sparu u Osijeku bio popust 25% na otprilike pola Legića. Teta na blagajni nije ni znala da je akcija pa tako ne zna ni dokad je ... zovite![]()
Došlo na mail:
NE PROPUSTITE ovu priliku!!!
Knjige već od 2 kune plus dar svakom kupcu!
Mozaik knjiga vas poziva na veliki sajam knjiga!
Trk u Tvornicu kulture po najbolje darove za Božić!
Od 5. do 8.12. 2011. od 10 do 20 sati.
*napomena – 5.12. od 11 do 20 sati
Posljednje uređivanje od čokolada : 05.12.2011. at 08:43
ima li netko možda naljepnice iz metroa? ja bih trebala 7 da mogu kupiti moulinex štapni mixer po 190 kuna (inače je 350, kako navode)