meni stigli nekidan
evo stigli i moji,...pljačka živa, samo 44 kn popusta
ma...baš sam ljuta, jer ja stvarno puno kupujem u konzuma, ne čini mi se neka razlika to za duple.... možda i griješim al eto, mislila sam da će bit puno više.
zato ja ne kupujem u konzumu vec dugo, preskup je a to kaj dobis od bodova je smijesno u odnosu na to kaj potrošiš
mi smo cijelo ljeto kupovali u konzumu (nije bilo drugih dućana tako blizu)
skupljala sam i na tisku
kada sam dobila bonove došlo mi je da ih frknem u smeće
izbjegavam konzum kada god mogu
I ja sam ih dobila jučer, cijela 3 bona po 5 kn![]()
ja kupujem u Konzumo samo ona kada nemam drugog izbora. A silom se trudim uvijek imati taj drugi izbor.
Ti bodovi su debela glupost - pa samo jednom i to ne velikom kupovinom u nekom drugom dućanu uštediš te bodove na razlici u cijeni
Ja sam dobila 45 kuna, i nije mi to uopće smiješno, obično potrošim te bonove u Tisku, kupim neku knjigu pa dio platim bonovima. Dobila sam i Konzumovu karticu za rođendan sa 10% popusta.
Ja dobijem po 70kn jer su mi 3 konzuma pod nosom
Super konzum, emmezetta i one2play popust na lego
prepisujem:
Tvornica kulture i tvornica igračaka donose najljepši Božić!
Nakladnik V.B.Z. i one2play pozivaju vas na Veliki božićni sajam knjiga i igračaka u Tvornici, Šubićeva 2, od 17.do 22.12., od 10 do 21 sat.
Vrijedni vilenjaci pripremili su 5000 super naslova već od 1 kn i bogat izbor super igračaka za vaše najmlađe!
Pridružite nam se!
one2play i V.B.Z.
zanima me kakvi su i koliki popusti na LATE NIGHT SHOPPINGA 16.-18.12.2011.
ima li Dević popust, u mileru, frodo?
A imaju i cijeli popis na svojoj stranici http://westgate-shopping.com/cr/652/
Konzum da je skup,je.Ja najradije ne bi kupila u njemu,ali pošto radim tamo i dobivamo bonove za regres,za božićnicu...moram kiupovati u njemu.i ja sam dobila te kupone za koje pišete i stvarno sam se nadala da ću dobiti puno više nego inačeu tim kuponima.sav moj regres potrosim tamo,svu božićnicu za 51 kunu popusta Užasss!!!!Billa mi je onak dobar dućan,ili kaufland.![]()
još danas, 30% na sve slikovnice, dječje knjige i igračke u tisak media centru
ajd da sad pitam nekaj još u svezi noćne kupovine u WG kod bambija ima popusta na šlape da ili ne?
ja možda danas škicnem ponudu u mercatoru, tako da odmah vidim isplati li se ići kopati na sniženju ili ne
koji merkator u zagrebu ima najbolju ponudu lega?
kakav je onaj u vukovarskoj s ponudom?
Golden Point u Italiji ima ove ponude:
- pamucne carape za odrasle, jednobojne ali velik izbor boja, i veliki postotak pamuka, visoke do sredine lista i super kvalitetne: 10 € za 5 pari (ispada kao da je jedan par gratis);
- Omsa microfibra hulahopke za curice, 40 DEN: kupis 5, platis 4 (inace je cijena 2,90 €/komad)
Jel to vrijedi i za Mercator na Zagrebačkoj?
Ja bi kupila par Evi lutkica - jesu li i one na sniženju, zna netko?
Ne znam znate li za ovo. Meni je ovo otkriće.
http://www.kuponline.hr/kuponi/bozicni-pokloni
U Mercatoru u Vukovarskoj sam danas oko 12h vidjela par Perplexusa.
Nije pisalo da su na akciji (149kuna), tako da kome treba, navalite iz 16h.![]()
u plodinama danas 40 % na lampice i ostale svjetleće dekoracije, sutra umjetni borovi-ako nekome treba
i zanima me ako znate kad u Zari počinju sniženja??
Posljednje uređivanje od pužić : 20.12.2011. at 15:32
u mullera snižene sve playskool sveznalice igračke
Ima li još negdje last minute popust na igračke?
Najviše me zanimaju legići![]()
Posljednje uređivanje od bundevica : 23.12.2011. at 12:25
u dućanu mass u mercator centru vukovarska, popust 50-70% (uglavnom 50%) radi zatvaranja dućana
a70vanja, gdje je taj dućan?
(da ima smajli tupson-glupson, taj bih stavila - jučer bili u Mercatoru)
Jel to možda onaj do Intersporta?
Ili?
Posljednje uređivanje od Teica : 23.12.2011. at 13:52