danas u plodinama 30% na igračke
U Dioni danas popust na igračke i slikovnice 30 %.
preko puta info pulta
čim se uđe na srednji ulaz s lijeve strane
ima lijepe geox čizmice do gležnja i superfit polučizmice goretex dječje do broja 34
ja sam si kupila superfit ovakve
http://www.superfit.at/en/collection...ots-7-00213-00
aleks jel ima kaj za malo veće noge a za male novce, i kad se zatvara dučan?????
kolko su te tvoje došle i koji je bil broj?
a70vanja, puno ti hvala!
Mi smo ušli s onim kolicima-autićem, po pokretnoj traci.
S lijeve strane je Chiccov dućan.
Ja bih isto ovakve čizme kakve su tvoje samo u smeđoj boji.
Zanima me: cijena i kako se zakopčavaju (jel tlačim? ) ?
(op.pretpostavljam da su vezice samo za ukras i da imaju patent sastrane)
netko je pitao za zaru-sutra počinju popusti!
a zna li ko za h&m-imju li oni kakve veće akcije ?
Teica, nisam vidjela takve smeđe
ne znam točno koliko su moje, mislim s popustom oko 300 kuna
moja V ih je umotala i pod borom čekaju novogodišnju noć![]()
kad su usisavači na sniženjima? i jel naletio tko na kakav na akciji (po mogućnosti electrolux il neka normalna marka)
naravno da mi na badnjak moj riknuo![]()
A imaju lio negdje pegle na akciji?
U dva tjedna mi riknuli mikrovalna, bojler i pegla.![]()
Cure, samo da vam napišem da mi je žao zbog vaših usisavača - ja bez usisavača,
ako nije "turska sila", zbilja ne mogu!
Ni ne sprema se, već godinama...uvijek je tu negdje pri ruci...
Srećom, ako izuzmemo one ekstra turbo diesel, usisavači vulgaris nisu više
tako skupi kao nekad.
Javite nam kad nađete nove!
anna-y, a bez bojlera je zbilja za*ebano skroz!
Jel novi već montiran?
Posljednje uređivanje od Teica : 27.12.2011. at 13:51
Što je najbolje nije se pokvario onaj doma (to bi stvarno bila frka, je je taj i za centralno), već kod podstanarke u frizerskom salonu. Moš misliti- dođeš na frizuru a ženi crkne bojler.
To smo mijenjali isti dan. To ne pitaš koliko košta.
Ja peglu kupila, još tražim idealnu mikrovalku. A mene je teško zadovoljiti.![]()
u garden molu je novi elipso možda tam pokušati, izreklamirali su sve i svašta na sniženju do Nove godine
dječji HM ima nešto sniženja - meni se čini više za manje cure, za veće skoro nema ništa sniženo osim veša. Ali ima za veće dečke. nisam baš detaljno gledala, ali sniženja ima. Nije ono kao kad je HM tek došao pa su opalili sniženje debelo iza svih ostalih
čujem da magma na žitnjaku ima 70% na sve, idem vidjeti danas, je li netko bio?
nije obavijest o popusta, ali treba mi info:
gdje su najjeftinije maxi cosi sjedalice, ne stignem sve obići
Koliko se meni čini ovdje:http://www.eburza.hr/maxi-cosi/maxi-...ntakt__101.htm
ima par lampi, okrhnutih..., plavi i smeđi platneni podmetači za stol, par skrhanih tanjura, drvene zdjele, set za sapun, rasparan, pokrhan, jedan stakleni stol, 3 stolice i mislim da je to sve.... 2 očerupane grilande i par kutija zlatnih i srebrnih kuglica
(bila ja jučer ujutro, sam zato kaj mi je bilo usput)
e,da..i kostimi za maškare... isto prebrano
ma nema više niš u cijelom dućanu jer sniženje (krenuli s 50%) traje od kraja 11. mjeseca. Ja bila odmah negdje drugi tjedan, i već je tada dosta toga otišlo, ali ipak sam uspjela kupiti božićne poklone za sve.
neki dan sam bila u TL u Gajevoj po još neku sitnicu, i stvarno je bilo tužno za gledati kak nema apsolutno ničega, jadni ljudi rade, a svjesni su toga da će uskoro ostati bez posla.
u H&M-u su dobra snizenja. mi smo jucer kupili hlacice za decka po 50 kn, ima ih i za 35 ali nije bilo naseg broja. vestica i kosulja ima od 70-100 kn. i preeslatkih prsluka i sakoa malih za 35 kn!
u West Gateu mi se cine ok snizenja. ja sam sebi kupila jos neke stvari u Orsayu snizene za 50%. Cak jos ima i brojeva, ali mislim da ce brzo nestati...
nisam išla do žitnjaka, usput sam vidjela u cc1 i stvarno nema ničeg
Calzedonia i intimissimi u Arena centru imaju 50% na veći dio ponude. Bila jučer i nakupovala čarapa i donjeg veša.Super je ponuda, ima svih veličina samo što treba požuriti.
i Tezenis
Gdje su trenutno sniženja, zna li tko? Kako nam stoje c&a? moram sutra ići kupiti klincima nove zimske jakne!
Nekakve popuste ima ccentar?
Ja sam u Intersportu u Osijeku vidjela velika sniženja svega pa i zimskih jakni, ovisi koje veličine trebaš, bilo je dosta na -50%.
mi jučer u Intersportu u Wetsgate-u kupili dječje klizaljke 40% snižene, sa 300 na 180,00![]()
kakve klizaljke? klasicne, bijele, kozne? hvala puno na odgovoru
c&a u areni niš spektakularno, bila sam prije 2 dana, mozda ima nekih novosti, ali zato H&M stoji prilično dobro![]()
Ima snizenih zimskih jaknu na Vrbanima u NKD ducanu u Vemil centru (preko puta McDonaldsa - nisam sigurna kak se zove to sad) -- rekli nam prijatelji da su vidjeli jakne po cak 80 kuna.
nkd mi ima super stvari, i mi danas idemo po jakne i skafandere
cure a kaj ce vam skafander? mi smo kupili ove godine i jos ga ni jednom nismo obukli. kaj se jos nadate snijegu ili furate skafander umjesto jakne i hlača?
mi smo u samoboru nosili skafander par puta ove zime i gradili snjegoviće
također, sutra idu na skijanje pa im treba
¸pa zima je tek počela, bit će i u zg snijega. a uvijek se može otići na sljeme, onda ti treba skafander.
iz tvojih usta... ja se pitam jel nas zima preskocila ove godine
ma nije, još ćemo mi molit boga da završi