Stranica 67 od 180 PrviPrvi ... 1757656667686977117167 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,301 do 3,350 od 8993

Tema: popust, sniženja

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Hvala.A gdje dobijem taj povrat?I nije bitno što se kupuje;oprema ,odjeća...?
    Znači,na jednom računu više od 55 E,a ukupno po osobi do 1000 kn.
    Nikad nisam tražila povrat pa nemam pojma kak to ide.
    Posljednje uređivanje od Bonavia : 18.01.2012. at 23:31

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

@ Bonavia: u svakom ducanu, ako prijedjes 55 €, mozes traziti tax free ili povrat DDV-a (ovisno o nacinu na koji odredjeni ducan daje povrat (tax free/faktura DDV) - govorim za Sloveniju. Znaci, isplati vam se staviti vise stvari na racun. Odjeca, cipele, oprema, itd.
    Mozes i hranu, ali na nju imas manju stopu DDV-a, pa je i povrat manji.
    Uglavnom, kod placanja pitas za povrat, i oni ispune obrasce.

Frendici se desilo da je kupila nesto u H&M-u (iznos preko 55 €) ali nije trazila povrat. Platila, izasla van iz ducana i nakon sat vremena se vratila kupiti jos nesto (malo se premisljala da li da uzme ili ne), i tada je pitala je da li joj mogu napraviti tax free. Rekli su da moze. Ona je htjela spojiti oba racuna za povrat, ali su joj rekli da moze traziti povrat samo na racun kojeg je tog trenutka placala.

U Italiji postoji mogucnost da se vise racuna iz istog ducana i od istog dana spaja ako zelis tax free - ali njoj recimo to u slovenskom H&M-u nisu htjeli napraviti, iako je razlika od jednog do drugog shoppinga bila samo sat vremena, cirka. Pa i na to obrati paznju.

Onda kod izlaska iz Slovenije na carini pokazes tax free obrazac i putovnicu, on ti ga ovjeri (potvrdi da si kupljeno iznio iz Slovenije), i onda taj iznos mozes podignuti na razlicitim mjestima - a tocno gdje, pise ti na koverti obrasca.

Ako se radi o fakturi s povratom DDV-a - onda se iznos povrata podize u ducanu gdje je roba kupljena (nakon procedure izlaska iz Slovenije iste kao opisane gore). Konretno, Peko tako radi, ali jos i neki drugi ducani.

I za jedan i za drugi nacin povrata imas odredjeni rok u kojemu se novac moze podignuti (tax free je, mislim, 4 mjeseca, a faktura DDV-a 6 mjeseci - ali bolje je tocno pitati u konkretnom ducanu).

Nedavno sam shoppingirala s hrvatskom frendicom po slovenskim ducanima

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Traju li jos snizenja u hm u areni? I ima li sta

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

hitno mi treb info za baby centar u slo- piše sniženje klupska cijena- koji klub? nisam u toku, gdje se trebam učlaniti ili kako to ide?

Sek@ avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Dođeš u njihov dućan, ispuniš pristupnicu za klub i to je to. Više se ne sjećam dali karticu dobiješ odmah ili šalju poštom, ali klubske cijene možeš koristiti odmah kad ispunih pristupnicu. Ja sam se davno učlanila, više ni ne znam gdje mi je kartica ali je dovoljno da kažeš ime i prezime i dobiješ klubske cijene. Pozz

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Sek@ prvotno napisa Vidi poruku
    Dođeš u njihov dućan, ispuniš pristupnicu za klub i to je to. Više se ne sjećam dali karticu dobiješ odmah ili šalju poštom, ali klubske cijene možeš koristiti odmah kad ispunih pristupnicu. Ja sam se davno učlanila, više ni ne znam gdje mi je kartica ali je dovoljno da kažeš ime i prezime i dobiješ klubske cijene. Pozz
    super, puno hvala, to mi je bitno da mogu koristiti taj popust

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

u Novom Mestu su 2 Baby centra ili?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Dally ( to je onaj dučan u moj zgradi) ima popust 20% na sve od Dally-a, i na zimske jakne 40%

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Billa u Ilici u Vrapču - happy hour svakodnevno od 16 do 18 sati

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj MASLINA1973 prvotno napisa Vidi poruku
    Billa u Ilici u Vrapču - happy hour svakodnevno od 16 do 18 sati
    A na kaj?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

kako pise na plakatima na sve.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a kolko?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

10% na sve.

Aiko avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

50% na knjige zadarskog Foruma u Emezzeti. Iako, nije neki izbor, probrali smo i kupili 4 knjige, uštedjeli skoro pedeset kuna. Kaže teta da akcija traje par dana, dosta je ljudi prebiralo.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Osječanke, jeste možda vidjele možda dali su Soliver, Tom Tailor i Mustang spustili cijene muškim zimskim jaknama?
    Zadnji put kada sam bila u Soliveru u Portanovi bio je popust 30%, to mi je malo

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

to i ja čekam, prošle godine su muške zimske jakne u s. oliveru u 2. mjesecu bile po 400kn (budala nisam kupila), a ove godine su 1400 kn -30 posto?!?!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jakne u mustangu u Zgb, u pothodniku su na 50%, ali ne znam jel na sve, možda je i u Os

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam bila pa ono ak ništa može se kupiti pelena. Mega pack je 64kn (ili 68, nisam sigurna). Ima par autosjedalica, ali samo jaje, nešto kolica, switch sam vidjela i ona gt3. Ima ih još al ta sam zapamtila. i ima autića na akumulator i motora. E da i dobili smo punu vrećicu gratis proizvoda ( četkice za zube za djecu, paste sensodyne, paradontax, papirnate maramice i pelena)

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj VIPmama prvotno napisa Vidi poruku
    jakne u mustangu u Zgb, u pothodniku su na 50%, ali ne znam jel na sve, možda je i u Os
    te sam gledala u 12 mjesecu, bile su 30 % ali mi nikako ZG nije sad usput.

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj mali karlo prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam bila pa ono ak ništa može se kupiti pelena. Mega pack je 64kn (ili 68, nisam sigurna). Ima par autosjedalica, ali samo jaje, nešto kolica, switch sam vidjela i ona gt3. Ima ih još al ta sam zapamtila. i ima autića na akumulator i motora. E da i dobili smo punu vrećicu gratis proizvoda ( četkice za zube za djecu, paste sensodyne, paradontax, papirnate maramice i pelena)
    jesi li zapamtila možda cijenu Peg Perego kolica?
    Posljednje uređivanje od laura29 : 24.01.2012. at 15:03

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mali karlo prvotno napisa Vidi poruku
    koliko su autići na akumulator?
    Posljednje uređivanje od tina55 : 24.01.2012. at 15:32

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ova GT3 su oko 2 tisuće i nešto ( al to su neka koja imaju ispod još košaru pa se može beba mala voziti a gore se vozi starije dijete) a switch su bila ja mislim oko 1700kn al stvarno nisam sigurna. Ima još modela al većinom je ostala po jedna boja i uglavom su smeđih nijansi. Switch su boja lavande.

Autići na akumulatore se meni i dalje čine skupi, onaj gdje može sjesti 2 djece dođe oko 3500kn, mi smo samo taj gledali pa kad smo vidjeli cijenu odustali smo. I primaju samo keš.

P.s. to su ova gt3 kolica, čak su i ove boje http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...QEwBQ&dur=1654

orlica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Gdje se nalazi taj dučan (Peg Perego) i kako se zove?

orlica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011
    Posljednje uređivanje od orlica : 25.01.2012. at 18:10

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj orlica prvotno napisa Vidi poruku
    Gdje se nalazi taj dučan (Peg Perego) i kako se zove?
    filip trade skladište na jankomiru ima rasprodaju -50%

orlica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

filip trade skladište na jankomiru ima rasprodaju -50%
    hvala!!!

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

cure, jel bilo pp traktora? ili nekih drugih vozila na pedale?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

zna li netko kad počinje drugi val sniženja u Zari?

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

šta nije još krenuo? čini mi se da je prošle godine u ovo vrijeme već bio 2. krug u zari

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

da li još ima kakav izbor ili je sve rasprodano?

orlica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Stvarno ti nemam pojma!! Danas su objavili na faceu!!!
    da li još ima kakav izbor ili je sve rasprodano?

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    Počelo još prošli tjedan. Mnoge stvari su višestruko snižene, ali nema baš izbora veličina. Ja sam bila jučer u Zari u W. Gateu i u najvećoj dječjoj veličini za cure nije bilo ničega.

Ali zato u Oviesu je sniženje na sve -70% i ja sam našla hlače kao donji dio trenirke za 19,50kn. Ima majica,hlača, tajica, za curice ima jako lijepih stvari kao i za tinejđerice. Pernate jakne su po cca 90kn.
    Ima i za mame i tate jako lijepe i kvalitetne robe. Košulja, trikotaže...Muške košulje već po 24kn i tak...

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam bila danas u Ilici, sebi kupila pulover snižen sa 400 na 120 kn, a malcu pulovere sa 230 na 60 kn, ima i hlača za dečke po 60 kn, a i neke jakne ( ne baš jako debele nego više prijelazne sa zime na proljeće) isto po 60 kn.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

u Zari je zadnji krug sniženja, neke stvari su već i po 4 puta snižene, za klince u vel. 12-36.mj. jako, jako teško naći nešto lijepo

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja sam bila u ponedjeljak i stvari koje sam gledala su imale iste cijene kao i prije par tjedana pa sam mislila da još nije počeo taj zadnji krug.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

U OVS u Osijeku sam kupovala na 50% za D,potrošila sam 1000 kn ali sam ga obukla komplet do sljedećeg sniženjaHrpu trenirki,majica,traperice,košulja....prezadovoljn a!

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj orlica prvotno napisa Vidi poruku

cijene u s oliveru su prenapuhane i baš su bahati! jakne po čak 1600 kn pa -60%. kad se oduzme postotak to bi mooožda bila i realna cijena za jaknu. majice pamučne ženske po 200 kn -30 %... muška majica sa kapuljačom 600 i nešto kuna -30 %
    prošle godine su redovne cijene bile u pola manje

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i da nije - 60 % na sve nego samo na ove turbo skupe stvari od 1000+kuna...ostalo je i dalje na - 30, nešto malo na -50%

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

OVS ima super robice za ljeto! ja sam sinu svu ljetnu garderobu tamo uzela neki dan i sve platila manje od 250 kuna... (s popustom od 70%)

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    cijene u s oliveru su prenapuhane i baš su bahati! jakne po čak 1600 kn pa -60%. kad se oduzme postotak to bi mooožda bila i realna cijena za jaknu. majice pamučne ženske po 200 kn -30 %... muška majica sa kapuljačom 600 i nešto kuna -30 %
    prošle godine su redovne cijene bile u pola manje
    istina, ja sam uspjela kupit mušku zimsku jaknu za 440kn, ostalo je sve i dalje slabo sniženo

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja sam danas u AM u Zari kupila za klinca tanje pamučne majice dugog rukava, za 39 kn.
    Nema neki veliki izbor veličina, ali ima 98 i 104 (meni naravno te ne trebaju).
    Posljednje uređivanje od mrkvica05 : 27.01.2012. at 19:06

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ide netko još u Austriju u šoping?
    Ima još šta na sniženjima tamo, u Seiersberg-u možda ili bi išla u City park tamo mi je Hm imao uvjek dobru ponudu ili negdje drugdje?
    Ima ko kakav savjet?

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mi smo bili u h&m u sloveniji, dobro sniženje, ali je već probrano

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Brzi su. Meni su stvari stizale već i za tri dana. Neki prosjek bi bio 7-10 dana.
    Poštarina ovisi o veličini, težini, pa je najjednostavnije staviti željenu stvar u košaricu i provjeriti.
    I još jedan savjet- pošto poštarina ide po komadu, onda nije pametno uzimati više stvari u jedan paket. Nego jedan npr. parfem u jedan paket, a krema u drugi i tak. Ovo pišem zbog carine. Ako naručite tri parfema u jedan paket ne gine vam carina, ali ako to razlomite na tri paketa najvjerovatnije nećete platiti carinu.
    Stiglo, i pre pre zadovoljna sam.

Već gledam neke druge stvari, cijene su stvarno jako povoljne, npr. jedna anticelulitna krema koju gledam kod nas je oko 300kn, a ovdje oko 70kn!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Ide netko još u Austriju u šoping?
    Ima još šta na sniženjima tamo, u Seiersberg-u možda ili bi išla u City park tamo mi je Hm imao uvjek dobru ponudu ili negdje drugdje?
    Ima ko kakav savjet?
    Bili mi u subotu u Seiersbergu, nisam ni stigla do h&m-a - nevjerojatno, ali istinito. Zadržala sam se u Peek&Cloppenburgu (za sebe), a blizu je Zara, pa sam tamo zaglavila na dječjem odjelu. Bilo je dosta povoljnih stvari, od kaputića, trenirki, majica... I još se može naći brojeva.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Mishkica prvotno napisa Vidi poruku
    Bili mi u subotu u Seiersbergu, nisam ni stigla do h&m-a - nevjerojatno, ali istinito. Zadržala sam se u Peek&Cloppenburgu (za sebe), a blizu je Zara, pa sam tamo zaglavila na dječjem odjelu. Bilo je dosta povoljnih stvari, od kaputića, trenirki, majica... I još se može naći brojeva.
    Znači ima još sniženja i brojeva, tnx Mishkica. Ma toga se i ja bojim, da se neću stići niti okrenuti a vrijeme će proći. Preveliko mi je to

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

pa sta HM u Hrvata namjerava sniziti dve i pol stvari i to je to
    prestrasno

Inace u Kauflandu imaju predinventurnu rasprodaju igracaka i odjece (od -20 % a vecina minus 75 i vise)

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

u Mani imaju sniženje 60%.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •