U Liscinom dućanu na Knežiji imaju rasprodaju veša i badića.Prekrasnih gaćica,bokserica ima po 24-26kn,a grudnjaci su po 59 kao i bodiji koji su sniženi sa 200-tinjak kn.
U Liscinom dućanu na Knežiji imaju rasprodaju veša i badića.Prekrasnih gaćica,bokserica ima po 24-26kn,a grudnjaci su po 59 kao i bodiji koji su sniženi sa 200-tinjak kn.
FOX u mandiju i aven.mall, ima akciju plati 2 nosi 3.
danas u Konzumu povodom majčinog dana se dijele bonovi s 15% na cijeli asortiman KOZMA! :D
Jel to onaj dučkas na čošku Horvačanske i Selske u prizemlju zgrade?Tanči prvotno napisa
U Profilu je 5. zagrebački sajam knjiga i popust je 20% uglavnom na sve knjige .. nije kao Interliber, ali, eto, koga zanima ..
U TL počela akcija na prošlogodišne modele ljetne robice(bar u Vž-do broja 86,za veći TL ne znam kakve su cijene).
Suknje 30kn, kompletići disney(kratke majica+hlačice)30kn, majice na bretele 10kn, s kratkim ili dugim rukavima 20kn, trokut marama 5kn,itd.
U TL u City2 sniženje robice dugih rukava. Rodit ću krajem 10. mj. pa mi je dobrodošlo.
U sportskom outletu u Držićevoj opet imaju popust od 40%! :D
u Okaidiu u CC1 30% sniženje na drugu kupljenu majicu iz "the good price" asortimana.
ako netko kupuje preko interneta u h&m snizenja su do 50%, ne znam dal imaju vec i u ducanima snizenja
bila sam na njihovoj stranici na njemačkom, jel oni isporučuju u RH?? mislim da ne??? :?anjica prvotno napisa
ne isporucuju, ali ako imas nekog vani narucis na njihovu adresu
Još nije u hm trgovinama sniženje, ja bila prekjučer.
Ziher će bit idući tjedan.
Da sam bar pričekala...![]()
a kad je kod njih sniženje kolike cijene budu, mislim koliko otprilike bude u % sniženje??iki prvotno napisa
pod "vani" se računa i slovenija?anjica prvotno napisa
pretpostavljam da da, posto imaju u Slo ducaneBipsić prvotno napisa
..ima li kakvih akcija u TL u Mercatoru u Puli-za dečkiće posebno?
...-moram se dati u akciju nabavki trenerki za vrtić za karla na jesen..
-.. a u cicibanu u puli u prvomajskoj-ima ljetnih sandalica ali onako sa zatvorenim prstićima?
plati 2 nosi 4 :Diki prvotno napisa
Nema sniženja, bila mi je frendica neki dan. Btw, koja je procedura s plaćanjem kad se naručuje preko neta??anjica prvotno napisa
Ako je netko bio u zadnje vrijeme-kako stoje u Grazu s velikim dječjim brojevima za cure? Frendica je išla po stvari za bebu i zaboravila mi je pogledati, a spremamo se u subotu u kupovinu.![]()
ja sam bila nedavno, imaju do 170 skoro sve modele.mim prvotno napisa
E, super, baš ti hvala. Nadam se da neće rasprodati do subote.Tashunica prvotno napisa
ima sneki mjesecni racun (taj nisam proucavala), pouzecem (tako ja placam) i karticama (master, visa i jos jedna al se ne mogu sjetiti, nije ni amex ni diners)mim prvotno napisa
bez brige, subotom su sve police pune.
Ček, ček...Može pouzećem??? :shock: :Danjica prvotno napisa
Ako ti se da molim te detalje. Btw, njemački ne znam. Koja je procedura s otvaranjem računa tj. registracijom? MOže se naručiti i s neke druge stranice, a ne austrijske? Koliko se čeka? Kolika je poštarina i carina? (pa sad slijedi još milion pitanja koja mi je neugodno napisati).
..i mene bi ovo zanimalo ako može plaćanje POUZEĆEM?
:D
http://shop.hm.com/at/?action=viewsh...RN_POJ_OVE_LINLeeLoo prvotno napisa
ja sam se davno registrirala, a sad kad otvaram automatski me logira, pa cu po sjecanjumim prvotno napisa
idi na MEINE SEITE i mislim da ce ti se tamo otvoriti kao neki obrazac za podatke i ispunis, na mail ce ti doci onda tvoj password i code i onda poslije normalno ulazis preko MEINE SEITE kad stavis pass i code
ja narucujem s austrijske stranice, posto mi je tata u Austriji, za druge drzave stvarno ne znam
sto se tice cekanja robe, kad ides na Kasse i dodjes do zadnjeg koraka pise ti koji dan je isporuka, ja sam npr. narucivala 2.6. a isporuka ce mi biti 23.6.
Anjice, dakle ako sam dobro shvatila, moraš imati nekoga u državi iz koje naručuješ online?
Roba stiže na austrijsku adresu?
Dobro pitanje.
Pregledavala sam online katalog i za manje od pola sata potrošila preko 300 eurića.
Sniženje je 50% prosjek, isplatilo bi se naručiti.
anjica prvotno napisa
A ja sam se ponadala...
Anjica, svejedno ti hvala.
(A sad idem tražiti rodbinu po inozemstvu)
U Sesvetana, Trgovački centar Citadela, 1. kat, trgovina igračaka
- popust 50% za gotovinu, radi zatvaranja.
Dućan nije veliki, ali ima zgodnih autića i sl, kuhinjskih setova, kocaka, i još nešto većih igračaka. S popustom je super cijena, posebno ako vam treba za neki poklon.
Moj je dobio veliki vatrogasni set (oko 70 kn) i otkačio totalno
Trošim li, trošim. A kaj mogu kad ga volim vidjeti sretnog, a i stvarno se igra svime što mu kupim i sve iskoristi maksimalno.![]()
Povodom „Dana grada Ivanca“ Ivančica d.d. poklanja Vam od 14.-22.06. najniže cijene svoje obuće u Outlet shopu u Ivancu:
Froddo i boogaloo
dobila mailom.
dadls, sniženi su samo ovi modeli koje si ti stavila?
Ne znam, sigurno ih ima više.
Info: OUTLET SHOP IVANČICA, P. Preradovića 12b, Ivanec, Tel. +38542402257
Bila jedna cura.
froddo cipkeIzvještaj iz Ivančice: cipele za djecu (nađe se od broja 17) po 69 kn, 149 kn, 199 kn i naviše. Ja sam kupila 2 para cipela (vel. 20 i 21) svaki po 69 kuna.
Ak će tko ići, može koja slikica?![]()
![]()
Nisam + imaš pp!stella prvotno napisa
![]()
U nedjelju sam u Harvysu (?) u cc1 vidjela crocsice na akciji - oko 250 kn
Drage curke - u petak počinju sniženja u KING KROSSU, CC1, AVENU MALLU....
Pa navalite, ne znam zašto to nisu nigdje objavili, ni na jednoj reklami - no zato imamo RODU!!!!
Pa navalite prije vikenda! :D :D :D
Tnx!!!!romi prvotno napisa
Prvo ću u s oliver :D :D :D
najobičniji flexa krevet u lesnini na akciji nekih 300kn jeftinije nego u kiki. imaju ih na lageru, pa ih odmah možete odvesti, no ukoliko trebate dostavu, u lesnini je 80 kn (do 15km), a u kiki 180 :shock:
Zar i u Zari?romi prvotno napisa
Koliko znam cijeli centar je dužan početi sa sniženjima isti dan.
Pa se toplo nadam da će to i provesti.
Znam da neki dućani uvijek kasne, tj. počnu sa sniženjima 10 dana kasnije, ne znam kako im to uspijeva sa upravom, no Zara bi trebala imati sniženje u petak.
Romi :D puno hvala na informaciji.
Bas se veselimo peglat kartice.![]()
U Vlaškoj u Dječjem svijetu, kod Kamaufove ulice, od danas do kraja tjedna popust 50% na sve zbog zatvaranja dućana. Tek je počelo, imaju jako velik izbor za klince od 0-3.