Konzum u subotu 1.9. ima 30% na sve školske stvarčice.
Konzum u subotu 1.9. ima 30% na sve školske stvarčice.
iako ce neki reci da je sve to isto, meni su morandijeve sandalice i balerinke super.
ja sam prije ljeta uzela sandale za 39 kunai stalno ih nosim, a one su kao nove i bit ce sigurno i cijelo iduce ljeto.
prije dvije godine sam uzela ljubicaste i crne balerinkeza cca. 89/99 kuna i imam ih jos uvijek. tek sad su crne za smece, a ljubicaste su jos uvijek super.
U Petit Bateau se za kupljenih 5 ili vise komada koji su vec snizeni 40 i 50 % na kasi odobrava dodati popust od 40%. Od danas do nedjelje.
Ja sam danas bila u C&A, nema gužve i ima svašta, obukla sam dijete za jesen! Hvala na informaciji onome tko je napisao da je popust!
Ja bila u c&a i jučer (cc1) i danas u varaždinu....
U zg-u je veći izbor robe, naravno, jer je i dućan veći...
Što se tiće veličina, bilo je svega u svim veličinama (barem onih koje sa ja kupovala, za dečka 92/98, pa za još jednog dečka 116/122 i curu 122)....
Takko nema sniženje, ali ima odličnih traperica za 79,00kn ..... Za klince...
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 31.08.2012. at 21:01
Nije popust nego poklon:
http://www.tele2.hr/privatni-korisni...pocetnica/p14/
.
Posljednje uređivanje od jelena.O : 01.09.2012. at 10:06
I ja zahvaljujem za info o C/A.
Mlađoj (br.122) sam za 200kn kupila 5 majica i dvoje hlače, ali zato za stariju ništa (br.146). HM isto ništa, sve neke šljokice, til i krzno
.
Posljednje uređivanje od čokolada : 01.09.2012. at 13:47
Ima u h&m-u sniženih stvari,
ja se nisam baš zadržavala,
ono kolko sam uspjela vidjet na toj hrpi bile su stvari s onom crvenom etiketom popusta (recimo hlače za cure 50kn...).
Sad, detaljnjije neznam...
Gotov je popust u C&A.
U OshKoshu imaju dosta snizene robe, cak i jesenske stvrati i zimske jakne 40%. To je za CC1, ne znam za ostale. Jos je danas do 13 sati -10% na sve to snizeno.
Gazela ima popust na WLM ugg čizme, sad koštaju 400-500 kn:
http://www.gazela-sesvete.hr/skupina.php?BID=10&SKID=60
Ako inače nosiš 36, najvjerojatnije bi ti trebale 37. Doduše, ne znam imaju li 37 s obzirom da je malo brojeva ostalo.
ako kupite gloriju dobijete uz nju kupon za 30 % popusta u froddo ducanima
nama taman trebaju papuce i cipele za malenog, pa se nadam da cemo ga iskoristiti
mislim da za online ne vrijedi
ne piše, ali mislim da ide 30 % popusta na cjelokupan iznos
"za sve oblike plaćanja, na cjelokupan asortiman, osim artikala na akciji i sniženju"
u zagrebu-iblerov trg 10, maksimirska 25, ilica 65
mass daje 50% popust na drugi par dječje obuće do broja 35. traje do nedjelje 9.9.
Tenisice ciciban su koma, moj mali ih ima, pustaju boju i raspale se nakon par dana... Jos sam cula od mama da su nezadovoljne njihovim tenisicama...
Moji nose svoje nove Ciciban tenisice i zasad smo turbo zadovoljni, svaki ima po dva para... Vidjet ćemo za par mjeseci kako će biti, ali zasad nemaju nikakve znakove nošenja.
naše su se raspale za doslovno par sati.... (normalnog nošenja..)
nikine su skoro sve tenisice ciciban i nikad nisam imala primjedbe na njihovu kvalitetu
ćupi je imala i platnene i "prave" ciciban tenisice...oboje kvalitetom dobe, zadovoljavajuće...moja jedina primjeda je bila ta kaj su "prave" tenisice jaaaako krute, onako, ne gibljive, drže nogu ko kaciga...nekako mi se čine i poprilično teške...no ona nije imala primjedbi![]()
ne znam dal se ovdje pisu i popusti za speceraj... al evo
danas sam vidjela jumbo plakat - u Kauflandu, prasak za ves Rex - 10kg=66 kuna
u Getrou imaju akciju Nutela 750gr - 29,90
a u Intersparu Linolada 750 gr - 29,90