baš mi je žao
to mi je svojedobno bio omiljeni šoping centar
baš mi je žao
to mi je svojedobno bio omiljeni šoping centar
U Hervisu u Osijeku (a onda vjerojatno i drugdje) ima dječjih ski hlača i skafandera na sniženju 50%.
Mi smo kupili snoxx skafander u veličini 110/116 snižen sa 500 na 250kn. Manjih brojeva ima i za 200kn.
u HM-u neki modeli zimskih jakni na sniženju 50 %.
Bubamara u King Crossu 20% sniženje na zimske jakne, skijaške hlače, kombineone, zimske vreće od 02.11.-04.11.
Neli - hvala u svakom slučaju.
U subotu popust -25% na igračke u Konzumu.
I da, na slici je i Lego.![]()
Posljednje uređivanje od Cathy : 06.11.2012. at 13:29
Karte srijedom u Cinestaru srijedom za 10kn:
http://www.blitz-cinestar.hr/iskoris...card-i-maestro
Jedna srijeda je dovoljna :D, bila sam ometana ...
Je li netko u toku sa cipelicama u Rijeci? Trebaju nam hitno gležnjače na čičak tipa ciciban&co, po mogućnosti neki lanjski model (radi cijene), gdje potražiti? Tower? Onaj novi centar? Korzo, RI ?
Sutra idemo u potragu a ne da mi se vucarat dijete (a ni sebe) po svim tim silnim dućanima...
pogledaj na web shopu Ivančica Frodo cipele dječje (par modela), mislim baš gležnjače su ti bile 20% na sniženju a pošalju ti ih na kućni prag s tim da je njihova poštarina
thanks, ipak ako netko zna za neku super priliku po Rijeci- vičite!
H&M Slovenija:
- zenski kaputici (duzina do bedra) snizeni 50% (cijene snizenog izmedju 20 i 30 € max)
- djecja skijaska oprema od prosle godine (skafanderi, jakne, rukavice), nije nam trebalo pa nisam zagledavala, ali cini mi se da je pisalo 30%
- prosla kraj standa sa snizenom trudnickom proljetno-ljetnom robom, mislim da je sve bilo snizeno na 5 € (opet, nisam zagledavala, no cini mi se)
- ima prekrasnih ljetnih Hello Kitty haljinica po 7 € (ostalo od prosle sezone, valjda).
u subotu u c&a city center split 25% na cijeli asortiman, neznam jel u drugim isto
Ovu subotu.
U svim C&A-ovima vrijedi: http://www.citycenterone.hr/zg-west/...iman-u-ca.aspx
u algoritmu 44 % popusta na neke dječje knjigice tj slikovnice (npr. zvrčko i mljac, teta mraz...)
Nemogu pronaći temu o H&M-u,
pa ću tu napisati;
Štos e dogodilo s H&M-om????
Jučer sam bila, nisam kupila jednu jedinu stvar, a imala sam u planu kupiti svakome od troje djece po nešto (kao i obično, nije mi bil problem nakupovat onu punu shoping torbu, za pozamašan iznos)... Nisam mogla pronaći jedinu lijepu stvar.....
Za curice i dečke do veličine 92 imaju prekrasne stvari, a od 98 na više prava katastrofa.....
Ja sam bila u Areni, al predpostavljam da je u svim dućanima ista roba.....
Takk da sam kupila dosta u c&s i zari.....
Ajde nisam jedina koju je H&M totalno razočarao. Stvarno za veće klince nema ništa, posebno za starije, npr. 8 godina. A ni ja sebi nisam ništa pošteno našla. Nekad sam u Austriji znala zdrobit pol plaće u jedan dan a sad da i hoću nemam što kupiti.
Nego, zna li itko hoće li biti kakvih sniženja na dječju robu (bilo gdje) i prije Božića (nisam to baš pratila prijašnjih godina)?
Ima nas još, zaluđena pa razočarana HM-om, što su brojevi veći to je izbor gori, za sebe već mjesecima nisam našla ništa a nekad sam punih torbi izlazila, i kvaliteta mi se promjenila, vidim po dječjom robi koja je bila prije peri-deri a sad neki asortiman je operi-baci, mada nisu oni jedini.
Ja sam još prije dva mjeseca nakupovala svašta, punu vreću...
S sad, gledam i hoću svom silom neš kupiti, čisto da en izađem praznih ruku iz H&M-a ali nije išlo :/
Ja sam jučer kratko bila u H&M-u u CC1, a nisam bila valjda mjesec dana, i čini mi se da stalno imaju iste stvari, uopće nema brojeva (za djecu govorim) - kao da ne dobivaju robu (ili se pak sve dobro brzo rasproda, a ove iste stvari stalno stoje na vješalicama). Uglavnom, i meni je sad C&A puno bolji, jučer smo kupili dosta zimskih stvari za dijete.
c&a mi nije imao majica i to sam kupila u h&mu, ostalo sam skoro sve u c&a jer mi je ovaj grozan.
i kupila sam joj one debele tajice koje imaju kao jakacku zakrpu, na tu foru, jer sam i prosle godine i odlicno su mi dosle, al ove godine je zulja sav i ne znam sta da radim...
h&m u areni je tolko natrpan na dječjem odjelu da nemožeš između vješalica prolaziti...
Ima nešto stvari na sniženje, debele veste i neke hlače za 50kn, al prođe te volja kad vidiš te hrpe...
ajd, sad mi je lakše kad vidim da nisam jedina
već sam mislila da sam luda
meni je sve veći teret odlazit u bilo kakve dućane.
Trebam planirat na godišnjoj razini da imam unaprijed veličina za djecu i da imamo dovoljno ako se preraste i iskida da u vrijeme kad tek stigne roba, npr. listopad ne budemo bez odjeće svih vrsta (donje robe, tuta, hlača, majica, obuće...) Jer u listopadu su cijene primjerice hlača u jeftinijim dućanima oko 250 kn, u skupljim oko 450. One od 250 se raspadnu, a za te pare se u prosincu i siječnju mogu kupiti one iz boljih dućana koje će trajat i izgledat triput bolje. Ili, u jeftinijim naletiš na komad za manje od 100 kn, pa te nije ni briga što traje tek jednu sezonu. A potrefi li se da nije smeće nego da
potraje, računam da se posrećilo.
Da, odjel za bebe je super, ali za ove starije, nema baš nešto.
Cura od 8g - sve nekako čudnih, nepraktičnih krojeva. Nama treba praktično, udobno, lako za skidanje i oblačenje.
Dečko od 2g - nema jedne trenirke, sve nespareno, sve se odvojeno prodaja, a onda ne mogu složiti neki komplet. Nema debljih majica, sve neke zimske veste sa gumbičima, kragnama...
I stvarno su čudni oko tih brojeva, npr. imaju valjda 20 istih rukavica u veličini 4-6, i niti jedan drugi broj. Onda za dva dana, iste rukavice, ali ovaj put samo u velčino 6-8. Mislim, pa dajte nabavite od svakog broja po nekoliko komada!
Sve češće pratim kad bude sniženje u Benetonu, (ono obično + još 20%), pa sam se prebacila da tako oblačim klince (posebno curu), ispadne me jeftinije nego H&M, jedino treba doći baš prvi dan, ako želiš imati neki izbor u brojevima.
Posljednje uređivanje od Deaedi : 12.11.2012. at 11:07
sta je ovs?
faedi, kad su ta snizenja i koji beneton?
ja mojoj ne mogu ove godine naci trenirku, a da ne kosta 120kn donji dio. il 150-200 cijela i da nije dvobroj.
Posljednje uređivanje od leonisa : 12.11.2012. at 12:15