U subotu - 30% na igračke i -50% na božićne dekoracije u Plodinama
U subotu - 30% na igračke i -50% na božićne dekoracije u Plodinama
U jednom trgovačkom centru za vikend budu perilice na popustu 15% ako netko kupuje neka se javi pa javim na pp gdje![]()
Cure koje planiraju vjenčanje, popusti na vjenčanice http://www.facebook.com/salon.vjencanica.katjusha
Kada ima zara i hm popust, oće prije Božića?
H&M Slovenija: popust od 30% na skijasku opremu (jakne, hlace, a ski-rukavice su od 1 i 7 € (muske) do 7 € (zenske djecje).
Popusti na jesensko-zimsku zensku odjecu (3, 5, 7, 10, 15, i 20 €), ne na sve kolekcije.
Neke kolekcije djecjih strampli i hulahopki (onih u paketu po 2 kom) snizeno na 3 €.
Karirana kolekcija visokih dokoljenki na 1 €.
Do 24.12. daju i poklon-bon od 10 € koji se moze iskoristiti i isti dan.
kažu da već za ovaj vikend kreće sniženje a da sredinom idućeg tjedna kreće u H&M i C&A pravo sniženje
Kad je u S Oliveru glavno sniženje? Snimila sam jedan kaput ali mi je preskup.
Je li itko vidio sniženja (ili barem najavu) ženskih kostima (poslovnihi odijela?
Plodine 17-19.12 - 30% popusta na igračke
Konzum 19.12.2012. - 30% popusta na igračke
Imate ovo u Branimirovoj, S Oliver outlet: http://www.facebook.com/s.OliverCroa...type=1&theater
a adresa im piše kneza branimira 28, što ispada kod Branimir centra
uglavnom je li netko bio, isplati li se ići? zanima me kakav je popust na cijene?
Jutros bila u emmezeti u kaštelima,u kik-u ima nešto na muškom odjelu,jakne od esprita 169,džemperi esprit 90 ali su i jedno i drugo ostale m i s veličine,traperice neke no name po 80 kn i ima dosta veličina. za djecu ima fora kompleta (dečki,2-3 god) po 45 kn,majice za dečke od 33 do 80 kn se može nać samo nema nešto veličina,za cure traperica po 52 kn pa na dalje,majica dugih rukava po 23 al su dosta tanke,ima jakna lijepih,debelih od 90 do 160... uglavnom isplati se otići pogledati.... po ostalim dućanima nisam stigla prođirat jer sam se tu zadržala ali sam vidjela da pittarelo ima neko sniženje pred inventuru. dal netko zna gdje ima najpovoljnijih hulahopića za dečke,od broja 92? u kik-u su po 17 al mi materijal nije nešto pa nisam uzela.
bila sam danas u deichmanu, puuuno toga je na 50% na svim odjelima, isplati se!
i na dječjem su i buce na sniženju?
[QUOTE=tina55;2297416]a adresa im piše kneza branimira 28, što ispada kod Branimir centra
uglavnom je li netko bio, isplati li se ići? zanima me kakav je popust na cijene?[/
Sniženje je uglavnom 30% ,a sve ostalo su digli malo cijene. Hlača baš i nema neki izbor ja sam htjela obične ravan kroj ništa samo one uz nogu uske. Više se isplati čekati 50% kad bude svugdje.
mislim da niste spomenule MiniGreeny - sad su popusti! božićna rasprodaja 20-50% i imaju presuper stvari!!!http://minigreeny.com/
Posljednje uređivanje od Arya : 17.12.2012. at 11:48
Danas je počelo sniženje u benettonu. Grrrrrrrrr taman smo se jučer vratili iz Zg. Ufffffff
Trebam info da li je netko nedavno kupi/vidio čololadne kapljice.
Prošla sam danas kroz Lidl, Billu, Plodine, čak nam ih ni Konzum online nije donio.
ja sam ih kupovala u metrou, veliki paket od, mislim, 500 gr
Bilo ih je u Lidlu na onoj stalazi s prigodnim proizvodima za kolace. Mozda da pogledas u nekom drugom Lidlu?
Zna li netko može li se za one Konzumove bonove (dobili u firmi) natankati gorivo na njihovoj benzinskoj?
U hm-u pocelo snizenje.
Prodavacice vukle pune stendere crvenih etiketa.
Ako se netko uskoro planira udati - u salonima Penelope vjenčanice u Zagrebu u subotu 22.12. imaju jednodnevnu rasprodaju vjenčanica - po cijeni
1.000 – 2.000 kn.
Da li je netko vidio na akciji kakve miksere s posudom (ono što mikser sam stoji, a posuda se vrti), i štapni mikser? Trebamo za poklon, a limitirani smo parama.