a najvise mi je zao zbog pidzama, uvijek smo dosad kupovali benettonove pidzame, jako kvalitetan pamuk, super su
ali nema preko xxl
a muski S je skoro pa duplo skuplji :/
a najvise mi je zao zbog pidzama, uvijek smo dosad kupovali benettonove pidzame, jako kvalitetan pamuk, super su
ali nema preko xxl
a muski S je skoro pa duplo skuplji :/
A mozda ovisi i o kolekciji i modelima sto pise na etiketi sto se velicine tice (iako ne bi trebalo).
IMHO, gledam samo koju daje visinu u centimetrima, ne u da li je XS ili M ili L - to mi je pouzdaniji pokazatelj da li ce biti tocno. Godine ne gledam - kada bih, roba bi joj bila prekratka.
ima li u benetonu pidžame na sniženju za dob 12-13godina
prošli mjesec filip je došao iz dućana oshkos ili carters koji se nalazi kraj igraonice u cc1 u zimskoj jakni broj 15-16. sav je važan kako je velik. jakna mu je malo prevelika, inače nosi 10 ili 12, 146 ili 152, tako nekako. to je bila najveća u dućanu , kaže mm.
ima u gapu u areni zgodnih pernatih jakni/kaputa,
meni predobre, A se nije svidjela,
sniženje je 50 %,
mi tražimo nešto ovako http://www.zara.com/webapp/wcs/store...R%20AND%20BELT,
pa ako je tko vidio...
tenks, prošla sam sve zare nogama ili telefonski,
nema ni jedne 9-10,
a zapilila baš za tu
Bila sam danas i u Gardenu i u CC1 east u carters(Osh Koshu).
U oba imaju jakni debelih zimskih.
Veličina najveće je 14-16, Oškoševa, tamnoljubičasta/plavičasta, prilično debela i čvrsta (nije ko ove mondiš tanašne i paperjaste, neg onak, prava!), malo je duža, do ispod riti- to sam vidjela u CC1E.
Ženska mi nije znala reći za koju je to visinu djeteta, al izgleda veliko, za nekih 150 visine ziher.
Imaju još i tamnoroza/bijelo, svijetloroza/bijelo i drečavozelena/bijelo kombinacija.
Cijene su od 170-280 kuna.
Posljednje uređivanje od zmajica : 09.01.2013. at 18:01
Tezenis ima snjiženje 50% na sve, i imaju stvarno lijepih i povoljnih stvari. Kupila sam si jučer divnu pidžamu za 80 kn, i starijoj 3 pamučne majice sa fora aplikacijama za 100 hrk.
to znači da još nije počelo 70% u tezenisu? nadam se da će uskoro
di je najveći izbor sunčanih naočala i naravno najveći popust???
Lush ima sniženje bžićnog asportimana od 50 % (inače, oni nikad nemaju sniženja).
ako misliš na poklon paket snow fairy, ja sam ga jučer kupila, snižen je 50 %
set sam dobila od sogora za bozic. mislila sam uzeti veliku tusiralicu od pola litre. ona je bila 129 kuna, cini mi se.
U Intersparu ima Lego setova na popustu 40%. Ima i duplo i citysetova, a mi smo uboli toy story3 set za 180 kn. ( spusten sa 400 na 300 pa na to 40%). U garden mallu.
Takko ( inači nisam baš njihov fan ) ima super dječje jakne snižene s 249 na 149 kn.
Kao vjetrovka s uloškom ( koji ima i rukave , što je obično problem kod jakni u 2 dijela )
na patent pretvara se u debelu zimsku jaknu.
sOliver je do 60%
ubola jednu ljetnu majicu s max popustom i pernatu jaketu na 40%
1400-40%=840 kn
do koljena sa kapuljačom (odvojivom) i pojasomo(elastičnim), najsličnija ovoj
http://www.forum.hr/showthread.php?t=543004&page=336
Jel netko vidio negdje sanjke povoljne/na snizenju?
U intersportu arena plasticne sa naslonom 160 kn
zna li netko kada će u benettona 50%![]()
e vidiš, nisam niti gledala. vidjela sam samo dodatnih 20 %. inače, u gradu je divota za kupovati. Nema gužve po dućanima. a ako šta ne volm, onda je to naguravanje u dućanu.
U kojem je to benettonu 40 + 20% ? Neki dan sam bila na Cvjetnom i popust je bio 30% plus dodatnih 20. Ili sniženje nije jednako za svu robu u trgovini?
Jeste li negdje vidjele jeftinih hlača za dečka 10-12 godina, ali ne one hm skinny ili slim, nego normalne širine?
Joj, zaboravila sam napisati. U Peki je sve u pola cijene, osim kućnih papuča. Do 18.
Mi imali ludu sreću u utorak navečer. Morali hitno sinu kupiti tenisice za tjelesni i naišli u Peke na Umbro za 124,50 kn (bile su 299 pa 249 kn).
A sad nešto što nema veze s odjećom.
Proizvodi EKO Sever u DM-u sniženi više od 50%, izlaze iz asortimana. DM im je otkazao suradnju zbog nekvalitetne ambalaže (pretanki papir koji se često trgao).
Ja jutros kod Fine pokupila svo integralno pšenično, i raženo. Popodne ću opelješiti druge dm-ove.![]()
sniženje u Mani do 60%
http://www.facebook.com/Manamoda?ref=hl
Uuu šta taj eko sever prodaje? Vidim da je jelka pokupovala brašno, pa me zanima šta još ima?