Dobra! Kvalitetna.
To i jest talijanska marka.
Upravo se vratila iz dm-a. Od tog Eko Severa su stavili na sniženje samo soju (koju ionako ne konzumiram) i integralno pirovo brašno koje je i uz taj popust i dalje skuplje nego u Mülleru. Ostala brašna (a ima ih!) nisu bila snižena.![]()
jel netko vidio da li su i Sisley-u i Benetonu pocela snizenja +20% na blagajni?
Ako nema u vašim zagrebačkim, baš će biti u ovim mojim šibenskim! A neću prije ponediljka ni ić vidit.
ja ne mogu naći ništa šireg kroja, na rasprodajama je 99% slim i narrow, jadna sam. Ne znam što ću, morat ću odustati od rasprodaja i kupiti skupe traperice i samterice. Znate li cure tko ima dublji i širi kroj traperica za veće dečke?
hm trudničke hlače -neki modeli sniženi sa 199 kn na 50 kn
Okaidi ima nekoliko modela hlača. Moj dječak je visok, a mršav. U okaidiu mu uvijek nađem odgovarajući model traperica. Zabunom, bez probavanja smo kupili i ovaj model koji ti tražiš. Na mom djetetu nikako ne izgledaju. Veličina hlača je odgovarajuća, dužina također, ali u struku i u nogama su mu ogromne.
dally ima sniženje 20% na svoje stvari
.
pikula, pogledaj par postova iznad- rena7 ima baš takve hlače kakve vi trebate (a njima
ne odgovaraju)
off- gdje kupiti kaput za mrsavog muskarca- jel netko vidio super priliku i snizenje
on-daichmann druge u pol cijene, trece cipele gratis
U Tezenisu je -70% od četvrtka, ali nema baš nekog izbora.
Na -70% je uglavnom sintetički veš, tange...
Moja kći je jedva našla jedne pamučne gaćice sa srčekima, ali isti takav grudnjak u vel. 1 je bio toliko uski da ne znam kome bi to pasalo. Njoj je falilo dobrih 10cm da ga zakopča, a ona inače nosi veličinu xs-s ili 36, odnosno za grudnjake 65-70cm obujam ispod grudiju.
Baš smo obje razočarane. Inače smo svake godine znale kupiti štosnog veša za nju sa medekima, krokodilčićima pa sa šljkicama (koje ne ispadaju u pranju)...
Zara ima super sniženja - nakupovala sam klincima majica za cijelu godinu po 19, 29 i 39 kn
za dečke plećate i šire građe mi našli kroj jedino u marks&spenceru. Sretni da smo uopće našli![]()
u tisku ima sniženje knjiga-neki naslovi..od 10-60 %
Identičan problem i ja imam sa svojim klincima.ja ne mogu naći ništa šireg kroja, na rasprodajama je 99% slim i narrow, jadna sam. Ne znam što ću, morat ću odustati od rasprodaja i kupiti skupe traperice i samterice. Znate li cure tko ima dublji i širi kroj traperica za veće dečke?
Našla sam u Takku kao što je netko već spomenuo. Idealne su im. Ostalo je sve skinny a oni to ne mogu nositi.
U tisku sam kupila tri knjige za rođendane, po 5 i 19 kuna![]()
je l' ima jos carters u king crossu ili je zatvoren?
Carters u KC-u radi.
Bila sam jučer nakon dugo vremena. Koja pustoš...
Posljednje uređivanje od Dalm@ : 23.01.2013. at 10:40
to je onaj na kojem piše totalno sniženje, a mislila sam da su cijene puno manje cca 30%-40 off
ja sam u takko našla debelu ski jaknu za curu 128 (za drugu godinu) po 79 kn, bila 250![]()
Odem kod njih i sve što hoću kupiti rasprodano.
Pokušam naručiti preko neta (već sve ubacim u košaricu) i onda vidim da je jedini način plaćanja karticom (ne posjedujem ni jednu)-zar se prije nije moglo platiti gotovinom-pouzećem???? Ja sam prije tako naručivala.
E baš sam jadna!
Htjela sam naručiti 15 naslova.
u M&S imaju snizenih bodyca, ali bez rukava i s kratkim rukavima, kao i nekih piđamica. body s dugim rukavima nije vidjela snizene.
spring, možda da ih probaš pitati (na neki kontakt za web shop), mogu li ti poslati neki predračun pa da platiš u banci ili internet bankarstvom i mailom im pošalješ potvrdu o plaćanju prije nego što ti pošalju robu. vrijedi probati.
I ja sam kupila knjigice u tisku, jedva čekam da nam stignu. Hvala na infu!
Nije baš popust, ali povoljno:
U Lidlu od sutra 2 dječje majce u kompletu 44kn, donji dio trenirke 2 komada 55kn, radi se o veličinama 86-116.
A zašto ne uzmete u banci karticu za tekući npr. visa electron pa s njom plaćate? Ja je imam od hpb-a kunsku i s njom sve plaćam preko neta, super je jer koliko imam gore toliko potrošim ili ako mi falii uplatim još na račun. Nemam odobrenog minusa ni ničeg. Samo plaćam mjesečnu naknadu 8 kn čini mi se.