U svim turbo limačima je na popustu :DLeeLoo prvotno napisa
U svim turbo limačima je na popustu :DLeeLoo prvotno napisa
U Espritu odlična proljetna jaknica snižena sa 600kn na 200.
Snižene su i odlične bijele traperice na 100 i 200kn - za one koje se usude probati stanu li u njih![]()
U kojoj tvornici, di?meda prvotno napisa
I čega je rasprodaja?
Kako se to zove? Pleeeeaseeeee!mamaLare prvotno napisa
Masa s marsaana.m prvotno napisa
![]()
u zagrebu, tvornica kulture, subiceva 2.
http://www.tvornica-kulture.hr/default.asp?ID=91
Na svim kioscima mislim da tiskaroary dvd i slikovnica-14.99
Ima par različitih.
Ja danas bila na 2 kioska Tiska u potrazi za Roary-em i oni nikad čulimamaLare prvotno napisa
. Gdje si to vidla? Please help
Joj i ja isto![]()
Nije tisak, već duhan :D
HVALA!!!!!!!!!!!!1 :D
Znam da sam sad već možda i dosadna, ali jel možda znaš gdje ima kioska Duhana? :? zapadni dio grada možda?mamaLare prvotno napisa
Thanx
Idem pisati pp, da ne offtopicharimo![]()
Kaj nije Duhan sada I Novine ili (E Novine)?Gabrijela11 prvotno napisa
Je, ja sam danas kupila :D , slikovnica i dvd zajedno 14,99knbaps prvotno napisa
Ma daaaaaaaaaj??? Ima toga još???paws prvotno napisa
I ne offtopičarite ako na topicu o sniženjima i popustima napišete gdje se nalaze dućani, kiosci ili što već gdje je to sniženje.![]()
Na mom kiosku ih ima, bar ih je još bilo nakon moje kupnje i to 2 različita naslovaana.m prvotno napisa
Rorijev prvi dan, a drugi naslov ne znam
I kod mene ih ima, dva različita naslova, provjerila sam
ana.m prolaziš ovuda svaki dan, znaš gdje se nalaze![]()
MTČ u Inportane Galeriji ima sniženje 50%.
Body po 19 kn,pidžame po 40-tak kn,hlačice po 30 kn.....
Danas sam baš išla na kiosk pitati i imaju i na onom na Trgu. Nije stavljen na vidljivo mjesto ali ga je izvuko negdje ispod pulta pa sam i mi imamo Roary-a :D
Evo ja danas kupila prvi i drugi dio, treći imamo doma, i to nam je sasvim dovoljno! :D
Di je MTČ u galeriji?mimoza prvotno napisa
Na katu.Ravno od stepenica.
mimoza prvotno napisa
hvala draga ja sam odmah danas išla u šoping!
uglavnom akcija je do kraja ovog mjeseca i dosta toga je otišlo pa se požurite ko misli ići!
Akcija 4u1 za vidne naočale:
http://www.salmoiraghi-vigano.hr/
Pregled, okvir (iz dijela ponude), stakla s premazom i ugradnja - 399 kn!
(Tj. 450 kn ako kod pregleda ide i mjerenje krvnog tlaka.)
..ima kakva akcija na sunčane naočale-..online možda?
I ja kupila Roary, na kiosku kod Šubićeve :D
U superkonzumu akcija dvd-a pepa, fifi, kornjače i iron neki, sve po 9.99 kn.
Nisam našla br. 5 od 6 dvd-a pepe, a 3 i 5 od 6 Fifi.
U Lidlu su crtici po 12.99, ima 5-6 vrsta, mozda cak i vise...
Hoto centar outlet ima zgodnih cipelica i tenki od 100 kn
ja sam si kupila slatke kožne balerinke
u njihovom Benettonu majice za klince po 29 kn,šilterice 28 kn... to sam uspjela vidjeti uz ptičice
Može samo pitanje o kojem hoto centru govorite,jeli to onaj u Sv. Nedjelji ulaz u hoto vile?
Calzedonia u Čk, sve po 2kn do kraja mjeseca.
Imaju samo male velčine a za djecu samo kupaće vel.8 i 12.
Mercator, 30% na dj.odjeću, do 11.04.
da to je kod ulaza u Hoto vile,tam kod kružnog tokaifi prvotno napisa
S. Oliver 30% popusta radi zatvaranja dučana.Ima i za djecu i za odrasle.Izbor je tak-tak,zavisi šta tražite.
Dučan je u Sesvetama u onom centru kod policije.
Mana ima svako malo neka sniženja i akcije. Za klince mi je njihova odjeća jako dobra (donji veš 100 % pamuk). Danas sam baš kupila 3/4 tajice
26.90 (- 25 %, nešto malo više od 20 kuna) i ljetne hlačice (s popustom jedne 75 kuna i jedne 90 kuna.)
Što je to točno po 2 kn, za djecu ili za odrasle?dadls prvotno napisa
U kozmu crtići na dvd-u peppa pig, fifi, i mislim da ninja kornjače, dosta je veliki izbor po 9.99![]()
SVE! Za djecu je slab izbor,brigita2 prvotno napisa
za nas-najlonke, samostojeće čarape, badići, gaće...
Hvala na informaciji. Vrijedilo bi ići pogledati.dadls prvotno napisa
Još samo sutra, 11.4. je sniženje od 22% u meni jako dragom Okaidi (Obaibi) dućanu u CC1 .
Da, je. Upravo sam tamo kupila dve majice potkošulje po nevjerojatno niskoj cijeni od 75 kuna. Zgrabila sam ih na brzinu kad sam vidjela da je sniženje, ne pogledavši cijenu. Majice dugih rukava su inače 65 kuna.
U S. Oliveru ima masu stvari na akciji 'plati dva nosi tri'.
u baby centru (slo) autosjedalica bebe confort axiss za 189,99€ (snižena sa 269,99). Prava prilika
Pazite ... u akciju ulazi samo ona roba (za odrasle i djecu) koja na etiketi ima okruglu zelenu naljepnicu. Ja danas birala i kombinirala i na kraju na blagajni zazujala jer mi je samo jedna stvar imala tu naljepnicu.Mima prvotno napisa
![]()
Ja nisam zazujala nego nisam uspjela naći tri stvari sa naljepnicom da mi odgovaraju iako sam se silno trudila :/