Baš taj u KC sam bila i imao je tih dodatnih 20% na kasi. Dječja robica je bila uredno složena na policama, samo sam na dječjem odjelu bila.migoh prvotno napisa
Baš taj u KC sam bila i imao je tih dodatnih 20% na kasi. Dječja robica je bila uredno složena na policama, samo sam na dječjem odjelu bila.migoh prvotno napisa
Danas sam se opet vratila u Alpinu po jedne zimske dječje cipele za dogodine, činila mi se šteta ne kupiti ih kad su bile snižene s 360 na 120.
A nabasala sam slučajno i u Manu i našla dvoje samtarice za po 37 kn :shock: .
Još da na onom topicu o razmjeni udžbenika pronađem sve za 1. r. pa možemo u školu 8) .
hvalaandream prvotno napisa
![]()
ja sam mislila da je samo u mandiju sniženje na sve 50%...kako god,danas sam bila tamo i upecala super buce i gležnjače.Totalno se isplati!Rekao je striček da je 50% sniženje samo do ove nedjelje , a onda se vraća na 30%.
Imaju i super izbor od Bambija (čizme,papučice,buce)......papuče su oko 65 kn!!!
Jel to u Ilici ?čokolada prvotno napisa
Ja jučer u Mercatoru (zapravo Planiki) našla cipele za 265 kn gležnjače, prava koža.
Samo za informaciju, takve ISTE sam kupila sinu prije 4 mjeseca za nekih 450 kn.
U grad se ni ne usudim, ostavila bih cijelu plaću po sniženjima.
Samterica jeftinih za djecu od 6 godina na više (za npr. 20 kn - kupila ja svom sinu) znalo je biti u Gramatu, ali nisam bila ove sezone. Imaju rasprodaje sigurno.
Super sniženja u fashion outletu Roses: neki dućani imaju još dodatna sniženja na outlet cijene, npr. Alpina i Stiefelkonig imaju još 70% na outlet cijene. Ja sam kupila kožnate cipke za proljeće u Alpini za 60 kn.
Nda... pa si ti onda misli kolike su zapravo marže.
Inače neki sam dan za A. u TL kupila preprekrasnu debelu zimsku 3/4 jaknu s kapuljačom za iduću zimu (cca 170kn) i jednu tanku, štepanu, za proljeće-jesen (79kn).
Inače Alpina i dalje ima popust,ovaj puta 30% na sve.
U s.Oliveru na Kvatriću od danas na sve tj. staru kolekciju popust 60 %
u interšparu pelene pampers 56 kom. (sesame street-active fit) 55 kuna.
ecco u vlaškoj (ne znam za ostale) ima 40% sniženje na obuću za djecu i odrasle
Kaže frendica da je u Mandy-u, u Vrtuljku sniženje na sniženu robu 30%, ali je sniženje na cijeli asortiman uključujući igračke.
Ima nešto malo legića, te razno-raznih igračkica, nešto društvenih,u malim količinama ali nađe se svačeg.
M&S u Kaptol centru i KC ima dodatno snizenje od 20% na vec snizenu robu.
Kupila sam curi prekrasnu vesticu za 40 kn, hlace za 32 kn i suknjicu za 32 kn.
Nije sniženje ali veseli: danas sam kupila Lei kostim za maškare i neku igračkicu u TL i dobila poklončić - jednu Littlest Pet Shop figuricu sa nekim glupostima pride.
pampers u sparu, ja kupila 3, nisam primjetila druge veličine
Posljednje uređivanje od antigona : 03.02.2010. at 23:48
Ja danas kupila u Lidlu pistu za autiće. Prije Božića je bila 400 kuna, a sada 250 kuna. Vidjela sam da ih ima u NZ i na Sveticama, u Dugom selu ih nisam vidjela.
Obilazila sam Lidle u potrazi za vešom.![]()
Lidl je jučer imao i nekoliko skijaških kompleta (jakna i hlače) za 159 kn. Uglavnom veličina 122/128 i broj veći.
Stavljam i ovdje oglas, možda netko nađe nešto za sebe.
Imam dosta kupona iz dm-a, iz knjižice od 50 i 150 bodova viška,
ono što me zanimalo sam izvadila, ali je još puno tog ostalo a šteta da propadne,
pa ako nekom treba nešto neka mi se javi.
Posljednje uređivanje od mamaLare : 07.02.2010. at 09:30
Obje vrijede do 28. 02
Ostalo mi je :
iz knjižice sa 150 bodova
nivea visage
balea- lak za kosu
palmolive muški za tuš.
bionsen blato za grudi i dekolte
bionsen blato protiv strija
wilkinson brijać za žene
masažer nogu
masažer leđa
apetit kontrol od enciana
50% školska knjiga
40% kuhinje
20% adidas proizvodi
poslije još popišem što mi je ostalo od 50
u ZARI sve haljinice po 59 kn.
napokon sam dočekala! onih 139 mi bilo previše.
Inače im je cijnea 199 ili 229 kn.
Ima izbor od 15-20 haljinica, svakakvih.
Koja je cijena majčica, trapki i jakni ako si možda gledala?
U i inače jeftinom Robertu (bila u Draškovićevoj i Jurišićevoj) imaju sniženje na cijeli asortiman cipela - tipa čizme po 69, 79 kn itd. (ja sam si jedne antilopne čizme uzela po 79, pa ako bude - kolko para tolko muz¨ke- tko mi je kriv).
Posljednje uređivanje od mrkvica05 : 07.02.2010. at 22:21
majice ima po 29( obične) , malo bolje 39, a koliko sam vidila ostalo je do nekih 79 kn, ali nisam zagledala, haljine su bile moj cilj.
U Kaptol Centru većina trgovina ima 20% povodom Valentinova. Kako su u nekim dućanim još i snjženja, sa ovih 20% se stvarno isplati. Npr. dječja trgovina Core Kids ima 50% sniženje + još ovih 20%...Kupili smo prekrasne visoke čizmice snižene sa 820kn na 240kn, traperice sa 500kn na 150kn, kaputić sa 1200kn na 360kn, sve Tommy Hilfiger.
No više nema baš izbora ni brojeva, ostalo je 5-6modela, od kojih sam uspjela nać broj, jednu za ovu godinu, a drugu za iduću...
u Alpini opet sniženje, sada 50 %
mi kupili gojze za Vanju za 170 kuna
Jesu u Benettonu u Ilici stavili i prošlogodišnje ljetne stvari na sniženje, u potrazi sam za nekim proljetnim i ljetnim hlačama ? Bila sam prije 2 tjedna i kupila samo neke zimske.
Posljednje uređivanje od Leeeaaa : 18.02.2010. at 10:30
pamigo u vrapču (kod pošte)
termo čarape za odrasle 9,99 kn
štrample za odrasle 24,00 kn (fora su)
dj. čarape-papučice (termo sa našivenom kožom) 34,00 kn
rasprodaja shoebedo u tvornici
http://www.shoebedo.com/
poklanjam dm bonove za
autosjedalicu - 100kn popust
sjedalicu za hranjenje 10% popust
posteljina - 20% popust
vrijede do 31.3.2010
imam još nekoliko iz knjižice za 50 bodova -
možda je zanimljiv 20% popusta na bijelu tehniku - euronics!
vrijedi do 30.4.2010.
imam još nekoliko onih iz knjižice za 50bodova
U Nami na dječjem odjelu veliko sniženje pidžama svih veličina (od kikića do teenagera) te ostalog asortimana. Ja sam kupila bodiće vel. 92 i 98 od firme iz Senja (prekrasan pamuk) za 15kn te ljetne piđame za 22kn. A na obući imaju predivne, premekane balerinke svih veličina. Mama je kupila sebi i klincezama (48kn), slovenski proizvođač..
Stellita- je l u Ilici il na Kvatriću? jesu bodiji dugih ili kratkih rukava, imaju li uzorke il su bijeli? jesu sortirani? koliko pitanja![]()
Poklanjam isto što i Bubica... ako je netko zainteresiran nek mi se javi na PP