super, hvala curke![]()
super, hvala curke![]()
Neki dućan posteljine, popluna i ostalog posoblja u King Crossu u jednoj od onih poprečnih "uličica" ima na veliki dio asortimana gotovinski popust od 50 i 25%. Napr. jednobojni kompleti šlifer i jastučnica od pamučnog satena za 97kn, dječja posteljina s raznim motivima za 95kn...
na kioscima Tiska se besplatno dijeli prvi broj časopisa Kupon mania (drugi izlazi 5.11. i bit će 9,90)..
ima kupon za 20% na sve u IANi, 100 kn iznad 500 kn u Tintiliniću i tak.
ima još i woman's secret, rituals, 30 kn bespla hrane i pića u movieplexu, profil nešto,.. još dosta toga.
moje je dijete listopadsko, hvala na info za Kozmo. što treba donijeti kao dokaz i gdje to dobijemo, na njihovim stranicama nema informacija?
Za Kozmo - navodno dođeš u bilo koji Kozmo sa osobnom i ispuniš nešto za dobivanje popusta. Nemam pojma kako ide ako je dijete rođeno u listopadu.![]()
Magma daje popust od 21% na SVE za njihov 21. ročkas, a na Žitnjaku na 21% još 15% popusta
http://www.magma.hr/Pages/hr-HR/vije...D/Default.aspx
Za Kozmo-za dijete treba donijeti rodni list;tako su meni rekli u drogeriji
U Tvornici je još sutra od 9 do 18 Varteksova rasprodaja, ima Levisica i još hrpa stvari. Ovo "rasprodaja" uzmite sa rezervom. Pred manje od godinu dana sam na takvoj rasprodaji MM-u kupila Levisice 501 za 70 kn. Cijena ove godine? 550 kn.Za keš dobijete 20% popusta, no ni to ne čini cijenu dovoljno dobrom za ovakav tip rasprodaje.
Ah da, zaboravila sam Levisice 501 za 120 kn. MM-ova veličina, super cijena, ja sva happy... dok ih nisam uzela u ruku i vidjela da je to onaj poderani model.Bome poderane traperice ne namjeravam kupovati.
![]()
ako ne znate; u DM-u za 50 bodova dobijete kupon sa 50% popusta za šišanje i frizuru kod frizera koji su im na popisu (moj je jupiiiii); a za 10 bodova knjižicu sa 25% i 50% popusta na neke šampone, regeneratore i farbe za kosu.
nije na sniženju, ali...
neki dan kupila male ručnike za kupaonu (u raznim bojama)u nami na trgu za 9,90kn (baš sam takve tražila).
a jučer kupila tople gumene čizmice (potfutrane iznutra) u Nami na kvatriću za cca 130kn
može se iskoristiti do 1.12., čini mi se
U Mulleru cijeli tjedan imaju 20% popusta na igračke, čak i one već snižene.Imaju i katalog on-line:
http://www.mueller.hr/prospekt/conte...lwkat_@hr.html
Posljednje uređivanje od TeddyBearz : 25.10.2010. at 20:46
ako imate magma karticu, sve je u dućanu 21% jeftinije.
Kupovala sam na Žitnjaku, s popustom 21 + 15 posto, i divno sam prošla. Baš sam zadovoljna. Hvala cure na ovom topicu!
cure a da li se taj popust odnosi na SAV asortiman?? Jer kupila bih malome onu Playdoh slastičarnu ili nešto takvo pa me zanima da li ću imat na žitnjaku na to 21+15% popusta?
Za Rijeku i okolicu:
u Toweru dućan s bebi robicom FOX ima happy hour svaki utorak i četvrtak od 18 do 19 i tada je popust od 30%.
Doduše, ne vrijedi za već sniženu robu.
I na svakih 100kn se dobije pečatić i kad ih se skupi 10, ima se 40% popusta.. Dobro je znati...![]()
http://www.ponudadana.hr/zagreb
danas kupite kupon za 39kn koji vrijedi za frizerske usluge u vrijednosti od 110kn
e sad usput pitam ima li netko saznanja da li je taj frizerski salon ok ili nije?
suuuper odoh i ja danas na žitnjak!!!! ionako moram kupiti i nešto za jednu bebu .... jeeee čini mi se baš super popust
U Magmi je sve na 21 posto, plus još 15 na snižen iznos (kumulativno je to oko 33 posto), osim proizvoda koji su već na akciji trenutno.
vrijedi za snižene proizvode, samo ne za one na akciji. role su bile snižene i još smo dobili tih 33 posto popusta
pišite što ste još kupili u Magmi, zanimljivo...
U Mulleru je 20 posto popusta na asortiman igračaka! Do 6. sudenog
hvala za ovu info. moram nešto dodati: na ovom linku sam vidila igračku koja nam se sviđa i cijenu. danas otišla u muller, cijena je 40kn viša, pored toga piše 20%, mm i ja se naljutili zbog te više cijene i skužili smo kraj nekih (samo nekih) igračaka tu žutu oznaku 20%. i onda pitali tetu jel to sad popust samo na te označene. a ona nas je ugodno iznenadila da je ovih 20% otprije a sad na tu cijenu na blagajni ide još 20% dolje. dakle sve igračke do 6.11. iako me naljutila ova 1. viša cijena, s ova 2 popusta smo izašli baš zadovoljni!
Ali meni su rekli da nije samo na igračke popust, nego na sve, tako je rekla gđa. na kasi, ali nisam išla provjeravati
Posljednje uređivanje od oka : 31.10.2010. at 01:35
Ima li u Mulleru dječje posteljine? Tražim neku s vilama ili princezama...rozu, uglavnom.
Posljednje uređivanje od mrkvica05 : 31.10.2010. at 10:39
U kamenoj dugi www.kamenaduga.com je trenutno popust od 40% na sav asortiman!!
jucer u Avene Mallu u optici pored Benettona je bilo sniženje naočala 90 % bila je tolika navala da su ljude puštali unutra na mahove, neznam do kad traje akcija al je bilo jako puno naočala
dm: popust do 25.11.- izrada fotografija formata 10 x 13,5 standard kvalitete po cijeni od 0,29 Kn/slika (+9,90 Kn troskovi izrade).
Ukoliko su ukinuli foto-uslugu u vasoj filijali (kao sto se dogodilo kod mene), foto-proizvodi se svejedno mogu naruciti na tu filijalu internetom, samo se pri podizanju mora kontaktirati prodavace da vam ih donesu na kasu (jer sad u nekim filijalama vise nema onaj kutak s ormaricem gdje drze vec izradjene foto proizvode). Ovo je provjereno mailom.
Takodjer imaju i popust na fotoknjige, fotografije na platnu i kalendare.
meni su zapele za oko fotografije na platnu
je li netko naručio njihove, da li lijepo ispadnu?
u West Gateu je sniženje na dječji asortiman:
http://westgate.com.hr/index.php?lan=cr&id=495
Ima jedan pomalo opskuran mali dućan na vrapčanskoj tržnici uz Pan-pek, u kojem svašta nešto bude povoljno. Danas sam kupila:
- veliku staklenku (840g) DONA marmelade od šljiva bez šećera 16kn (u Konzumu 26)
- Nesscaffe classic, limenka 250g 39kn (drugdje 52kn)
- 1l ekstradjevičanskog maslinovog ulja "Mali škoj" mislim po 31kn (inače je više nego duplo)
- acquafresh žuta zubna pasta 75ml 6kn (Konzum 14kn)
- WC sanitar 9,99 (drugdje 12,99)
- WC papir 3-sl 8 rola 10kn
Kakvo je stanje u Magmi na Žitnjaku? Da li se isplati ići ili je pustoš s obzirom na popust? Pikiram skijaško odijelo i opskrba igračkama za Xmas i nadolazeće rođendane...
ovo je sa njihve stranice http://www.magma.hr/Pages/hr-HR/vije...D/Default.aspx
West gate ima Dječji tjedan..20 posto popusta na dječje artikle (isprobala u Mulleru, Foxu i Mercatoru)...a vidjela na još nekim dućanima..
12. i 13. je noćni šoping 20-24 i dosta toga će biti na 30%
Utorkom i četvrtkom Fox ima happy hour sa sniženjem od 30%
Fox ima i knjižicu...100 kn = jedan žig..10 žigove = 1 kupovina snižena za 40 % (bilo što iz dućana)