prošle godine čini mi se da nije bilo tog popusta, ali pred dve godine je bilo negdje sredinom travnja.
prošle godine čini mi se da nije bilo tog popusta, ali pred dve godine je bilo negdje sredinom travnja.
Kome nije predaleko: http://www.baby-center.si/Announceme...=62&ItemID=391
50% popusta na sve.![]()
Monopoly dječji 6+ u Turbo limaču u Areni snižen sa 149 na 104 il 108 nisam zapamtila točno.
nadam se da cemo se uspjeti zaletiti sutra do Brezica pa javim kakvi su popusti![]()
gdje je to točno u Novom mestu i je li stvarno popust i na autosjedalice?
mislila sam koji dio N.Mesta, al proučit ću po karti i probat poslat mail da vidim odnosi si se i na sjedalice
sory, nisam točno skužila pitanje.....
Mm ide sutra u italiju pa bude stal da vidi kaj svega ima....
Isto nam treba as....
možeš li onda, molim te, napisati jesu li i sjedalice na sniženju?
Evo sad pregovaram s muzem da se zaletimo do Novog Mesta onda, jer ako je 50% onda nam se stvarno isplati...
pa kad vec idemo zna li netko sta jos ima u NM? kakav shoping centar ili nesto?
sad vidim da se radi o trgovini u btc-u, tamo ne znam što točno ima, ali ima na netu, i qulandia je blizu.
ja sam sad zvala i sve sjedalice su prodane osim onih u kategoriji jaje
pitala sam i za kolica, ako nekog zanima: imaju samo sportska, tipa peg perego i sl.
Žene, gdje ima kupiti neke zimske opreme za mame jeftino. Tipa buce, jaknu, hlače... i što već treba da se ide na snijeg (ah, Dalmošica u ZG, pa nemam pojma)
one2play ima 50% na one bube što vibriraju!!! Točnije hex bug po 25 kn!
samo da javim svima koji ste se ponadali dobrom šopingu u N.Mestu - bila mi je danas frendica i kaže da je doslovce opustošen, još gore nego TL kad je krenulo njihovo sniženje
Posljednje uređivanje od bubička : 17.01.2012. at 00:48
da, pa nije ni čudno kad je popust već od 12.1.
Mi danas idemo po as u baby center,
snižena s 109e na 70....
ima negdje sniženje na kiddy ili cybex kombiniranu? vjerojatno ne![]()
možda baby media shop ima neko sniženje, pogledaj na njihovim stranicama....
Mada, mi as kupujemo u slo, u startu su jeftinije pa još minus mervesteuer pa se isplati...
U Intersportu su sniženja, 30,40,50 % a oni i inače imaju marku Etirel koja nije jako skupa pa ima skijaških hlača i jakni po povoljnim cijenama. Cisalfa u King Crossu je imala ogromna sniženja, neke stvari i do 70% pa se moglo naći vrlo kvalitetne opreme po vrlo niskim cijenama - samo treba imati sreće sa brojem.
Brzi su. Meni su stvari stizale već i za tri dana. Neki prosjek bi bio 7-10 dana.
Poštarina ovisi o veličini, težini, pa je najjednostavnije staviti željenu stvar u košaricu i provjeriti.
I još jedan savjet- pošto poštarina ide po komadu, onda nije pametno uzimati više stvari u jedan paket. Nego jedan npr. parfem u jedan paket, a krema u drugi i tak. Ovo pišem zbog carine. Ako naručite tri parfema u jedan paket ne gine vam carina, ali ako to razlomite na tri paketa najvjerovatnije nećete platiti carinu.
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=222427
al ih nema više...
Mi bili danas...
Kupili smo ovu;
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=222327
Kako ide postupak s povratkom mervesteuera,koliki je min.i max.iznos računa;npr.za sjedalicu?Ili nema veze iznos?Zanima me za slo?
minimalni iznos je 74e,
zatražiš obrazac za povrat u dućanu/ili trg.centru
potvrdiš ga na slo granici i to je to..
U hr slobodno unosiš do 1000kn vrijednosti po osobi
Frendici su H&M-u (Koper) rekli da je minimum potrosenih 55 € za tax free, popunili obrazac i ovjerila ga na granici i kasnije dobila povrat.... Bila sam s njom.
E, sad ne znam da li je razlika u visini iznosa za povrat kad dobijes obrazac za tax free i obrazac za povrat DDV-a (Talijani bi rekli fattura IVA...)...
@ Cheerilee : a da li ima Cybexica sa isofixom? i Romerica sa isofixom?