Muller (Wesr Gate) 25% popusta na sve igračke, ovaj vikend poslije 18 sati.
Muller (Wesr Gate) 25% popusta na sve igračke, ovaj vikend poslije 18 sati.
Ovaj vikend je u Mulleru popust na svu dekorativnu kozmetiku, uključujući Chanel i Dior.
jucer vidjela da u seuper/maxi konzumima traje rasprodaja skuplje kozmetike (loreal) za 10 kn komad
U Muleru sniženje pojedinih Goetz lutaka sa 400 na 119 kuna. ( Evo je u kutiji u ormaru, čeka prigodu, a ja ju svako malo škicnem i ne mogu se nadiviti).
U Tehnomarketu imaju veliku rasprodaju svega i svačega od jučer, došlo mi na mail.
Ako ima u našem, riječkom, onda je sigurno i u Zg. No, vjerujem da treba imati sreće i naletjeti, jer su lutke prekrasne i da brzo prođu.
Ja sam dobila mail da je u Limoniju u Ilici 14 od petka 31. 05. od 10 h sniženje na redovan asortiman 50% - plaćanje gotovinom (imam njihovu karticu pa provjerite je li ju nužno posjedovati).
Izgleda da Limoni odlazi u povijest.
Nedugo je tako bila rasprodaja u onoj poslovnici kod Frankopanske i ničeg interesantnog nije bilo.
Ni jedne crne maskare, kreme skroz probrane, a parfemi preskupi i uz popust...imam osjećaj da su sad robu koja im je ostala iz zatvorenih prodavaonica prebacili u Ilicu i rade rasprodaju prije konačnog zatvaranja.
Što se tiče Goetz lutaka, ja sam ih vidjela u West Gate-u. Dve-tri su bile prije tjedan dana i bilo mi je žao što moju curku ne zanimaju.
Ovaj vikend u C&A u WG popust 20% na sve.
evo popisa artikala
http://www.technomarket.hr/userfiles...asprodaja!.pdf
i mi smo bili u Tehnomarketu i skoro ništa nije sniženo.
I mi smo dobili mail navlakušu. Proizvoda iz navedenog maila nema.
u Arena centru zatvaraju dućan Puma, kupili dječje tenisice za 180 i kopačke za 150 kn. Originalne cijene bile 499 i 349 kn.
Cure, jel´bila koja u Limoniju na rasprodaji?
Danas ne radim pa nisam u centru, a zanima me kakva je situacija?
Čujem, čujem, da je red od barem sto ljudi ispred
Nema šanse da bi čekala.
Mi smo samo produžile dalje. Ono je prestrašno! Čeka se valjda sat vremena.
znate li za neki popust na donje rublje i čarape tipa Galeb, Lisca?
Evo zgodnih popusta u West gate-u od danas http://westgate-shopping.com/cr/938/
Skidat ćemo se preko ljeta iz pelena, pa trebamo nakupovati malih muških gaćicaGdje ima jeftinih pamučnih modela?
ja sam kupovala u lidlu 7 komada gaćica mislim 44kn, nadam se da će biti opet uskoro!
u HM snižanje na određene artikle, kod nas u os tek slažu, pa sam vidjela majice, košulje po 35 kn, hlače duge po 50 kn, ima gaćica i tako svašta..(odjel do 128 vel)
Bila sam danas u HM-u, stavili su tonu stvari na sniženje, ženskih, dječjih - ima jakoooo puno za klince od 86-128 i curke i dečke, za one veće malo je manji izbor, no svakako se ispalti ići!
Jutros mi je blagajnica u dm-u rekla da će u ponedjeljak u svim prodavaonicama imati popust od 15 % na sav asortiman. Slave rođendan. Još je rekla da će Ornel biti 50 % snižen i Faks po nekoj super cijeni. A ja baš jutros nakupovala i svašta za 350 kn...![]()
deeyoo - to samo u Zg ili baš svi DM-ovi?
Hmmm... Iskreno - ne znam točno, ali mislim da to vrijedi za cijelu Hrvatsku. Malo sam googlala i vidim da slave 40. rođendan postojanja. Tako da bi moglo vrijediti za sve.
E pa meni fale pelene, ako je zaista 15% popusta na sve ima da se opremim do jeseni![]()
15% rođendan, 15% na cijelu kupovinu; 40 kuna popusta svaki drugi paket pampersa....hihihihihi čini mi se da ću se obradovati
meni ove godine nije došel, prošle je.
Ja imala nedugo rodendan i nista nisam dobila. Tj ni jedne godine nisam dobila.