Varteks već dugo ne proizvodi levisice pa mislim da ih ni nema.
Danas sam bila u DM-u, nije bilo wc papira, ali kupila sam maramice, Max Factor 2000 calorie maskaru - 2 komada za 67 kn, i higijenske uloške, ovo ostalo mi baš nije trebalo. Jedino se još dvoumim za odstranjivač mrlja.
Za one koji koriste Dreft sensitive u kauflandu sam jučer kupila 6l za 59,90.
U Okaidi 60% sniženje, kupila sam hlače D po 67 kn, kao neki keper ili sl.
mana ima sniženje od 25 kn na majice i 45 kn na donje dijelove i jakne
https://www.facebook.com/Manamoda
Ima još wc papira u DM-u na Trgu senjskih uskoka u Sigetu, ja danas vidjela bar 20 paketa.(Meni Paloma papir baš nije neki, pa ga nisam uzela.) Za Dreft nisam gledala, ali čini mi se da Tide nisu imali, tj. vidjela sam samo onaj od 6 kg, ne od 4.
Inače se na Olay maramice može iskoristiti kupon za -50% i onda još ova akcija, ispadnu super jeftine, pogotovo ako se još k tome iskoristi i kupon -15% na cijeli račun.Isto tako prolaze i kuponi na Silan i taj Ariel za mrlje.
Ali taj dreft kod njih ispadne skup, dobiješ 2 l za 30 kn, a u kauflandu 2x3l za 60kn, bilo je i ovdje drefta, ali s obzirom da sam uzela u kauflandu ovo mi se baš nije isplatilo.
Ja ga ne koristim, pa nemam pojma kolika je cijena, bome bi se sad pojela da sam ga kupila.![]()
dreft je super... ja ga isto kupujem na akcijama![]()
dreft taj 1+1 (6l za 60 kn) znaju jako često imati na akcijama u bipi i kauflandu. ja koristim onaj za vunu i osjetljivo rublje i stvarno je izvrstan.
inače bipa često ima akcije 1+1 (recimo tog palominog toaltenog) i dosta su dobri, uvijek imaju robe.
Dreft sensitive koristim od kad se D rodio, za njegovu robu, i uvijek tako na akciji kupim, zna se desit da u bipi bude 2x3l 60 kn, pa još imaju onih 25% na deterdžente, pa to ispadne super povoljno. Ja sam odustala od wc papira, ne da mi se svaki dan ići tražiti da li su ga dobili
U lidlu su jučer trebale biti 2 majice za 38 kn, nije bilo ni jedne kad sam došla, ni štrampli po 15 kn. Kupila sam mu puzzle 4 u 1 po 48 komada za 28 kn. i neki komplet duks i majica dugih rukava za 80 kn. I tek kad sam došla kući skužila sam da je majica 98/104 a duks 110/116, ali probala sam mu duks, nije tako strašno velik pa neću vraćat.
kad već hvalimo dreft, evo u katalogu od konzuma 2x3 l za 60 kn.
i ja sam koristila taj dreft sensitiv za dječiju robicu, baš je odličan.
edit- ni ja nisam ništa uhvatila u lidlu od robice za dečke, odustajem više od lidla i njihovih akcija za dječiju robicu.
Posljednje uređivanje od sunce moje malo : 27.08.2013. at 14:36
cure drage, u Mani su počela veeeelikaa sniženja...pogotovo za školarce! ima lijepih stvari, sniženih i do 50%![]()
a, inače, i u Plodinama ima dječjih ruksaka, pernica, papučica, itd...također sve sniženo...:
pozz![]()
Prosle godine je bio zadnji vikend pred skolu, znam jer sam dosla u ponedjeljak i prodavacice su mi rekle kako sam se zeznula.
A super...
Prosli su popusti na novu kolekciju?
Mislim, jos od doba kad se starija rodila i postojao je TL kupovala sam krajem kolovoza nove zimske jakne na 40postotnom snizenju.
da bila je -25 na sve za djecu
ne tebaš ići, popusti su oglašeni na njihovoj FB stranici. možda stave od sutra
https://www.facebook.com/pages/CA-Hr...328516?fref=ts
leo, ja sam bila sad u ponedjeljak s k. u c&a i ništa od dječje robe nije bilo na sniženju, ama ništa.
došla im je nova kolekcija i od nje smo kupili kapu za 69.90 kn i donji dio trenirke po istoj cijeni i potkošulje 4 kom/99 kn.
prije toga sam bila u osh kosh-u u king crossu i tamo joj na sniženju nakupovala more njihovih gaća i desetak pari čarapa i zimsku jaknu za 169 kn.
u h&m više ni ne idem, evo već 2. sezona. uopće mi nisu interesantni. ono što je "pametno" jest skupo, a ako ću kupovati skupo onda to neće biti kod njih.
da, ako netko za klince treba zimsku jaknu, posebno od godine do negdje 4 godine, u king crossu u osh kosh-u ima jakni od 129 preko 169 do 299. ove zadnje su baš prave "bunde", mislim da imaju i vjetrovku koja se odvaja cifom. a ove od 129 i 169 su čisto ok, i za cure i za dečke u 2-3 modela.
super za jakne, treba mi za mladju, a u cc1 nisam vidjela da ih imaju.
h&m nula bodova sto se snizenja tice, ali zato takko ima od danas, pa je bilo majica dugih rukava od 30 do 40 kn, tajica, traperica, hlaca...
znaci, put KCa![]()
targetove biljeznice u mulleru su sa 5,90 snizene na 5,40
bas gledam, u NN biljeznica za matematiku za 1. i 2. razred kosta 7,50 a u mulleru 5,40
pisanka b je 6,20 u NN, u mulleru 5,40
itd.
kupila sam dvoje traperice u c&a. Na zidu je pisalo, jedne za oko 150 kn, dvoje za 240, ušteda 60ak kn.
I tako, uzmem ja hlače sa zidne police, njih nekoliko, nekoliko sa vješalica i ajmo uvjerit dijete da proba jer ne mogu kupit rebe na mršavo dijete ako samo odgovara broj-baš mi mora probat.
Pogađate, rebe s vješalica nisu na akciji. Platila sam ih po punoj cijeni- iz osobnih razloga - jer je angažman mene i djeteta u svlačioni neprocjenjiv
ALI to nije sva moja muka: kad sam ih kući potopila u hladnu vodu (2 dječje traperice!) u 20ak cm vode u kadi i ostavila pola sata, voda je postala žuta skoro ko piva.
Cijelu večer sam ih ispirala, valjda 5-6 puta.
Eno su oprane poslije u detergentu u mašini već drugi put. Čekam da iz njih iziđe smraaad!!!
I, da, na etiketi piše da se operu prije upotrebe. Nisu samo rekli koliko puta
pogađate, neće me c&a više vidit
ma da, makita?
pa to je za reklamaciju, ja mislim.
ali ima ti fušeraja svuda, nije samo u c&a.
Ma na njima piše da se operu. I oni su se ogradili. Mislim.
A meni hlače trebaju, dobro mu stoje i prat ću ih dok to ne izbijem iz njih. Lakše mi je nego ih vraćat i kupit opet nove, jeftinije mi dođe prat ih još. Da ne kažem da ne očekujem od djeteta novu seansu probavanja u svlačioni. Al drugi put ovo sebi neću priuštiti!!!
U KOnzumu -30% na sav skolski i uredski pribor, ako kome jos nesto treba. Mi uzeli mape za likovni, 28 kn.
U H&M opet akcija na ženske traperice, popust od 70 kn na one skuplje od 199 kn.
ja prekjučer u c&a kupila ljetnu majicu sniženu sa 149kn na 9,90 kn :D ...
gdje ima tajica na snizenju?
U Benettonu subotom uz Pika karticu na sve -10%.
Mislim da to nije samo u Benettonu, nego i u jos nekim ducanima tipa Intersport i sl koji primaju Pika karticu.