po gradu, od odjeće, obuće za odrasle pa na dalje, dječje odjeće, igračaka, opereme za bebe...
po gradu, od odjeće, obuće za odrasle pa na dalje, dječje odjeće, igračaka, opereme za bebe...
Od djecjih cipelica na snizenju su one u Masarikovoj, preko puta slastičarne Zagreb, Naturino, Replay, DIesel i Hilfiger, 30%.
Od sutra je sva roba na sniženju u Zari u A.M - SRETNO!!! :D :D :D
jel znaš koliko će % otprilike bit sniženjeromi prvotno napisa
ono kaj sam tamo vidjela - ne bih uzela ni na poklonromi prvotno napisa
ja bih ošla vidit samo kapute jer ništa drugo se ni meni ne sviđa
Pa to ti ionako nije za tvoju dob.sorciere prvotno napisa
imaš pravo... to je za starije od mene...TeddyBearz prvotno napisa
Jel bio itko u Zari... koliko je sniženje i da li se isplati
Kaj je u Replay-u počelo sniženje?
Ne znam detalje, no već su mi bile frendice koje su pokupovale stvari za klince. Za sebe ne.
Ne znam za ostale dučane, no ipak mislim da još u njima NIJE sniženje.
Kao i svuda mislim da će početi 3.1.
U Zari su sniženja koliko sam vidjela minimalna. Vjerojatno imaju sistem da snižavaju sve više i više. Npr. jakna koja je koštala 649 kuna sad je 599.
Poklonjenom konju se ne gleda u zube!!!sorciere prvotno napisa
Imaš pravo, otkako se zara otvorila u Zg, izgubila je svoju čar! hehe... Ne, vani je to totalno druga roba! I neka je! Pa tko voli neka izvoli i kupuje tu kod nas!
A sniženja su svugdje za sada! Iako je i to daaaleko od pravih realnih cijena robe made in China i sl!
Ja sam maloprije došla iz TL i vidjela da rade sniženja i jaaako mi se sviđaju sadašnje cijene, samterice, traperice 80 kn, veste 80 kn
U Benettonu je počelo sniženje - kupila sam odličan kaputić za malenu. :D
to ti misliš!Franciska75 prvotno napisa
ja stalno visim kod zubara, pa da dobijem još i konja koji mora tamo...
kad su sniženja - ja idem u cc1, po mogućnosti u peek i klofer ...
U AM je osim u Zari sniženje i u Espritu i Benettonu i još par drugih dućana (nisam ih sve popamtila), ali u većini još ništa. Iz Zare sam pobjegla kad sam vidjela red na blagajni (sramota za jednu šopingoholičarku ). Doduše, usnimila sam nešto što sam pred nekih 2 mjeseca kupila za 229 kn, a sada je 79.
U CC1 manje više ista stvar, u par dućana imaju sniženje, ali u većini još uvijek ne.
U Osijeku je sniženje u Benetonu,Mangu i TL-u koliko sa ja vidjela!
ja kupila weber majicu za 99 kuna (inače je 249)TeddyBearz prvotno napisa
vidiš ti ne bi u zaru, a ja u peeku samo za svoju mamu stvari nađem. ja ne bi ni mrtva od tamo na sebe neš stavilasorciere prvotno napisa
[quote="ninochka"]pa ne znam koji dio si gledala - ali moja kikica tamo nađe super stvari. a kupuje TOTALNO različito od mene. kupila sam joj krasnu kožnu jaknu... mladenačke hlače, bolero, majice, veste...sorciere prvotno napisa
dio na prvom katu, a ostatak u prizemlju - ravno do kraja, lijevo do kraja, na desnoj strani
imaš esprit, betty barclay, weber, i još brrrrrrdo drugih marki.. ja kad dođem - jedino me cijene sprečavaju da ih ne poharam...
osim toga - ak ja mogu kupovat u morganu, ne znam zakaj ti ne bi u kloferu
Jel sniženje u Benettonu u Ilici?
One gore spominjane mame koje su kupile za klince robu u Zari su također rekle da je roba komaaaaa, da nisu našle ni jednu dobru stvar za sebe!
Prosli tjedan sam u outletu Image Hadada kupila: suknju, hlace, sako (odijelo, skombinirala sam komplet od 3 dijela), jos jedne hlace i vestu, sve za 800kn. Sve onako poslovni stil.
mi danas bili u benettona na cvjetnom kupili 4 hlače od odijela, 2 sakoa, 2 muške samtarice(sve za MM-a) i jedne hlače od trenirke za mene za 2800kn. Sniženje je ali je bome i gužva ko da je badava
Da li netko možda zna, da li se u ZARI može plaćati na rate i ako da, na koji način?
E da, u TL je popust, ja danas Ivi kupila dvije lijepe majčice po 29kn. a ima ih i po 25kn.
Obaibi, S. Oliver također.traktorka prvotno napisa
Danas sam malom kupila trenerku u Benetonu samo red je bio do vrata :/
meni su rekli da nemaju na rate... :/ana.m prvotno napisa
Jučer bila u KC, popust u Cisalfi 30 -50 %, preko puta njega u Benttonu još nisu bili ni izvjesili da je sniženje, na blagajni je već bial kolona od jedno 40 ljudi. :shock:
U Crtiću u Importanne galeriji sam vidjela pamučne štramplice za cure, marke Elle, malo gušće i jaaako rastezljive, 50% snižene, sad su oko 27 Kn. Ja sam jednom prigodom uzela Mariji i jako sam zadovoljna. Trenutno imaju veličine do oko 5 godina, boje uglavnom svijetlije (bijela, roza, bež), s uzorkom i bez.
Imaju i čarapa, od 6 Kn naviše, motivi medo Pooh, Miki, Ljepotica.
Imaju na sniženju i još neke robe (majice Disney, suknjice i hlače Barbie...), ali kako sam išla gledati igračke za robu baš nisam imala previše vremena.
U S. Oliveru je 20-40, a za ostale trgovine iskreno nemam pojma :/slava prvotno napisa
U Osijeku još nisu svugdje sniženja,tek od 2.1. u S.Oliveru a ne znam točno kad počinje u Okaidiu!?
Zna li netko!
Danas sam obrstila Beneton,gužva užas,ali sve što sam našla je na 30-50 % sniženo i za sada ima izbora !
U S. Oliveru su već na sniženju neki artikli, a u Obaibiu također.traktorka prvotno napisa
[quote="sorciere"]Ja sam u peeku i kloferu kupila haljinu S´Oliver za 60 kn, kratkih rukava i suuuper mi je! I moja mama je nikad nebi obukla! hehe...ninochka prvotno napisa
Kupila jučer u Zari Nini majčicu pamučnu za 45 kn i vestu za 79 kn, odličan im je izbor i popust
Ma nije to još pravo sniženje,to je ono redovno,pitala sam prodavačice u obje trgovine.Dakle S.Oliver od 2.1.,a čini se i Okaididorotea24 prvotno napisa
Od SUTRA je sniženje u CC1 i King krossu, danas su svi imali inventure!
I to sve 50%, imam par dučana gdje ću zaglavit (već se vidim u gužvi )...
U Zari (AM) sniženje, npr. baloner sa 649 kn, na 599 (pih, al su ga smanjili...... )