Što točno čekate u toj Intimisimi?
Ja sam jednom sinu kupila gaće koje su koštale 75 kn prije 2 godine. A još i bolje sam za istu lovu kupila u s'Oliveru.
Možda nisam dobro pogledala? Šta u Lisci nije bolja kvaliteta i ponuda?
Što točno čekate u toj Intimisimi?
Ja sam jednom sinu kupila gaće koje su koštale 75 kn prije 2 godine. A još i bolje sam za istu lovu kupila u s'Oliveru.
Možda nisam dobro pogledala? Šta u Lisci nije bolja kvaliteta i ponuda?
05.07.pocinju snizenja u intimissimi i calzedoni.
ja ti tamo kupujem veš i piđame za MM i sebe. Čak više piđame neg veš, i baš mi sada treba piđama.AdioMare prvotno napisa
U calzedoniji kupujem čarape za klince, rijetko za sebe, i dobre su mi kupaće gaće za klince
tnx, donna30. baš mi treba koji novi grudnjak.
Ovdje se uglavnom priča o tekstilu, a ja ću o čokoladi.![]()
Dakle, u Importanne centru sam naišla na dućan Delicije, u kojem sam na sniženju naletjela na prefina čokoladna jaja (to su jaja puna čokolade, ne samo korica), u prirodnoj veličini, po 2,99. Lindtove čokse, dvije vrste snižene na 10 kn, Merci bombonijere po 20 kn, Walker's keksi 10 kn. Uh, a imaju još stvarno svašta, ali drugo nije sniženo
.
Žena po mom ukusuDijana prvotno napisa
![]()
!!!!
Jel tko bio u Replayu?
Sniženje? Izbor? Gdje?
Našli froddo balerinke po 99kn.
Sandale po 149kn. 8)
http://i27.tinypic.com/ae31hx.jpg
U tintiliniću tricikli po 161kn.
Oni s trubicom.
----------------
Now playing: Jaques Houdek - Tata kupi mi auto
via FoxyTunes
sniženje u bati
šlapice za malog 30 kn
cipele za velikog 150 kn
maria, kakve šlapice ?
jel one "čvrste", kakve mogu i za vrtić ili tipa natikače ?
čvrste za vrtić
da ti kupim jedne i pošaljem ?
otići ću sutra u batu u CC1, pretpostavljam da ih imaju, tnx![]()
Meni najbolje stoje njihove pamučne gaćice, jer su vrlo ugodne, a i rub od gaćica se ne vidi na hlačama.NanoiBeba prvotno napisa
ako ne nađeš , javi se na ppandrea prvotno napisa
Obavila sam shoping u Intimisimi - sve je na 50%, obožavam njihove pamućne maice sa elastanom, potkošulje i "običnjače" pamućne tange i poluboxe - fakat se ne vidi rub, a ugodno.... sada su 17kn!!!!
Moram u batu po te šlapice!
maria ima li broja 29 ili 30?
Bata je dućan koji volim, naročito kad su sniženja![]()
Nadam se da su sniženja univerzalna po cijeloj lijepoj našoj
sutra se spremam u KC, zanima me da li si možda vidjela da li ima ukrasnih naramenica za grudnjakeromi prvotno napisa
mamaduda - te ukrasne naramenice su im uvijek u standardnoj ponudi, no mislim da ih nikada ne snize...
Mislim da snize samo one vulgaris silikonske naramenice.
Trebali bi ih imati, preuredili su cijeli dučan sada je duplo veći, tako da ih nisam baš vidjela, no pitaj tete - sigurno su tamo negdje! :D
romi thanks na odgovoru
jel znaš možda koja im je cijena otprilike?
ajme ako je tako dobar izbor, morati ću se dobro kontrolirati![]()
Ove godine nisam zadovoljna sa sniženjima. Sve im je još uvijek skupo!![]()
Kupila za mog velikog malog na sniženju bermude - 340 kuna!? Druge, 260 kuna. :/
Kupaće gaće - 160 kuna. Malo "bolje" japanke (Adidas, npr)- nisu ni snižene.
Majice u prosjeku oko stotke, 'ajde, OK.
Jučer sam sebi našla neke hlače za 191 kn, to mi je malo popravilo raspoloženje. Sandale sam si uzela na sniženju u Bati- 360 kuna. :/
Ili sam prijašnjih godina prolazila bolje, ili od sniženja svake godine očekujem više... ne znam.
Samo znam da ako ne kupim odmah, poslije nit neću, jer se sve proda u hipu. :shock:
Grozno...
=>Tražim najobičnije pamučne haljine za plažu. Bez ikakvih kerefeka: kao atlet-majica samo u duljini haljine.
Zna li netko gdje mogu naći? Išla sam u x-nation, baš sam mislila da bi tamo moglo biti, ali ne-ma.
Tako me umara ovo traženje stvari za more "pod mus".
=>I da, zna li netko, trebam za poklon lacost majicu ali da je pristojnije cijene od one, 30% snižene, koja je i dalje skuplja od 400 kuna.
Dođe li njima cica na kolica, isplati li se čekati, spuštaju li ti uopće cijene na finalnoj rasprodaji?
Ima Lacoste outlet prema Samoboru, Hoto Vile. Mislim da je tamo jos jeftinije nego po njihovim ducanima.AdioMare prvotno napisa
Kasnim znaci. To je zato jer ne kupujem ni na snizenjima... pa tako na ovaj topic nit ne zalazim. Ne znam sto mi danas vrag nije dao mira....
Al po Zloselu slobodno haraci. :smajlic prostire crveni tepih:
Ja ljeti iz kuce i dvorista ne izlazim.
ima do 33romi prvotno napisa
U kojoj Bati??
Ja bila jučer u CC1 i nisam našla :shock:
u karlovcu
Bumo ju zaposlili da nam kupi svima,možda još dobijemo popust na količinu![]()
Bila sam danas i počastila se tamnom Lindtovom čoksom koju obožavam,pa Walkers keksima,pa.....uh uživancije :DDijana prvotno napisa
Dućan je super i ima super cijene i super izbor.
stella prvotno napisa
Ja se odmah bilježim, i trepčem okama![]()
Šmrc, Bata je u Karlovcu...![]()
![]()
![]()
![]()
A tak sam se ponadala!!!
Slikaj Maria71 i odma stavljaj link!
Meni je Dino taman prerastao i jedne i druge šlape - druge su za vrtić. (ima Fordo i Bambi 28, pa sad ne znam radi kalupa jel treba 29 ili 30), a padam u nesvjest kad se sjetim da sada opet moram dati 320kn za dvoje šlapa.....
Ove bi mi tak dobro došle, ako su one na koje mislim!
Slikajjjj :D :D :D !!!
Ps - ne znam cijenu onih ukrasnih remenčića za grudnjake u Intimisimiju - jel moguće da su oko 100-150kn?
...-mercator Pula,TL-majice LOGO za dečkiće,dugi rukavi-29,99 kn...-kupila karlu komada 4,za vrtić na jesen.....trenerke LOGO po 100,00 kn ali nije bilo broja-ima takvih trenerki još gdje u TL po 100,kn-broj 110,116?
![]()
![]()
jooooj mm će pozvizditi![]()
sa tim slikanjem , aparat nam je u komi
opis plave šlapice do gležnja sa ciferšlusom, a prošle su mu bile na čičak
isto 30 kn na pseće glave
ima i za cure
A kaj bi ti to nama kupila grupnoi poslala jednoj od nas pa se mi podijelimo ??
Odmah plačam i poštarinu, trebam dvoje za curku,smajlkojižicaižica!!
pa sad, nisam još dobila plaću, a imam love taman do plaće
jedne , one koje sam nudila andrei , bih mogla
ali više komada , ne bih mogla isfinancirati
ako imate nekoga tko radi u klc ili će ići prema klc ja ću dati precizne upute gdje je dućan
radi dvokratno
Kad smo već kod love - kad inače ide regres?maria71 prvotno napisa
iza plaće
Ako bi htjela otići,ja bih ti uplatila novac na tekući,naravno da ne mislim da bi ti to sama trebala isfinancirati, a ako ti se ne da,nema frke.No hard feelings![]()
To sam i ja mislila, uplačujem odmah sa poštarinomstella prvotno napisa
U Bati u Jokera u Splitu nema tih po 30 kn-od 79 pa naviše. Ženske cipele me isto nisu baš oduševile :/
Pomoć molim, slomila sam sunčane a nemam vremena za nabavku novih ...idući tjedan idem u Zadar pa ako mi koja može reći dali su počele akcije po optikama u Zadru i ako može koja preporuka![]()
Gdje je to bilo (ono boldano)?AdioMare prvotno napisa
Ja sam baš 1. ili 2.07. u MAGMI (Ilica blizu Gundulićeve) za A kupila:
majice po 50 kn,
bermude 100 kn i 200 kn,
kupaće gaće su bile čini mi se 80 kn.
Uz napomenu da je on birao - znači dovoljno "kul" za večernji izlazak s curama i dečkima.
Tom Tailor za bermude i majice, Champion za kupače gaće, a trgovina u CC1 pored Mullera (S......) za japanke.