Citiraj Njojza prvotno napisa
ja pravim rusku, a cijeli zivot sam mislila da je francuska i stavim:
grasak
mrkvu
kukuruz
kuhani krompir
kuhano jaje
kisele krastavce
pileca sunka ili pureca (bijelo meso)
suho meso

sve izrezano na kockice
+ majoneza sa vrlo malo dodatka pavlake i kasikicom senfa

nije da se hvalim, ali ko god je probao rekao je da nikad u zivotu nije jeo bolju, a moja mama me poklopi pa kaze da nije ni cudo sta sve u nju stavim
Ovo mi se jako sviđa, probam prvom prilikom, pa te izvjestim o rezultatima!

Ja koliko znam, razlika između "francuske" i "ruske" je u tome što u prvoj nema mesa a u drugoj ima.

Meni je ruska salata ljubav još od malih nogu.
A ja to ovako:
sve rezano na kockice - kuhan krompir, kuhana mrkva, pileće bijelo meso, kisela jabuka, kiseli krastavci,
onda grašak i to iz konzerve ,
majoneze o ogromnim količinama,
za jaja se više ni ne sjećam

ali sam sad ogladnila opasno