Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: 52 sata u radnom tjednu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cisko-kid@net.hr avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno 52 sata u radnom tjednu?

da sad ne kompliciram ali MM radi u jednom velikom trgovačkom centru i nedavno su morali potpisati vanredni ugovor da će raditi 52 sata tjedno.koliko ja znam ??po zakonu je 40 sati tjedno.jel netko zna o čemu je riječ? i još me zanima ako radiš nedjeljom i blagdanima i dobiješ plaćeno za to, da li za te dane moraš dobiti slobodne dane koje si radio makar su plaćeni?

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Re: 52 sata u radnom tjednu?

Citiraj cisko-kid@net.hr prvotno napisa
    da sad ne kompliciram ali MM radi u jednom velikom trgovačkom centru i nedavno su morali potpisati vanredni ugovor da će raditi 52 sata tjedno.koliko ja znam ??po zakonu je 40 sati tjedno.jel netko zna o čemu je riječ? i još me zanima ako radiš nedjeljom i blagdanima i dobiješ plaćeno za to, da li za te dane moraš dobiti slobodne dane koje si radio makar su plaćeni?

koliko znam poslodavac mora prijaviti ako radnik radi vise od propisanih 40 h. tjedno,to se racuna kao prekovremeni rad....moji kolege rade u sity centru i kong crosu i nedjelje ali mislim da imaju 1 dan slobodno,stim da im sefica ne plati to nista nego dobiju slobodan dan......ma koma ,samo gledaju kako bi sebi u dep strpali lovu....

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

radni tjedan je 40 sati. dozvoljeno je 10 sati tjedno prekovremenog rada - što zajedno iznosi 50 sati.

ova 52 se tu ne uklapaju.

teško je reći kad ne znam što piše u ugovoru...

cisko-kid@net.hr avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

baš ću još jednom pitati MM da vidim o čemu se radi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •