-
Davanje antibiotika
Imam veliki problem, Davidu moram davati antibiotik za upalu uha i ventolin po 3x dnevno.
Svaki put kod davanja antibiotika on sve ili povrati i to u mlazu ili izbaci van, radi sa ustima brrrrr i antiobiotik mu izađe :/
Nisam više pametna kako da mu dam antibiotik a da on sve ne izbaci van :?
-
na zalost na silu ako tako izbacuje
jedini nacin je da stavis u spricu od inekcije, otvoris mu usta i u sam ugao obraza ubrizgas malo po malo kako ne bi mogao ispljunuti
nama je olaksavalo to sto je antibiotik koji je bio najgori za pit morao piti prije jela i jedino tada ga nije povratio...
-
nemoj na silu da se ne zagrcne. ja sam u tim slucajevima uvijek trazila inekcije. a zasto ventolin za upalu uha :shock:
-
ako si i ventolin dobila u sirupu trazi pedijatricu da ti da pumpicu pa kupi babyhaler i tako mu daj, no ne za upalu uha
pretpostavljam da ima i bronhitis.
-
-
Zaboravila sam napisati i to da mu dajem na špricu a odmah nakon toga mu dam piti vode da mu taj okus u ustima prođe.
Dobiva ventolin i još jedan antibiotik za uho
i dajem mu lijek sa špricom onako u ugao obraza, i svejedno sve povrati jer se zagrcne ili sl. :/
-
Dobiva ventolin i još jedan antibiotik za uho (lunahor pa napisala sam gore da dobiva to, očito si krivo skužila
) i dajem mu lijek sa špricom onako u ugao obraza, i svejedno sve povrati jer se zagrcne ili sl. :/
-
i n. povraćala sumamed, jedino pomoglo da joj ga dajem u kratkim razmacima na špricu i tako je prošlo bez povraćanja. davala bi joj po 1.0 ml svakih 5 minuta, odmah malo vode i prošlo bez povraćanja.
-
Ako nikako ne bude išlo zamoli pedijatricu da ga promijeni.
Ja sam ponavljala dozu dok je ne bi zadržao.
Vrlo brzo je shvatio da je bolje popiti iz prve.
-
Ja sam Patriku davala mrvicu po mrvicu na silu
i to kroz 20 minuta. Dozu sam podijelila na 3 dijela i davala svakih 5 minuta. Jedino tako nije povraćao. Ako bi mu ugurala cijelu dozu isti čas bi ju povratio.
-
Ma meni je najgore što ventolin prima 3x dnevno a ovaj drugi antibiotik 2 x dnevno u međuvremenu pije i prospan.
I stvarno nemam pojma kako da mu to dajem, jer ventolin prima i po noći, ne moram ni govoriti da mi je krevet ispovraćan i jadan jedva zaspe nakon tog šoka
Taj haler ćemo kupiti jer mi se čini kao najbolje riješenje davanja ventolina jer djueluje odmah dok sirup djeluje poča sata kasnije :/
Ali kako mu davati ovo ostalo :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma