Dakle, da napokon kažem da sam Bottonovu Statusnu tjeskobu ostavila prije sad već valjda dva mjeseca na nekoj 25. stranici jer me uzrujava silna pretencioznost-sorry pikula, ali tako je! Svidjeli su mi se jedino povijesni primjeri i neki citati, ali njegov vlastiti tekst-![]()
Zatim "Bolje biti vjetar nego list"-prevelika očekivanja, ali zgodno
P.D. James " Private Patient"- slabije od prethodnih uradaka, vidi se da se već malo isprala (ili isprao , kako kažu na HTV, "serija po romanu znamenitoG P.D. JamesA), ali još uvijek za nekoliko kopalja bolje od većine krimi autora koji su mi došli pod ruku
I, poslastica za kraj, dvije zbirke Calvina & Hobbesa " The Authoritative Calvin & Hobbes" i "Homicidal Psycho Jungle Cat", mmmmmmmm, obožavam Billa Wattersona!![]()
Možda napokon dovršim Juula![]()
A o Epidemiji popustljivog odgoja opširno sam pisala na pripadajućem topicu, pa da se ne ponavljam![]()
A kad iscrpim sve zalihe, i ako budem baš jakoooo dobre volje, dat ću još jednu šansu Bottonu, jer me čudi da bi pikula pala na nekog fićfirića![]()

), ali još uvijek za nekoliko kopalja bolje od većine krimi autora koji su mi došli pod ruku