Jedno vrijeme sam bila uvjerena da ništa ne stignem, pa tako ni čitanje.malena beba prvotno napisa
Da se uvjerim u to, počela sam zapisivati naslove knjiga koje pročitam, uz kratki komentar (ima nas koji nisu mrzili pisanje lektire u školi). Počela sam brojati 2007., a onda mi je to postalo zabavno, pa sam nastavila. Ovo mi je već treća godina zapisivanja.
Ujedno mi i dobro dođe kao podsjetnik na neke knjige koje su me se jako dojmile, na neke koje mi se nisu svidjele, a ima bogme podosta i onih za koje bih i zaboravila da sam ih ikad čitala, da nisam zapisala naslov. E, ta kategorija mi je najgora :/
Sad trenutno čitam:
Charles Seife: Nula - povijest opasne ideje
Izvrsna knjiga kojoj je glavna tema - broj 0, ali zapravo više od toga govori o povijesti matematike (ima tu dosta i o filozofiji, naročito grčkoj), kasnije o fizici, uglavnom, vrlo zanimljivo, iako i dosta zahtjevno (s užasom sam shvatila koliko sam srednjoškolskog gradiva pozaboravljala)

). Počela sam brojati 2007., a onda mi je to postalo zabavno, pa sam nastavila. Ovo mi je već treća godina zapisivanja.
)