Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2162

Tema: sto citate?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Da li je netko čitao Lucia Etxebarria, O svemu vidljivom i nevidljivom?

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prije par dana sam dovršila "How to Be Good" od Nicka Hornbyja. Neki su mi dijelovi bili duhoviti, neki pametni, a neki totalno bezvezni, tako da sam čak razmišljala o tome da prekinem s čitanjem.

No, ipak sam je pročitala i mogu reći da je u cjelini sasvim ok. Ništa posebno, ali čitljivo.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Prije par dana sam dovršila "How to Be Good" od Nicka Hornbyja. Neki su mi dijelovi bili duhoviti, neki pametni, a neki totalno bezvezni, tako da sam čak razmišljala o tome da prekinem s čitanjem.

No, ipak sam je pročitala i mogu reći da je u cjelini sasvim ok. Ništa posebno, ali čitljivo.
    Dobra Vijest se pojavljuje ili bolje rečeno spominje i u knjizi Dug put do dna, a tako se zove Hornbijeva knjiga koju sam nedavno čitala i nije mi se sviđala, no na kraju i nije ispala tako loša.

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj anima prvotno napisa Vidi poruku
    Da li je netko čitao Lucia Etxebarria, O svemu vidljivom i nevidljivom?
    jesam ja....malkice uvtnuto ali meni se jako svidjelo,

citala sam i Sasvim obična ljubavna priča -cinjenica sa sam obje kupila dosta govori...citala sam i njenu knjigu
    ljubav, znatiželja, prozak i sumnje ali nije me se previse dojmila, a zelim si kupiti i ne patim vise zbog ljubvi

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj MoMo prvotno napisa Vidi poruku
    jesam ja....malkice uvtnuto ali meni se jako svidjelo,

citala sam i Sasvim obična ljubavna priča -cinjenica sa sam obje kupila dosta govori...citala sam i njenu knjigu
    ljubav, znatiželja, prozak i sumnje ali nije me se previse dojmila, a zelim si kupiti i ne patim vise zbog ljubvi
    obozavam ovu žensku....tako iskreno piše, ljudski, bez uvijanja.
    'ne patim više zbog ljubavi' je zakon!
    i ja imam sve njezine prevedene naslove i veliki sam fan

prošli tjedan sam dovršila 2 djelca Tobyja Younga :' Sound of No Hands Clapping: A Memoir' - lepršavo i zabavno, ali ništa više od toga
    'How to Lose Friends and Alienate People' - puno puno bolje od lošeg filma;i tako sam drugi put prekršila svoj 'zakon' da čitam knjigu čiji sam film gledala i obrnuto (prvi put kod ' Jaganjaca...')

a trenutno čitam:
    'The Female Thing: Dirt, Envy, Sex, Vulnerability' Laure Kipnis i jako mi se sviđa njen sociološki pristup.
    profesionalna deformacija

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •