Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2162

Tema: sto citate?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

David Lodge: Deaf Sentence

Knjiga mi se svidjela, jako, iako moram primijetiti da je Lodge napisao i boljih romana. Njega svakako treba čitati u izvorniku i uživati u stilu.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Odoh u knjižnicu vratiti ove tri knjige, pa dok su mi još pri ruci samo da napišem preporuku:

1. Jenny Downham: Prije nego što odem - jednostavna, dirljiva i topla knjiga o zadnjim mjesecima života bolesne djevojke. O stvarima koje želi napraviti u životu, o ljubavi koju prvi put doživljava, o želji za životom... Navodno je roman za tinejdžere, ali roditelji je moraju pročitati.

2. Carlo Ruiz Zafon: Sjena vjetra - iako bi imala koju primjedbu na strukturu romana, stil mu je dobar, radnja dinamična i napeta do samog kraja. Mislim da je već preporučena, a ja se pridružujem preporukama.

3. Douglas Adams: Holistička detektivska agencija Dirka Gentlyja - trebalo mi je nekoliko dana da pročitam prvih tridesetak stranica jer mi u početku ništa nije bilo jasno. Svakih 3-4 stranice nova scena, novi likovi, nove priče, novo vrijeme... A onda kad sam prošla tridesetu stranicu i kad je složio priče tako da imaju veze jedna s drugom na izuzetno inteligentan, duhovit, majstorski način ... oduševila sam se knjigom i autorom. Priznajem da nisam čitala Vodič kroz galaksiju za autostopere, i iz ovih stopa idem u knjižnicu posuditi je...

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Dakle, Douglas Adams! Sramota me da to nisam čitala već prije 20 godina!
    Vodič kroz galaksiju za autostopere - mislila sam da sam jedina koja nije čitala, ali vidim da nije nitko oko mene, pa možda ima i vas forumašica kojima treba genijalna literatura za ljeto.
    Dakle, 7 knjiga za preporučiti: Vodič u 5 dijelova i detektiv Dirk Gently 2 knjige: Holistička detektivska agencija Dirka Gentlyja i Dugo, mračno poslijepodne duše!

http://ssl.superknjizara.hr/index.ph...tor&idautor=13

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •