Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Mekana kvržica ispod pazuha

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Mekana kvržica ispod pazuha

evo, napokon sam skupila hrabrosti pa da krenem...Dakle prije 10-12 godina slučajno mi je mama primjetila kvržicu ispod pazuha. Sjećam se da mi se to pjavilo i puno prije nego je ona vidjela samo s 19 god ko vodi brigu o nekakvim bezbolnim kvržicama. Odmah sam otišla ko svoje dr opće prakse koja mi je pregledala dojku i kvržicu i rekla da je sve ok te da se vjerojatno radi o cisti i da ne treba ništa dirati ukoliko ona ne raste i nije bolna. Takav nalaz sam prihvatila i moja kvržica je i dan danas tu. (To je mekana kvržica na vrhu pazuha, onako bliže mišiću. Jako se vidi kad ruku dignem, a u drugim položajima se teško vidi i teško se može napipati.). Samo sam danas malo više informirana o "tim" kvržicma i odjednom me opalila panika. Dojke moram priznati "pregledavam" dok se tuširam onako ne baš detaljno...a sad i dojim tako da su cijele "mrežaste" (neznam kako bi to opisala...). idem sutra kod dr, a umirem od straha. S jedne strane to je već dugo prisutno,a s druge strane ne mogu vjerovati da sam to tako zapustila i uzela zdravo za gotovo. Ima li tko od vas slična iskustva?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ciripti ja sam otkako dojim stalno u pipanju cica i primećujem kvrge, neke su prošle, neke su još tu, al sam naglo postala svijesna i otišla doktoru. Ona veli sve ok, a ja i dalje sam ajmo reći na oprezu. Mislim da je kod tebe sve u redu, već dugo je prisutno, ali super da ideš na pregled, bit ćeš mirnija. Javi kako je bilo, sve je ok.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Draga moja Kate, baš mi je dobro došlo ovih tvojih par riječi. Rodila sam prije 9.mjeseci al očito mi hormoni totalno luduju jer sam u stalnoj panici da će mi se nešto "dogoditi" i kako će moje cure bez mene....Tako sam se "sjetila" i te već zaboravljene kvržice, pa mi se"čini da je narasla" pa ovo pa ono, pa po cijelee dane pipam što nju što sise pa me već sve živo boli od pipkanja....E pa onda zašto sad boli...uf uf mi žene. No svjedno idem sutra vidjeti što će mi reći dr... brrrr...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Je, draga i ja isto stalno nešto brijem, nije da i prije nisam paničarila, ali ovo me izludi. Stalno nešto pronalazim od kada sam rodila, dvostruko se bojim, radi moje mrvice. Javi kako je bilo na pregledu.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dakle, bila ja i sve je, hvala dragom Bogu, ok :D . Radi se o cisti i misli da nema potrebe ništa dirati. Eto, a sad odoh u miru na spavanac....

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja imala kvrzicu ispod pazuha i jedna dr.na zaraznoj gdje sam radila mi je rekla da je to lojna zlijezda....usput,imam takve dvije i na glavi koje nikako ne prolaze,isla u novu bolnicu i dr.rekao da nije nista strasno dok se ne povecavaju,s obzirom da ih imam na glavi vec par godina......mogu ih ici ukloniti kad hocu,ali sam cula da su zeznute jer kad se uklone onda pak izbiju negdje drugdje..

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moja ginekologica mi je rekla da svaka druga žena ima kvržice ispod pazuha i da je to zbog brijanja i da ne bi trebalo biti opasno. Mene je uvjerila da ne trebam brinuti, ali ja sam po naravi bezbrižna (čak i previše) u vezi svog zdravlja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •