-
Mekana kvržica ispod pazuha
evo, napokon sam skupila hrabrosti pa da krenem...Dakle prije 10-12 godina slučajno mi je mama primjetila kvržicu ispod pazuha. Sjećam se da mi se to pjavilo i puno prije nego je ona vidjela samo s 19 god ko vodi brigu o nekakvim bezbolnim kvržicama. Odmah sam otišla ko svoje dr opće prakse koja mi je pregledala dojku i kvržicu i rekla da je sve ok te da se vjerojatno radi o cisti i da ne treba ništa dirati ukoliko ona ne raste i nije bolna. Takav nalaz sam prihvatila i moja kvržica je i dan danas tu. (To je mekana kvržica na vrhu pazuha, onako bliže mišiću. Jako se vidi kad ruku dignem, a u drugim položajima se teško vidi i teško se može napipati.). Samo sam danas malo više informirana o "tim" kvržicma i odjednom me opalila panika. Dojke moram priznati "pregledavam" dok se tuširam onako ne baš detaljno...a sad i dojim tako da su cijele "mrežaste" (neznam kako bi to opisala...). idem sutra kod dr, a umirem od straha. S jedne strane to je već dugo prisutno,a s druge strane ne mogu vjerovati da sam to tako zapustila i uzela zdravo za gotovo. Ima li tko od vas slična iskustva?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma