Ovako drage moje trudnice..Moje stanje...
S oko 16tj trudnoće mi se počinju pojavkljivati nekakve kvržice na nogama,,,i to traje i traje,svi me uvjeravaju da su vene?Ja pušim tu foru dok nije došlo do alarmantnog stanja,da su mi noge bile kao da mi ih je netko istukao,izlupao,plavo ljubičaste kvrge koje su natekle i boljele na dodir...
Odlazim na sv.Duh i takmo mi internistica dijagnosticira da je neka upala u tijelu i da mi tijelo šalje alarmantne podtake..I ja sam u panici,rekla je da se tomoglo odrazti na plod,kako sam neodgovorna za sebe,a stvarno sam bila i nek se izderala
Ostajem u bolnici gdje mi dijagnosticiraju ureaplasmu,i započinjem terapiju jaku s lijekovima eritromicin a muž doksicilin(tak nekak se zove samo znam da je antibiotik izrazito zabranjen za trudnice radi nekih jakih mineralnih soli) i pijemo ga negdje 2 tjedna,nakon 10 dana dolazim po bris i pokaže negativan nalaz,međutim moja ginićka smatra da je lažno negativan i naručuje me za 3 tjedna opet,ali ja u međuvremenu prokrvarim i ne želi mi uzet bris dok se sve ne smiri i tako mi radi bris u 3 3.tj. i naravno ope pozitiva,,,Tada mi daje Sumamed udarnu terapiju od 3 dana,opet meni i mužu jer nema nikakve logike da se samo ja liječim-i naravno kondome koristiti,i tako da mi nije pred sam porod niti htjela raditi opet bris,jer kaže ako je bila cijelu trudnoću tu i nije nanijela nikakve probleme,neće niti sada...
Dr. mi je rekla da ta ureaplasma može kod žena izazvati nekih srastanje jajovoda,neplodnost,a porbl,jer se muževi ne lijeće a moraju i sex sa zaštitom ...
Meni se se kvrge povukle nakon terapije lijekom,tek nakon Sumameda skroz..I kad mi dođe 1.menga nakon poroda idem an papu i morat ćemo vidjeti kako ćemo dalje..Ako se nije maknula,a sumnjam da je