Citiraj lilamili prvotno napisa
i ja sam upravo prije tjedan dana popila dozu eritrocina, e sad mi neš nije jasno, meni na nalazu piše samo da mi je ureaplasma izolirana :? a ne piše nikakav broj, šta to znači ak netko zna, nakon svega što sam pročitala strah me pogotovo što moram strogo mirovat jer sam od početka trudnoće krvarila (sad napokon više ne), sad sam u 17 tj.+4
hmm.. kod mene je u 15 tj. nalaz brisa pokazao ureaplasmu.. takodjer pise samo izolirana, ali u "kucici" ispod toga pise S (sto znaci osjetljiva) na ertitromicin.. na kontroli u 16 tj. dr daje terapiju eritormicin koju sam pila 8 dana (4 x 500 tj. 4 x 2 kapsule), a mm doksiciklin (valjda sam dobro napisala ime lijeka, ne znam na pamet)..

e sada, i ja imam pitanje.. antibiotik (eritromicin) stvara gljivice, a za 3 tjedna trebam ponoviti bris.. od ranije mi je poznato da gljivice mogu pokazati lazno dobar nalaz brisa.. da li da se konzultiram s lijecnikom oko eventualne terapije za gljivice prije uzimanja brisa?
ma zapravo, to cu sigurno uciniti..

i da, molim, postoji li neka trudnica koja nam moze iz vlastitog iskustva reci o stetnim posljedicama ureaplasme u trudnoci jer ovako se cini da je sve lijecimo, a zapravo ne izlijecimo (ili u vrlo malom postotku)..