Ja Kaci dajem dudu samo za spavanje a kad zaspi obicno joj i ispadne iz usta.Kad sam bila dete prezivela sam veliku traumu zbog dude:imala sam 4.god. i jos sam nosila dudu.Moja mama je pokusala na sve nacine da me odvrati od toga ali bezuspesno.Sve bi to bilo dobro da se nije nasla jedna baba iz komsiluka sa "dobrim savetom" i na smrt me prepala.Maskirala se u baba rogu,obukla neku staru jaknu okrenutu naopacke,veliku kapu stavila na glavu,crne rukavice,a na oci(sto mi je tek sad u 30.-toj smesno) neke ogromne naocare za sunce.Kako je to strasno izgledalo!I onda mi rece onim strasnim baba roginim glasom "daj mi dudu".....A ja zanemela i pruzila dudu i nikad vise ...U osnovnoj skoli sam nosila protezu par sati na dan a sada imam savrsene zube cak mi se svi dive zbog toga kazu da je osmeh najlepsi u mojoj pojavi.Kod zubara idem ponosna obavezno mi kazu "blago tebi,... ".Eto,hocu da kazem da duda maloj deci ne smeta toliko koliko se oko nje pravi problem....ili je to bar moje misljenje...